opp og hopp

I dag stod jeg opp halv 10, så da var det opp og hoppe! Jeg er egentlig skikkelig sovemenneske, men samtidig elsker jeg å stå opp tidlig for å få utnyttet dagen. I dag var planen å trene, så da stekte jeg meg noen rundstykker og fikk i meg energi før jeg knøt på skoene og tok på meg den fargesprakende løpejakken min fra Nike.

Spotify-lista ble selvfølgelig oppdatert først også! Lager alltid en ny spilleliste for hver treningsøkt, ettersom jeg blir sååå fort lei av sanger. Er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg hører på en sang 24 timer i døgnet med en gang jeg har funnet den, haha.

Det ble altså en joggetur på fjellet, og til tross for at det regnet gikk det kjempefint. Var full av energi når jeg kom hjem, så da var det rett i dusjen, på med sminken og begynne på dagens gjøremål. Jeg skrev ned en liste med alt jeg skulle gjøre, og det funker skikkelig bra. Anbefaler alle å gjøre det hvis dere er like surrehue som meg, hehe! Har fått gjort en del blogg-arbeid, i tillegg tok jeg en tur til byen for å kjøpe kjedelige nødvendigheter. Her er antrekket 🙂 Har tatt bedre bilder med det vanlige kameraet – poster de i et annet innlegg. Dere ser vel kameraet i bakgrunnen, haha

Nå skal jeg lage meg noe å spise, er kjempesulten. Vi skriiiives senere, dere!

11 kommentarer

Siste innlegg