touch of summer

For en fantastisk, fantastiiiiiisk dag. Nå er jeg i mitt rette element, for å si det slik! Har nettopp fått dusjet meg etter at håret mitt har luktet bål i to dager, og sminken er nettopp kommet på. Blir hentet av en kompis hvert øyeblikk nå, og så får vi se hva vi finner på i kveld! Håper dere får en super fredagskveld 🙂

Flere som har fint vær, eller?

33 kommentarer
  1. Husk at du skal være et forbilde nå da.. Er ikke akkurat et sunt kroppsideal du promoterer. Skjerp deg litt

  2. Slørpe og masse snø her wihu, i alta kan man ikke bruke bikini før i juli og enda da er det kjempekaldt

  3. Hahaha, herregud. La henne nå få være i fred, da. Synes du er kjempe pen og har en nydelig kropp, og selv jeg sitter i bikini og shorts ute nå. Er faktisk ganske varmt, så jeg skjønner at man er tidlig utee haha! Men uansett, ikke bry deg om sånne stygge kommentarer, de er visst litt sjalu vil jeg tro 🙂 Synes du er perfekt, og du er kjempe pen!!

  4. When I look at you I’m sad. Are you anorexic? You look like just bones with too much fake tan… Put on weight because it’s awful 🙁

  5. Shit, er det så varmt i Bergen eller er du bare veldig varm av deg?? hva gjør du da det blir sommer?… går naken?? ^^

  6. litt kleint å legge ut bikinibilder i mars, men du går jo i shorts i desember så kan ikke si jeg var overrasket… ^^ du har en veldig fin kropp, og skjønner at du vil vise den fram, men hvorfor ikke vente til det er sosialt akseptabelt?

  7. Savner sommeren alt for mye når jeg ser disse bildene, åh… kos deg ikveld!
   Til dere som kommenterer surr om at hu legger ut bikini nu; hvem bryr seg? fuck janteloven, Kristine er herlig 🙂

  8. Få på deg noe kjøtt på kroppen du ser helt syk ut. Ligner nesten på barna i afrika når de sulter. Hjelpes.

  9. Uff, er ikke så fint når ribbeina dine stikker ut så mye 🙁 kjenner jeg blir bekymret av disse bildene..

  10. Jeg tror ikke dere trenger å være så jævla negative her. Hun kan SELV velge om hun vil gå i bikini om (og ja det er ikke vinter lenger) VÅREN, så slutt. Det er faktisk ikke så kaldt ute som dere skal ha det til. Kroppen hennes er perfekt, og hun trenger ikke å ha noe slags spiseforstyrrelser bare pga. hun er naturlig tynn? Har dere hørt om noe som heter forbrenning? Og vente til det er ”sosialt akseptabelt” med å vise fram kroppen SIN på SIN EGEN blogg? Wow, her har det turna helt for noen. Så slutt å være så jævla sjalu på at ikke DERE har denne perfekte kroppen, og om dere har et problem med Kristine så er det bare å gå ut av bloggen.
   Digger deg Kristine, og du skal bare vite, at du har en nydelig kropp! Og drit i alle de stygge kommentarene, for du er kjempe pen.

  11. Jeg tror ikke dere trenger å være så jævla negative her. Hun kan SELV velge om hun vil gå i bikini om (og ja det er ikke vinter lenger) VÅREN, så slutt. Det er faktisk ikke så kaldt ute som dere skal ha det til. Kroppen hennes er perfekt, og hun trenger ikke å ha noe slags spiseforstyrrelser bare pga. hun er naturlig tynn? Har dere hørt om noe som heter forbrenning? Og vente til det er ”sosialt akseptabelt” med å vise fram kroppen SIN på SIN EGEN blogg? Wow, her har det turna helt for noen. Så slutt å være så jævla sjalu på at ikke DERE har denne perfekte kroppen, og om dere har et problem med Kristine så er det bare å gå ut av bloggen.
   Digger deg Kristine, og du skal bare vite, at du har en nydelig kropp! Og drit i alle de stygge kommentarene, for du er kjempe pen.

  12. Det sårer faktisk å hele tiden bli kalt for tynn, like mye som om dere skulle sagt til en annen at ”du er så feit, gå ned i vekt a din ku.” Hvorfor er det så akseptert å si til folk at de er så tynne og ser syke ut? Jeg er helt rystet over hvor mange jenter som sitter hjemme foran skjermene sine og spytter ut slemme kommentarer. Er dette min venninne, eller hvem er disse menneskene? En ting er konstruktiv kritikk, men disse kommentarene er kun for å dra mennesker ned i søla. Finn noe bedre å disponere tiden deres på! SKJERP DERE.

  13. Du ser fabulous ut Kristine og nok en gang så må jeg si at disse kommentarene over her gjør meg sint…
   I protest mot at det ”ikke er lov” til å gå i bikini i mars og blablabla, så skal jeg faen med ta på meg bikini og shorts i dag. Deretter skal jeg knipse bilder av det og legge det ut på bloggen. haha! Folk er så utrolig pirkete og sjalue.. Er det plutselig forbudt å nyte sola når den først er her på vestlandet? For det er akkurat sånn det virker -.-
   Ehm, hva ellers skal man ta på seg om man foretrekker å gå i noe som er litt tynt/luftig? Jo, shorts, tanktop eller en bikini 😀 Jaja, jeg blir ihvertfall irritert. For jeg synes personlig det skal være 100% både lov og ”akseptert” å gå i bikini, strømpebukse, jeans, boblejakke, singlet eller hva enn det måtte være – akkurat når man vil. Uten at samfunnet skal klikke vinkel 🙁
   Anyhow, stay strong fina, ser alle hatkommentarene i hvert innlegg og jeg håper virkelig du ikke lar dem gå innpå deg. Du har aldri gjort noen av de folka noe og fortjener ikke all hetsen du får heletiden. Jeg leser alle innleggene på bloggen din og synes ikke du provoserer folk til å skrive slemme ting til deg. Og OM du hadde gjort det – hvem har gitt de anonyme drittungene retten til å kritisere DEG? De kjenner deg ikke. Alt de leser og ser på bloggen om deg er det du har gitt de ”tillatelse” til å lese og se. Og det er type sånn 20prosent av hverdagen din. Når skal folk forstå at selv om man er en blogger så legger ikke man nødvendigvis ut hele livet sitt på nett, og at det faktisk ikke går ann å kjenne oss på ordentlig kun gjennom bilder, skrift, og en video i ny og ne?
   Haters; Dere er faen ikke perfekte selv, skjerp dere og lukk smella!
   Stoooor klem fra ei jente i Ålesund som beundrer deg! HA EN FIN LØØØØRDAG FINA <33:))
   Laurie

  14. Jeg lurer sånn på hva dere som ikke skriver hyggelige ting vil ha ut av det? Og hva dere får ut av det? På hvilken måte plager det dere at hun nyter sola og har det fint og så forteller oss, som helt frivillig går inn på bloggen hennes btw, om det? “Sitter du serriøst i bikini nå i mars” var den noen som skrev. La meg bare informere deg om at det ikke er hun som bestemmer når sola og sommeren skal komme, og heller ikke når den skal dra igjen, og at om det er sol i mars i Norge, da utnytter man det!
   Stå på Kristine, du er super! <3

  15. det er rart, at folk kan være så frekke og kaldhjertet. de tør jo ikke å lage sin egen blogg og legge ut bilder fordi de vet at kanskje de får hate og da er folk frekke med DE. herregud, at folk ikke kan passe på seg selv og de rundt seg istedet for å gå innpå en blogg og være frekk. blir nesten klein av alle som faktisk ikke har noe bredre å gjøre. hvis hatersene hadde vært lesere av Kristine og ikke bare gått innpå for å slenge dritt, så hadde de visst at du spiser helt normalt, har høy forbrenning og liker godteri som alle andre. du er en flott jente Kristine! du er et forbilde for mange, og det håper jeg du vet. så lenge du er deg selv og du vet hva som foregår, har ingen små unger noe de skulle sagt. det er ikke nødvendig å måtte hate på hvordan folk kler seg, for til syvende og sist, har det ingen mening eller virkning på Kristine. til dere som sier at hun skal skjerpe seg, gjør det selv. dere er ikke perfekt heller.

  16. Jeg synes du har blitt tynnere jeg. Som om du ikke var tynn nok fra før. Er jo bare skinn og bein igjen av deg. Litt mer kjøtt og muskler hadde faktisk gjort seg. Går det egentlig bra med deg?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg