vinn drømmepremien din!

Tenk deg at du hadde vunnet 100 000 kr. Hva ville du brukt en så stor pengesum på? Funder litt over det, for Libresse har en konkurranse pågående akkurat nå, hvor premien er nettopp 100 000 kr. Det er mye penger det, dere! Jeg vet ikke med dere, men listen min over ting jeg kunne brukt disse pengene på er lang. Veldig lang. Jeg er usikker på hva valget ville falt på da – om jeg skulle ha valgt å bruke dem på en reise til Maldivene eller om jeg bare skulle kjøpt meg 100 par nye sko fra Jeffrey Campbell. Eventuelt en ny garderobe? Hm, her har vi mange muligheter!

Konkurransen går ut på at man skal samle poeng. Du kjøper Libressepakker som har konkurranseetikett på seg, og på denne etiketten kan du skrape deg frem til poeng. Nesten litt som flaks-lodd! Utvalgte butikker har også pakker med doble poeng, og oversikten over disse butikkene finner du HER. En annen måte du kan samle poeng på er å laste ned appen “Libresse Catch” som er helt gratis, enten i App Store eller Google Play.

Gå inn på Libresse HER og beskriv hva du drømmer om. Blant de 50 med mest samlede poeng vil en jury trekke en vinner som blir trukket basert på den beste beskrivelsen om drømmepremien.

Så:

1. Samle poeng
2. Beskriv drømmepremien din HER!

Legger ved denne fine videosnutten som hører til kampanjen! Tihi, lykke til folkens 

Reklame 

4 kommentarer

Siste innlegg