this is a good day

God tirsdag og god morgen 🙂

Akkurat nå ligger jeg under dyna i senga og blogger. Jeg våknet med et skikkelig good mood i dag, fordi det første jeg så når jeg åpnet øynene var sola. Det er utrolig hvor glad man kan bli av fint vær, føler dagen liksom er dømt til å bli herlig da. Tihii. Jeg skal til byen og møte jentene i dag, og for en gangs skyld har jeg faktisk god tid. Nesten for god tid. Det er ikke ofte, dere! Som oftest våkner jeg 1 time før vi har avtalt å møtes, og så ender det med at jeg må sminke meg i en fei, hive på meg noe tilfeldig og slenge inn et hasteinnlegg her på bloggen. Det skjer faktisk hver gang jeg har en avtale, dødsirriterende. Men kanskje vi er på vei mot en mindre stressende tid nå – vi får i alle fall håpe på det.

I går var jeg med Ingvill igjen, og det var kjempekoselig å se henne igjen!

Skjerf fra Acne, cardigan fra sheinside.com, bukse fra Bik Bok, genser fra Bik Bok

Senere på kvelden var jeg ute og kjørte med den feteste russebilen i Førde, nemlig Alkisbilen 2014! Her snakker vi fet bil, fete folk og fet musikk. Sangen de har begynner med isbil-melodien i starten og er driiitkul, men jeg vet desverre ikke hvor jeg finner den 🙁 Poster den senere her hvis jeg får tak i den! Uansett, så finner dere Alkisbilen på facebook HER og dere måååå like siden! Da er dere i alle fall kjempekule, tihi.

32 kommentarer
  1. Er du ikke 17 år? <3 Tror du må endre statusen din der med profilbildet om jeg ikke tar helt feil 😉

  2. har du hørt om å kle på deg litt bedre? trenger ikke å vise frem magen i alle bilder, klær er lagt i alle størrelser for en grunn

  3. Hahaha, trodde han der som tydeligvis er kjæresten din og russ i år, var minst 1 år yngre enn deg. Han ser ikke så voksen ut. Nå skjønner jeg mer av hvorfor du er så stolt av at du er sammen med han. Siden han er to år eldre, kan kjøpe alkohol osv. Dritkult.

  4. Kjempe fine bilder 🙂 Er bare å vise magen så mye du vil, det plager ikke meg ihvertfall tihi – skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg så mye hahahah 😀
   Jaja, haters make YOU famous I guess <3 Har btw også likt siden til Alkisbilen 🙂
   XOXO
   - Laurie

  5. omg du og joakim e søte ilag, klina på fest og greier!!!! dokke må jo snart gifte dokke på sparkjøp. japp. k-u-l-t i hodet og s-å-n-n. tøff mage, er den ny? hakke sett den før
   i´m are you biggest fan 😀 <3
   hahahaha:-D haters make u famos <3
   tulla love u xoxo gossip girl som er med på festane med deg u will never know who i am and you can´t trust me <3 tulla off curse kan du det
   (håper detta va ein oppmuntring i kvardagen din!)
   (ps trur du ikkje magnus midtun blir sjalu no?)
   DETTA VARR EIN KOMENTAR AV REIN KJÆRLEIK

  6. Shit, dere må være tidenes kleineste gjeng. Først og fremst er det bare helt sinnsykt harry og stå og henge ute og drikke, typisk ting man sikkert ville gjort på sånne småsteder som Førde.. Det ser bare så utrolig dumt ut og bare loke med en øl i hånda.
   For det andre må dere der oppe i Førde greie å kle på dere ordentlig. Hva er det du driver med, Kristine? Du ser ut som DEN tøsen med magetopp i fylla, og hvorfor i alle dager går han ene der med joggis?? Hahah dere har virkelig ikke skjønt det, dere. Men lykke til i russetiden, dere er jo bare tidenes gjeng

  7. hahhahahahha dette innlegget altså – det slår alt tidligere!! For det første, ser du virkelig ikke at du er helt oransje i trynet? Det ser ikke bra ut, lær av din søte venninnne Ingvill og kutt ut fjortissminken 😉 For det andre, HVA FAEN er greia med gjengen der på fylletur eller hahahhah jeg dør, du i magetopp (seriøst?) og han ene i joggis, og fyren som tydeligvis er typen din ellerno med hånda godt plassert på den bare magen din og bare åååååh dere må jo være den mest harry gjengen jeg noen gang har sett, hvem er det som fortsatt henger ute å drikker da vell?? Det gjorde man da man var 14…… nei du bare driter deg ut for tiden, blir oppgitt.

  8. Herregud så oransje du er, ser du det ikke selv? Venninnen din er nydelig og et godt eksempel på hvordan man ser ut og hvordan man kler seg ;)))))))))

  9. Herregud, jeg blir helt provosert av enkelte kommentarer her. Ser dere egentlig hva dere skriver, eller tenker dere over det i det heletett? Dere skriver til henne som om hun ikke har et hjerte, haha. Blir fakitsk flau. Jeg forstår faktisk ikke at KRistine orker å blogge hver dag og fremstille livet sitt som “perfekt” når hun får slengt masse dritt på bloggen om både utsende, venner, familie, sminke, klær og hele pakka, Hadde ikke dere blitt fornerma, sure, lei dere? Vell, det hadde i allefall jeg. Det er ikke alltid lett å ignorere slike ting.
   1. Om hun er sammen med han eller ikke spiller jo ingen rolle. For jeg forstår at hun kanskje ikke vil dele det med hele Norge ++ Noe må hun jo få lov til å holde privat?
   2. Magetopp? Hadde faen meg gått med mage topp året rundt hadde jeg hatt den magen.
   3. Og alt der HArry partet, seriøst har dere ikke noe bedre å gjøre i hverdagen?
   Kristine, you go girl!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg