rolig dag

I dag våknet jeg i 12-tiden, og like etter fikk jeg koselig besøk!

Vibeke og Joakim, wii. Tror forresten dette er første gangen i ferien at jeg har sovet helt til 12, haha. Hva skjedde med sovedyret?

I dag har jeg bare chillet hjemme og tatt livet helt med ro med påskegodteri og god mat. Kjenner det er på tide med en sminkefri dag nå, er altfor lenge siden sist. Mamma står på kjøkkenet og lager påskemiddag for øyeblikket, jeg har ikke spurt hva vi skal ha enda men jeg trooor det er ribbe, det lukter i alle fall det. Det skal bli godt med en ordentlig familiemiddag, alle har faktisk vært skikkelig opptatt på hver sine kanter i ferien så det har blitt lite familietid. Derfor blir det veldig koselig i dag! Det er jo nå påskedagene starter også, så vi har kjøpt inn haugevis av god mat, godteri og Pepsi Max. Fikk helt sjokk når jeg sjekka kjøleskapet i dag tidlig, haha. Blir sååå glad når det er mye mat her hjemme – jeg tipper jeg ikke er den eneste?

Men nå er middagen klar. Vi skrives etterpå dere, jeg har masse bilder å dele! Husk å klikk dere innpå bloggen om en liten stund ♥

Siste innlegg