dagen i dag

Heiii! Dette har vært en deilig dag. Startet dagen med å sole meg ute i sola i et par timer og nøøøøt livet med musikk på høyttalerne ved siden av. Hadde også påskegodteriet mitt ved siden av, så da var jeg rimelig fornøyd for å si det slik! Mange som spør om det angående twitter by the way, og ja, det går helt fint med meg. Livet mitt er awesome for tiden, sååå no worries about me! 🙂

Gotta love påsken, ass. Godteri til frokost, lunsj og kveldsmat – den er fin!

Senere møtte jeg Joakim og Ruben! Vi bare cruiset rundt i solsteken med musikk og prating. Fine dager. Hjemme stod pizzaen på bordet klar – det er et must på fredager! 

Jeg tenkte forresten å tipse dere om noe sinnsykt godt, nemlig sunne, hjemmelagde kyllingnuggets. Det er både lettvindt, kjempegodt og sunt – så dette dere teste!

Det dere trenger er:
– Kyllingfilèt
– 1 egg
– Mandelmel (evt. vanlig mel, det er det samme!)
– Piffikrydder, kajennepepper, hvitløkspulver, paprikakrydder

Dette gjør du:
1. Finn frem 2 skåler. I den ene skålen skal du ha egget, og i den andre skal du ha mel + krydder.
2. Skjær opp kyllingfilètene i ønsket størrelse, og dypp bitene først i skålen med egg, og deretter ruller du dem i skålen med mel + krydder.
3. Stek kyllingfilètbitene i stekepanne med smør. Bruk middels varme.
4. Ferdig!

Server med ønsket tilbehør. Jeg pleier å ha mangosalat (oppskrift her) og pommes frites, og det smaker helt herlig! Jeg lover dere, dette er siiiinnsykt godt. Mye bedre enn kyllingnuggets som du kjøper i butikken, og i tillegg er det jo mye sunnere.

  1. Du viser jo magen din HELE tiden. Jeg hadde blitt flau om jeg hadde kledd meg sånn. Rart at foreldrene dine godtar det.

  2. Nå skal jeg komme med litt konstruktiv krittikk. For det første slutt å gå rundt i byen og vis hele magen! Vet ikke om det er normalt der du kommer fra, men her i oslo er det i hvertfall ikke normal. Ikke misforstå meg det er helt greit med magetopper, men da kanskje med en høytlivsbukse om sommeren. men du bruker det året rundt. Også til sminken eller phtoshoppingen… enten bruker du sminke helt feil eller så er det dårlig retusjerig. Jeg mener man ikke burde ha helt unormalt hvite tenner og brunkrem smurt noen steder i ansiktet. Eller bryn som nesten treffer hverandre. Til noen bilder du la ut for ikke så lenge siden hvor du står med noen gutter og poserer. Igjen med bar mage pluss at guttene du står med drikker alkohol. Ikke at det er noe galt i det hele tatt, men jeg personlig syntes at når du tar bilder til bloggen som alle kan se er det galt og legge ut drikke. Hadde helt skjønt det om det ble lagt ut på noe mer privat. Ikke misforstå meg. Jeg har ikke noe i mot det eller noe sånt, men syntes bloggingen din var mye bedre før og nå syntes jeg innleggene dine blir mer og mer patetiske.

  3. Slutt opp med bullshit i kommentarsfältet.
   Kristine, stay as you are! Du er værldens fineste synes jeg!
   Ha en fin påske! Looooveeuu

  4. har du virkelig prøvd den oppskriften med mandelmel i det hele tatt? eller skriver du det bare for å virke sunnere? Testet nemmelig ut en kakeoppskrift du la ut en gang, der du påsto man kunne erstate sukkeret med sukrin. Kaken ble som stein.
   Har forresten ingen hensikt å erstate sukker med annen kustig søtning som sukrin og splenda, når man praktiserer et så karbohydratholdig kosthold som du. Du legger jo ut bilder av sjokoladeplater og smågodtposer støtt og stadig, men erstater sukkeret til julegrøten med splenda? Hvor er logikken? Blir jo et spytt i havet.

  5. Imorgen vil bli den beste dagen i livet ditt. Nå har du begynt å lese denne. IKKE STOPP!
   Dette er SÅ freaky!
   1. Si navnet ditt ti ganger.
   2. Si din mors navn fem ganger
   3. Si din forelskelse tre ganger
   ……………………4. Lim dette til fire andre grupper
   Hvis du gjør dette, vil din forelsket kysse deg på nærmeste fredag.
   Men hvis du leser dette og ikke lime inn denne, vil du ha veldig uflaks.
   Send dette til 5 grupper innen 143minutter. Når du er ferdig trykker du ***** din forelskelses navn vil vises i store bokstaver på skjermen.
   Dette er så freaky FORDI det faktisk fungerer

  6. Til dere anonyme som ikke tørr og skrive navnet deres. Hvis hun ønsker og gå med masse sminke eller mage topper,
   La henne gjør det!! Poenget med innlegget var ikke kritikken på magen eller klærne! Elsker bloggen din <3

  7. Veldig fint antrekk og du har sånn serr den fineste magen i verden 🙂 hihi! Var sol her i Ålesund også i dag, sykt digg!
   XOXO
   Laurie

  8. Jeg kom over kristineullebo.blogg.no, serr du var jo sykt pen da når du var helt naturlig uten selvbruning, solarium og sminke. Du er jo skikkelig naturlig pen, kødder ikke når jeg sier du er finere uten selvbruning og solarium.

  9. Hahah hvis du ikke har merket det selv enda så skal jeg si det til deg nå; du bruker vanlig topp og t-skjorte rundt venninnene dine og familien, men hver jævla gang du er ute med de gutta dær har du på deg en topp som viser magen. Slapp av litt Kristine, du trenger ikke å være lettkledd for at guttene skal like deg vettu

  10. til Marte om sukrin i kakeoppskrift: grunnen for at kaken din ble til stein var nok pågrunn av at du tok i så mye sukrin som det sto du skulle ta sukker. sukrin er nemlig en god del søtere enn sukker og det skal brukes i mye mindre mengder enn sukker. skal du ha 3 spiseskjeer med sukker, må du IKKE ha i 3 spiseskjeer med sukrin. det blir alt for søtt og kan, som det virker som det har skjedd med deg, bli en alt for hard deig pga alt det søte 🙂

  11. hvor mye krydder av hver av de tar du oppi den ene skåla? og hvor mye mel ca?
   høres supergodt ut! gleder meg til å prøve:)

  12. Til Julia. Jeg spiser lavkarbo så er kjent med sukrin. Og nå tror jeg du blander sukrin og stevia. Det er stevia som er mye søtere enn sukker, men dette gjelder ikke sukrin. Det var ikke søtsmaken på kaka som var probleme, den var ikke for søt! Desuten skrev Kristine at hun hadde brukt sukrin og ikke sukker (eks. 150 g havregryn, 60 g sukrin). Hun skrev altså ikke “du kan erstattes sukkeret med sukrin om du vil”.

  13. Til deg frå Oslo som lurer på om det er vanlig å gå rundt med bar mage i Førde.Nei,det er det overhodet ikkje.Det er vel stort sett kun en person som spaserer rundt i Førde slik for å vise seg fram,kva for temperatur det er ute spelar ikkje noko rolle,magen skal visast uansett.Det blir for dumt,rett og slett!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg