uthvilt pike

Hei! Gjett hvem som la seg klokka 11 i går kveld? Jeeeeg! Haha, så i natt har jeg sovet rundt 11 timer. Det var faktisk helt nødvendig, kjenner det har blitt litt for lite søvn i det siste. Så i dag er jeg 100% uthvilt, og er helt fantastisk! Sola skinner ute i tillegg, så dette blir en bra dag 🙂

Bilder fra en dag for? ikke så lenge siden. Hehe, det går litt i surr for meg nå som det er ferie 😛 Tror det er fredag i dag? Håper ikke jeg tar helt feil nå, shame on me isåfall.

Mamma og pappa dro på fjelltur, men det var ikke sååå populært for oss andre her i huset, så da ble det fellesfrokost med bruttern og lillesøss. Kjempekoselig!

Nå har jeg hoppet inn i lettere klær og skal sette meg på verandaen med påskegodteri og en god bok. Neste uke er det meldt kongevær, så det ser jeg skikkelig frem til. Jeg blir sååå glad og lykkelig når sola skinner ute og himmelen er blå, tihi.

  1. Så fin du er! Fant du foressten den sangen du snakket om her for noen dager siden? Noe med isbilmelodien i begynnelsen, haha, den hørtes bra ut, så om du finner den, kan du gjeeerne dele den:)

  2. Hva har du dummet deg ut med nå da? Er det fordi du drar på fylla med russen og hooker med eldre gutter?

  3. Fine bilder!
   Men, ville bare si dette: skjønner ikke helt det du skrev på twitter også later du som ingenting her? Når du først har valgt å dele det på sosiale medier, hvorfor skjuler du det for bloggen?
   Skjønner at det kanskje kan være greit å ikke få flere spørsmål om årsaken og slikt, men det er kanskje bedre å ikke late som at alt er perfekt når det kanskje ikke er det?
   Men så vet jeg jo ikke noe særlig om dette så for all del det kan være helt annen tilstand enn det jeg tenker, men tenker kanskje at det er best å ikke prøve å fremstille seg selv annerledes enn sånn det er..
   (Håper du ikke tar dette inn på deg på noen måte, for det er ikke ment å gå i mot deg nå)

  4. Skjønner at det som har skjedd er en privat sak mellom de og foreldrene dine, men syns likevel det er litt rart av deg å tweete om at du har fått husarrest og at livet ditt er fucket, også later du som alt er fint på bloggen. Når du har valgt å dele litt på Twitter så syns jeg leserne dine fortjener å vite sannheten. Det er tross alt vi som leser bloggen din, og vi bryr jo oss på en måte om deg! Haater mennesker som sier A og ikke B, og akkurat nå er du en av dem…

  5. Har du tenkt til å blogge om at du drakk deg død dritings på 96% for å så bli kjørt i ambulanse til sykehuset og måtte bli bært inn på akutten av fire personer, for igjen å få vanninnsprøytning i kroppen siden du ikke klare å spy?

  6. Ser folk skriver både det ene og det andre i kommentarfeltet, men vil bare si at jeg håper alt er bra med deg <3
   Super fine bilder av deg over her. Bare elsker måten du sminker deg på 🙂
   XOXO
   Laurie

  7. åå, den boka der er fantastisk! du aner ikke en gang, var helt ødelagt når jeg leste slutten.. Seriøst, brace your self..

  8. Hva for noe greier er det “V” kommenterer om, er det bare h*n som skal framstille deg som dritt ved å finne på tull, eller er det virkelig sant?
   Og så MÅ jeg bare få lov å si at du er en helt fantastisk pen skjønnhet! Du er rett og slett herlig på alle vis, ikke bare utseende 😉 liker veldiiig godt bloggen din. Du gir meg inspirasjon og motivasjon til flere forskjellig positive ting her i livet, spesielt når det går litt tungt. Så, takk for at du vil dele livet ditt og tankene dine med oss andre!
   En siste liten ting, kanskje du har mulighet til å lage noe steg for steg om hvordan du legger hudsminken din? Den er bare helt *hjerter i øynene*. Får selv ikke til å få den fine gløden og få frem konturene… En drøm hadde vært om du kunne gjort det på video! Kanskje dette kunne være et tips til neste ukens sminketips? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg