dagens antrekk

Kjole fra lookbookstore.co, sko fra Dr. Martens, pelsvest fra sheinside.com

Dette har jeg på meg i dag! Guuud, så deilig å kunne dra på skolen i kjole og tynn strømpebukse uten å fryse. Hadde riktig nok på meg både skinnjakke og pelsvest, så jeg har gått rundt i hele dag med mildt heteslag, haha. Kjennes nesten ut som om jeg har feber, varm er jeg. Haha!

Nå har jeg besøk av Julie og vi ligger i senga med dyne og puter og chiller max etter (litt for) mye taco. Aah, jeg og Julie lager virkelig perfekt taco!! Nå skal vi se serier resten av kvelden, koseliiig.

16 kommentarer
  1. du tar så sinnsykt blogger-bilder og du viser INGEN personlighet eller følelser(i den grad man får fram i bilder, selvfølgelig) i noen bilder som helst. Du kan aldri bli noe særlig til modell, utenom det du får av fjortisjobber, bare fordi du er blogger. Du har dessuten så stygt tynn kropp at de som eventuelt skulle bruke deg i annonser og kampanjer ville fått utrolig mye negative tilbakemeldinger og å ansette deg ville vært svært dårlig PR. Finn på noe annet.

  2. Kjære kristine!
   Du er utrolig inspirende og har fantastisk stil. Jeg er like høy som deg og slank. Jrg lurte på om du kunne ta med mitt spm i spørsmålsrunda di. Spørsmålet mitt lyder følgende:: hvor mye veier du? Jeg lurer likssom på om jeg er ekstremt tynn eller om det er flere som veier som meg. Håper du kan svare på det, søte deg. Ønsker deg lykke til videre. Elsker bloggen din!

  3. helene: Svært frekke vi skulle være i dag da! Misunnelig eller? Ser i vertfall sånn ut! Kristine har jævelig fin kropp, og hun kan bli modell! Hun er pen nok til det, i mot setning til enkelte andre!

  4. du jeg har spurt mange andre blogger som har bestillt på sheinside og jeg har aldri fått noe svar så jeg lurte på hvor mye det koster med frakt og toll der, plis svar? 🙂

  5. vildebjorgenn: jeg betalte ingenting i frakt da jeg bestilte en jakke til 250,- og jeg betalte heller ikke toll. Tror det er slik at dersom du bestiller noen som koster mer enn 300,- så må du betale toll. Men vil påstå at frakt forsatt er gratis 🙂

  6. Hej søde Kristine <3 Elsker virkelig at følge din blog og læse dine indlæg, men men.. min intention er virkelig ikke, at være ond eller noget, men jeg synes til tider, at dine kjoler/ nederdele er Virkelig korte, altså sådan lige under numsen. Jeg forstår det ikke helt, man kan da ikke bukke sig, eller løfte armene? Anyways det er som sagt ikke for, at være ond eller noget, bare en frustration, da mit indtryk af dig, ikke afspejlede Meget Korte kjoler/ nederdele.. Men ellers pure love fra min side 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg