oppegående sommervær

Sommervær, kjære sommervær. Jeg elsker deg.

Det er noe med det å våkne til sola skinnende gjennom vinduet, er dere ikke enig? Så jeg våknet i 11-tiden jeg, glad og fornøyd. Jeg har tatt fullstendig fri denne ferien da, så jeg kjenner jeg begynner å stresse litt med skolen? Det svir på samvittigheten av at jeg ikke har gjort matte, selv om jeg var så overbevist om at jeg skulle gjøre matte flere ganger denne uka. Så da satt jeg meg ned og reknet litt i en time, før jeg fant ut at det var for ille å sitte inne når gradestokken viste langt over 20 grader. Er det ferie, så er det ferie. Denne ferien har jeg fått gjort sinnsykt mye, og det har virkelig gått i ett helt siden vi tok fri forrige fredag. Kommer til å se tilbake på påskeferien 2014 med et stort smil, selv om det ble en aldri så liten “husarrest” nå på slutten. Jeg skal forresten begynne å filme så smått fremover, slik at jeg kan sette sammen klippene i en videoblogg. Så følg med!

Jeg er egentlig ikke et chips-menneske, men Pringles er jo bare helt himmelsk godt. Foretrekker sjokolade og surt godteri, jeg!

Ellers må jeg si at det er helt okei å kunne vandre rundt i bikini 20. april. Bikinien jeg har på meg under her er fra lookbookstore.co – den er så fin. Trusa er enda finere, faktisk! Tror jammen meg at jeg har fått litt farge i sola i dag, jeg. Jeg er egentlig altfor rastløs til å gidde å sole meg, det er jo sååå kjedelig.

Nå har jeg nettopp spist pizza med familien, men jeg ble ikke skikkelig mett så jeg og broren min sitter og vurderer om vi skal lage enda en. Hehe lol, what to do 😛 Det er forresten mange som har spurt om jeg ikke kan legge ut spotifylistene mine her på bloggen, og det kan jeg selvfølgelig! Problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg finner linken til listene? Haha, jeg fikk det til før, men jeg finner ikke frem lengre. Så om dere vet det, skrik ut!

  1. Er det ikke bare til å holde inne spotify-lista med høyre side av pilen? Alså den siden av pilen du bruker minst, haha.Også “copy HTTP”. Unnskyld for tidenes dårligeste forklaring 🙂 Håper du får det til!

  2. Så herlige bilder! Klarer heller ikke å ligge i ro og sole meg, er altfor rastløs! Er også helt enig angående godteriet: sjokolade og surt godteri er best <3

  3. Høyreklikk på navnet på spillelisten (på linjen til venstre hvor alle spillelistene er samlet) og tryjkk på copy HTTP link!

  4. Når du begynner å bli så tynn at magen din begynner å blåse seg ut, slik de fattige barna i afrikas mager gjør, da er det ille. Du kan skrive at du spiser så mye godteri og mat som du vil (som du gjør i hvert eneste innlegg, gjerne flere gang – typisk tegn pø anoreksia), men det overbeviser ingen. Få i deg litt mat, jente. Drømmen dkn er å bli en VS-modell, men de er tynne på en mer normal måte. Du er en nydelig jente, men tro meg – ingen syntes det der er tiltrekkende.

  5. Fy, så slemme dere er! Alle er ikke like, og selv om hun ikke har godterimage (som dere?? Lukter sjalusi), så betyr ikke det at hun er syk, kjære dere. Skjerp dere, hvis dere ikke har noe positivt å si, så hold kjeft :-)Jeg syns du ser fantastisk ut, jeg!

  6. Kjenner meg sånn igjen i det du sier om å sole seg, det er jo SÅ kjedelig herregud. Min mor klarte å tvinge meg til 45 minutter med soling på terassen i dag, og jammen ble jeg ikke solbrent i ansiktet i løpet av den lille tiden, haha!

  7. Hun har da ikke lik mage som barn i afrika,vær litt seriøs da… kanskje hun bare er litt oppblåst fordi hun har spist pizza, noe som forresten er helt normalt – jeg blir iallfall det haha;-)

  8. ingen sa at hun har LIK mage som barna i afrika, men den er oppblåst av sult SOM magene til sultende barn der er. hun trekker den inn så den ser mindre oppblåst ut.

  9. likevel har dere ingen grunnlag for å påstå at magen hennes er oppblåst av sult, det kan være mange grunner til at en mage er oppblåst! la nå kristine se ut som hun vil, jeg synes at magen hennes ser flott ut:-)

  10. Jeg kan ikke se nogen oppustet mage?
   Det som alle dere Tror er en oppustett magere er alle musklerne Hennes. Folk der trener kan se dette. Jeg vil si , ja hun er veldig tynn, men jeg synes ikke det blir for tynn.
   Og hvem tror du du er, at sammenligne det med barna i Afrika?
   Jeg syns det er dypt respektløst for de barna. Ingen vet om Kristine spiser eller ej? Vi kjenner ikke henne! Jeg syns det lamt at hakke ned på hverandre. Og især over internettet. Hvis du har noget grimt o sige, så sig det dog Face to Face, så persona kan få et ord indført! Du ser bra utt Kristine.

  11. Herregud, alle som skriver “hate” lukter det sjalusi av. Hun er ikke syk på noen som helst måte. Hun er sunn og tynn. Det er jo normalt å være tynn for de som trener mye (ihvertfall fitnessfolka) Hun har kanskje ikke heller så mye muskler heller på kroppen siden hun ikke driver av med en sport, det vet ikke jeg. Som gjør at man også blir tynnere fordi noe av “musklene” blir borte.

  12. hahaah, kaller dere det en oppblåst mage? Ta en titt på deres egen, lurer på om den ser noe bedre ut..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg