cheap monday bby

En outfit fra ferien 🙂 ? som ble postet liiiitt senere enn planlagt, tehe.

Teddy coat fra sheinside.com, bukse Bik Bok, sko H&M, Cheap Monday-tanktop junkyard.com

Åh dere, denne dagen er liksom dødsbra, men likevel kjip. Jeg vet det er lett å tro at bloggere lever perfekte liv, men det gjør vi ikke – tro meg. Jeg må bli flinkere å blogge om dårlige ting, slik at dere faktisk forstår at jeg er 100% menneskelig jeg også, hehe. Vel, skolen spiser meg opp. Noen som føler med meg? Selvfølgelig, det finnes større problemer her i verden, men det suger å føle at tiden ikke strekker til. Jeg vil blogge, trene, være med venner, jobbe med skole og i dag hadde det for eksempel vært digg om jeg kunne vært ute og nyte sola. Men faen, det er bare 24 timer i døgnet, og de går altfor fort. Lol. Kan ikke noen snart finne opp flere timer i døgnet? Mvh, meg.

Ellers har jeg det meget fint, da. Bare litt frustrasjon inni mellom :-))))) Håper dere overlever klagingen min!

  1. skulle gjerne hatt dobbelt antall timer i døgnet selv! skolen tar all tid, haha, i alle fall nå 🙁 fint antrekk 🙂

  2. Hvis du skriver et helt ærlig innlegg om hvorfor du er så tynn slipper du alle de kvasse anoreksi kommentarene i hvert innlegg. Bare innrøm at du har et anstrengt forhold til mat, det er ingenting å skamme seg over!

  3. Til alle dere over:
   Det dere ser på bildet er høy forbrenning. Hun spiser like normalt som dere og kanskje enda mer, men hun har høy forbrenning som gjør at hun er tynn! Hadde likt å sett dere som skriver så mye stygt til Kristine. Vedder på at hun er 50 ganger så mye penere enn de som ikke tørr å vise seg engang! Hun er flott! Husk på at alle jenters drøm er å bli lang og tynn og ha langt tygt hår! Der har dere Kristine. Ler bare av alle de som kommenterer så mye stygt. Hadde tenkt til å være anonym på denne kommentaren! Men hva er vitsen med å være anonym når jeg kan vise hvem jeg er og ikke gjemme meg bak den store skjermen. SKJERP DERE som skriver stygt!

  4. Kristine,
   Du har ikke vist mye av den jenta vi tidligere har fått kjent gjennom bloggen. Om hun er borte, eller egentlig aldri var der vet jeg ikke. Den jenta var et utrolig godt forbilde. I det siste har det blitt litt mye drikking osv. Det er helt greit, men du burde tenke på hvordan budskap du ønsker å gi ut gjennom bloggen.
   Men for all del, du er utrolig nydelig, og jeg håper du ikke tar deg nær av de idiotiske kommentarene jeg har sett på bloggen din i det siste. Jeg vet at den jordnære Kristine er der inne et eller annet sted, og jeg gleder meg til hun begynner å skrive igjen!

  5. Synes du bürde prioritere å trene! Ikke at du ser tjukk ut ellernoe (for all del ikke) men fordi det vil gi deg mye mer overskudd og det hjelper deg mye mer i fremtiden med jobb osv. En god helse (du har jo det også nå) trenger du for å jobbe. Om du ikke pugger deg IHJEL for et par prøver går faktisk helt fint, Kristine. Plis les at dette ikke er fordi du er tjukk eller lat, men fordi jeg får helt vondt av at du prioriterer alt annet og i tillegg klager over lite tid. Ja, man skal bruke tid på skole og venner, men det er viktig å bruke tid på seg selv og! Trening tar faktisk 10% av dagen bare, det tar faktisk ikke lang tid – og ved å trene vil du kanskje til og med finne ut at du får bedre tid! Kanskje blir du mer effektiv, mer tilstede og hodet kan få jobbe og tenke fortere. Bare et par tanker fra meg. Husk nå bare på at det er dine valg, og dette er så langt unna “kritikk” som du kommer. Du er nydelig.

  6. Jeg sitter å ser på bilder av deg og jeg blir helt forelsket i utseende ditt. Kunne så inderlig ønske jeg var like fin, trent og hadde like bra klesstil som deg. Men så kom jeg til å tenke på de gangene du har fått negative kommentarer på akkurat det og det får meg til å tenke igjen at det eneste som teller er at du er fornøyd selv. Alle andre finner jo alltid noe å klage på. For en syk verden.

  7. Hi Krissy 🙂
   I absolutely love your blogg, I read your posts every day! I created my own blogg yesterday and maybe you can check it out 🙂 That would make me so happy!!
   Love from Germany,
   xx Ann-Sophie

  8. Hei, jeg må bare fortelle deg at du er mitt forblde. Du er skoleflink med bare 5 og 6, utrolig pen, har fin kropp og itilegg så trener du og blogger. Du er en superwomen jo!!
   Jeg håper virkelig at du vet hvor utrolig inspirerende og kul du er. Skulle ønske jeg var som deg. Ser opp til deg og håper at jeg en dag blir like flink som deg. Mitt største forbilde!!

  9. Når skal du kåre vinneren av Junkyard(?) goodie bagen eller hva det nå het for noe?:) den konkurransen hvertfall, haha

  10. For en gang skyld syntes ikke magen i dette antrekket – men du måtte tydeligvis kompensere med å vise halve bh-en da hehe 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg