bykos

Heiiia! I dag møtte jeg Emma, Synne og Mathilde i byen, og vi spiste frokost på kinarestauranten. Diiiiigg! Det var skikkelig sommerstemning på de øverste, eller hva? Vel, akkurat nå er jeg hjemme hos meg med Emma og Ingvill, og Joakim kom nettopp inn døra. Vi stikker straks avgårde på vors-vors i bilen, og så stikker vi på vors. Etter det blir det feeeest 🙂 Det ble skikkelig spontant i dag, plutselig bare: “Skal vi stikke på fest eller???” Så ja, da drar viii. Vi skrives i morgen, da skal jeg oppdatere dere med bildene fra dagen! Nå er vi klare for en koooonge kveld, wiho.

11 kommentarer
  1. noen ganger lurer jeg egentlig hvor langt unna du bor, du går med bukse og jakke når det begynner å bli varmere i været, mens midtvinters går du i shorts ;p make sence!

  2. Høres ut som om det blir en suuper kveld!
   Lurer bare litt på hvordan dere får tak i drikke og sånn? Er dere venn med eldre som har kjøpt det, eller kjøper foreldrene deres, eller hvordan er det? 😮

  3. kan jeg spørre hvor mange vors du er på iløpet av en kveld? hahahahahahaahaha omg, fjåriiiiiiiizzzzz

  4. okei er helt greit du er i den alderen der det er normalt og drikke osv, men helt ærlig synes jeg det eneste du blogger om er at du enten har vært ute eller skal ut? liksom tenk på at det er 10 åringer som leser bloggen din.. greit at du er ute men trenger kanskje ikke nevne det i hvert eneste blogg innlegg?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg