ferielivet

Hei! Gårsdagen var en skikkeliiig bra dag! Det gikk i ett fra morgen til kveld, men det er slik jeg liker det. Jeg var altså i byen med Emma, Synne og Mathilde, og det var som vanlig kjempekoselig! My guuuurls:

Det ble kinamat til frokost – helt okei liksom 😛 Det suger forresten at det koster så mye å være sosial. Haha, noen som føler med meg? Har brukt litt for mye penger i det siste, men på den andre siden så shopper jeg nesten aldri lengre, så det går fint egentlig. Vil heller bruke penger på koselige ting som å dra på restaurant, enn å kjøpe nye klær.

Nam!

Jeg tok med kameraet, tjohei! Haha, det må ta på å være venn med en blogger, går jo ikke an å henge med meg uten at jeg drar opp kameraet. Heldigvis er vennene mine snille og stiller alltid opp på bilder, hihii.

I dag skal jeg være med Karoline, Tiril og Ingvill!!! SOM jeg gleder meg. Min kjære ungdomsskolegjeng ♥ ♥

19 kommentarer
  1. Herregud kor smårips kler seg! Dokke veit at dei som ser på dokke når dokke går på gata ikkje ser på dokke fordi dokke e fin! Dei fe SJOKK! Haha, morsomt..

  2. Herregud det er ikke fint å vise magen sin hele tiden, ser bare rart ut, er ikke fint eller sexy på noen som helst måte.

  3. Kan du gjøre noe med håret ditt? Ombre det!? Hadde vært sykt fint på deg , skal selg ombre håret ganske snart 😉 har aldri gjort noe med det før så då skal jeg tørre det . Husk: å gjøre ting du ikke tørr gjør deg sterkere

  4. Er det ikke kaldt å gå slikt?:o Hull i buksene + kort genser. Du er heldig om dere har det varmt der du bor, for her i nord norge er det kjempekaldt, og kan ikke tenke meg at jeg kan gå slik før om noen måneder, haha! du er heldig i allefall:-)

  5. Guuud så dumt det ser ut når dere går med topper som viser hele magen. Nesten Umulig å finne et bilde av deg der du ikke viser magen jo. Hadde sett bedre ut om dere hadde brukt høytlivsbukse ihvertfall når dere skal bruke sånne topper.

  6. Du har en fantastisk fin kropp
   Men det ser feil ut å bruke magetopper nå ute i april, jeg mener, sier ikke foreldrene dine noe til deg? Du kan vel ikke være seriøs når du tar på deg en magetopp NÅ? Du må da ha LITT vett i hodet? Du kan da vel se at det ikke ser bra ut nå?

  7. Huff, kle mer på deg og ta av all den oransje selvbruningen og solpuddret. Trodde du var ferdig med fjortisperioden? Skulle ønske jeg kunne si det på en hyggelig måte, men det ser ikke ut til å hjelpe med konstruktiv kritikk lenger.

  8. Guuuri malla!?! Hvordan er det du sminker deg?? Hvis poenget er at du skal se tynnere ut, så har du klart det. Det er veldig lenge siden jeg var på bloggen din sist, og nå ser jeg en tydelig forandring hos deg. Du er mye tynnere nå.. 🙁 sminken din er også helt gale. Beklager å måtte være så direkte, men dette synes jeg er skikkelig ille. Håper du har familie og venner rundt deg som støtter deg, og tar kontakt med noen profesjonelle om dette er noe du trenger hjelp til. Blir litt bekymret for deg!

  9. du.. unnskyld meg altså.. men når du vil bli modell som du vil, må du virkelig lære deg å sminke deg bedre! du er veldig oransj i ansiktet og i stedet for å sminke deg som profosjonelle kan du gå ned til amatør nivået igjen, for dette får du ikke helt til! ta heller å invitister i et sminkekurs hos profosjonell som kan lære deg mer om farger og bruken av dem! brynene dine er også AAAALT for mørke til ansiktet ditt, mens leppene er hakke for lyse også.. til sammen blir bare dette her en veldig dårlig kombinasjon! en modell skal også være mest mulig naturlig og MÅ kunne sminke seg skikkelig, du som satser litt på modellkarierre bør derfor virkelig ta i bruk rådene jeg gir deg nå!!
   mvh Ida 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg