sol og fint vær

HEI DERE!

Nå skal jeg skjerpe meg på oppdateringene her. Beklager! Det er som sagt crazy fint vær denne uka, og det har jeg utnyttet maks med å være ute dagen lang. Det er sååå utrolig herlig. De siste to ukene har faktisk vært sinnsykt bra – det går helt i surr for meg fordi vi har gjort så mye forskjellig. Haha.

I går dro jeg hjem etter skolen, hoppet i andre klær og dro til en strand for å grille med Julie, Joakim og Ruben. Hellooo, jeg klager ikke når vi kan sitte i sola og grille pølser (og kyllingnuggets til Julie haha) i mars, altså! (Det var sol før vi tok bildene, forresten) Etter å ha grillet en stund dro vi til Julie og så Paradise og deretter en skrekkfilm, og klokka ble vel 1 før jeg var hjemme. Veeeel, skolearbeidet må gjøres uavhengig av hvor mye klokka er, så jeg ble sittende oppe til halv 5 for å jobbe med skole. Haha, vet dere hva som er det værste av alt? Jeg koser meg faktisk litt når jeg sitter slik, midt på natta med en Pepsi-flaske og nattmat ved siden av meg og med musikk på ørene. Det er noe med det, liksom. Forsov meg riktig nok i dag tidlig, men jeg rakk akkurat å sminke meg før jeg måtte løpe i full fart til bussen med frokosten i handa.

Fredag telles jo egentlig ikke som en skoledag, da vi kun har 2 fag. Fy søren, så utroooolig herlig det er. I dag spilte vi inn siste rest av reklamefilmen vi lager i norsk, og her har dere meg og Ems i aksjon:

Haha, Bergene Melk-reklame! Bare synd at Freia er myyyyye bedre 🙁

Og ja, my love er tilbake på skolen!! Gjett om det var gøy da, eller. To dager uten Emma på skolen føles som en evighet – jeg tuller ikke.

Og så to litt random bilder. Nye modeller for Runwaydreamz til venstre, og meg i nuet til høyre. Sitter faktisk i bikini på verandaen nå, how craaaazy digg.

12 kommentarer

Siste innlegg