lørdag

Hei! Hvordan står det til? I dag er jeg mye mer uthvilt kjenner jeg, og det føles fantastisk. Våknet med sola rett inn vinduet i dag tidlig, og jeg tuller faktisk ikke når jeg sier at det føles som om det er sommer ute nå. Det er shortsvær her liksom.

Jeg var innom posten og hentet nettopp en pakke med kjempemasse fine klær i, blant annet denne kjolen. Har tatt bilder av hele, men jeg poster de i et annet innlegg heller. Den er heeeeelt nydelig, just take a look:

Fra lookbookstore.co

Vel, det som suger maks i dag er at jeg må sitte inne og øve til prøve. Det svir i sjela mi når det er så varmt ute med sol og full pakke, men skolen kommer selvfølgelig først. Såå, nå skal jeg sette meg ned og pugge som en gud, med en flaske Pepsi Max ved min side iført et deilig slappe-av-antrekk. Det er et must.

I kveld skal jeg ut, så det er vel egentlig motivasjonen min når det kommer til puggingen. Gleder meg! Men det er ikke før senere, så innen den tid må jeg få unnagjort diverse. Håper jeg rekker mammas hjemmelagde pizza før jeg drar, for det er sååå lenge siden sist. MEN nå må jeg pakke bort data og mobil, for nå skal det øves. Vi blogges etterpå!

15 kommentarer

Siste innlegg