sminkekoster – luksus vs budsjett

(Reklame) I ukens sminkeinnlegg skal jeg ha en aldri så liten luksus vs budsjett! Det er lenge siden sist 🙂 Å kjøpe sminkekoster er ikke alltid like enkelt, da det finnes et helt hav av forskjellige varianter der ute. Prisklassene er også veldig forskjellige, og det å finne ut hva som er verdt prisen er ikke bare bare. Jeg har derfor testet 8 forskjellige sminkekoster, både dyre og billige, og jeg skal nå fortelle om jeg foretrekker de dyre eller de billige.

LUKSUS: Jacks Beauty Department Blush Brush. Dette er en veldig bra blush-kost! Den er flat på toppen og gir et presist resultat – så du får liksom lagt blushen akkurat der du vil ha den. 

BUDSJETT: Real Techniques Blush Brush. Denne likte jeg kjempegodt. Hele kosten er rund, og den er også ganske stor. Hårene er silkemyke og jeg føler at denne passer perfekt til å legge blush. Tipp topp tommel opp!

 Begge to er kjempebra, men jeg liker best budsjett.

LUKSUS: gloMinerals Eye Base Brush. Her er størrelsen perfekt! Kosten er også veldig behagelig, så med denne fikk jeg lagt sminken kjempebra. Jeg liker formen på selve kosten også, den er liksom litt “bred” som dere ser.

BUDSJETT: Barry M Eyeshadow Brush. Denne rosa saken her er helt grei å bruke til å påføre øyeskygge. Den er myk og gjør det enkelt å påføre sminken, men størrelsen trekker litt ned. Jeg foretrekker litt større koster, da synes jeg det er enklere å få til øyeskyggen slik at det ligger fint.

 Jeg liker best luksus.

LUKSUS: gloMinerals Kabuki. Denne kosten er hard, og hårene er ikke så myke som jeg synes en slik kost burde være. Synes det er enklere å legge solpudder med denne enn foundation, så denne scoret ikke høyt hos meg.

BUDSJETT: Everyday Minerals Big Kabuki Brush. Denne deriomot!! LOVE LOVE LOVE. Denne kosten er faktisk helt fantastisk myk og deilig. Jeg kan sitte i en halvtime og bare kose med den, haha. Hårene er dødsmyke og det er rett og slett en drøm å påføre foundation med den.

♥ Jeg liker budsjett best.

LUKSUS: Jacks Beauty Department Concealer Brush. Hmm, denne likte jeg ikke noe særlig. Altså, kosten er helt ok, men det er ikke den type concealer-kosten jeg er ute etter. Hårene er ikke så “tette”, så selve kosten er litt tynn om dere skjønner. Derfor fungerer den ikke så godt til å dekke ujevnheter.

BUDSJETT: Idun Minerals Concealer Brush. Denne derimot, er perfekt. Kosten er kompakt, og er veldig optimal å bruke dersom du har f.eks en kvise og vil dekke den med concealer. I tillegg er den skikkelig myk – loveiiiit.

 Jeg liker best budsjett.

Konklusjonen er altså at man ikke trenger å bruke store pengesummer på sminkekoster! De billige variantene er minst like bra, i dette tilfellet mye bedre.

Rabattkoden KUB varer til 21. april og gir 20% rabatt på alle sminkekostene som dere finner HER.

17 kommentarer
  1. Fint at du setter et godt lys på den “billige varianten”, men jeg synes ikke du burde hatt størrelse og tetthet i kosten som begrunnelser i konklusjonene dine. Disse varierer etter hvilke produkter de brukes til, og om de er flytende/pudder/krem osv. 🙂 For eksempel kan små og smale koster brukes under nedre vippekant, mens litt større og bredere kan brukes for å få en farge godt frem på øyelokket. Håper du skjønner hvor jeg vil med dette 🙂 ellers liker jeg bloggen din veldig godt, du er kjempefin!

  2. Så øyenskyggekosten til 49,- er “luksus” og den fra GloMinerals til 249,- er “budsjett”. Kanskje for deg som får dem sponset, men neppe for oss andre! ❤️

  3. Hmm, du er klar over at de to øyeskyggekostene skal brukes til to forskjellige ting? Hahhahahhahahahahahahahahahahhahaahhaha dårlig forsøk.. ikke skriv innlegg om noe du ikke kan..

  4. Sjekk linkene til øyeskyggekostene. Den til 49,- er vel neppe luksus, mens den til 395,- er budsjett 😉

  5. Mange unødvendige kommentarer her… Koden funker fortsatt, og det var helt sikkert bare en skrivefeil av Kristine! 🙂 Kjempebra innlegg! Utrolig greit for oss som sliter med å finne en bra sminkekost!

  6. hei! ikke noe vondt ment altså, men er ikke den øyenskyggekosten fra Barry M mye billigere enn den fra Glo Minerals? 🙂 det bare føltes litt rart ut at den på budsjett er mye dyrere enn den på luksus 🙂

  7. Latterlig at du ikke skriver pris på de forskjellige kostene.
   Seriøst, dette kan du ingenting om, og da burde du virkelig ikke uttale deg.

  8. It’s rather stupid that you are doing “reviews” on stuff that you know absolutely nothing about. For starters, there are heavy differences between dome and flat top brushes as well as crease and blending brushes. This is just an excuse to display products to get yourself some money. I do understands it’s hard being a young teenager, as you are, in this “digital world”, but you need to stay true to yourself. No money or fame is worth paying for with your integrity.
   On another note, it’s nice to see that you are wearing clothes for once. I’m speechless whenever I see that your parents allow you to wear next to nothing like you do.

  9. ‘It’s rather stupid that you are doing “reviews” on stuff that you know absolutely nothing about. For starters, there are heavy differences between dome and flat top brushes as well as crease and blending brushes. This is just an excuse to display products to get yourself some money. I do understands it’s hard being a young teenager, as you are, in this “digital world”, but you need to stay true to yourself. No money or fame is worth paying for with your integrity.
   On another note, it’s nice to see that you are wearing clothes for once. I’m speechless whenever I see that your parents allow you to wear next to nothing like you do.’
   Anna is right.
   And honestly xD that shade of bronze is really too much, not too mention that on top of that you contour your face with even more bronzer. Honestly don’t do that anymore..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg