onsdag allerede

Helluen! Onsdag allerede? Det er så deilig når man starter en dag senere i uka, for da flyr virkelig dagene avgårde. I dag ble jeg ferdig med 2 presentasjoner – og de gikk kjempebra! Det er slike øyeblikk som dette at jeg takker meg selv for at jeg satt og øvde til klokka 12 i går kveld. Det er så dritt der og da, men følelsen etterpå – aah. Så da lagde jeg meg en velfortjent prinsessekveldsmat etter midnatt, og koste meg skikkelig med Modrn Family før jeg hoppet i loppekassa.

I dag dro jeg til byen etter skolen med Emma, Ingvill og Julie for å nyte finværet. Vi kjøpte frukt, salat og masse godt og satt oss ute i gresset i sola og bare chillet. Hverdagsidyll, dere! Nå skal jeg fjerne hudsminken (hater å ha foundation på meg i sola, er jeg den eneste??) og så setter jeg meg ut på verandaen med mams for å rekne litt matte og slikke sol på samme tid. Pappa er i Frankrike om jeg ikke tar helt feil nå?. haha, så det er bare meg, mamma og lillesøss hjemme denne uka. Synes det er koselig, jeg!

Bikinitruse her, hettegenser her

  1. siden du er god i matte, kan ikke du regne ut hvor mange prosent av innleggene dine i år hvor du IKKE viser magen eller andre “litt mye” kroppsdeler på bloggen. Det er greit i ny og ne, men ikke i hvert innlegg. Kle på deg, for din egen skyld om 5 år når du kanskje ikke blogger og skal ut i det VIRKELIGE arbeidslivet hvor folk JOBBER MYEE for pengene sine.

  2. Ok, nå ble jeg rett og slett flau på disse andre her sine vegne. Altså, at det går an å kommentere så barnslige kommentarer. Kjente jeg ble ille irritert av å se de unødvendige og rett og slett stygge kommentarene. Håper dere som skriver sånne unødvendige og nedlatende kommentarer leser dette, for herregud, det må jeg si – dere er barnslige.
   Og til Kristine til slutt da, DU ER FIN 🙂

  3. æsj, bare marg og bein. Jævlig stygt egentlig. Gutter liker former, ikke sykelige tynne beinrangle. Du har anoreksia, dekk deg til litt da, i hver innlegg poster du magebilder, og litt for mye av andre kroppsdeler! Er du klar over hvor mye kroppspress det blir av det? Unge jenter der ute som ser opp til deg, for et helt sykt bilde av at det der er normalt! Det er faen ikke normalt å se sånn ut, du er sikkert slankeoperert, eller går på noe piller. Får du aldri mat hjemme, siden du er helt sykelig tynn liksom? Sorry for lang kommentar, men jeg orker bare ikke dagens sammfunn og spesielt ikke deg.

  4. OMG! du har den kuleste klesstilen i hele verden! du er dritkul:D digger deg og bloggen din<3 Jeg pleier aldri å følge med på blogger og sånt, men din er eg innpå hver dag<3 DIGGE DEG <3

  5. Hei. Jeg vet du ikke bryr deg om haters, men hva skjer med at du viser magen din i hvert eneste innlegg? Jeg er ikke sjalu, du har en fantastisk kropp og du er en utrolig vakker jente, men er det så lurt å legge ut så mange bilder av deg halvnaken? Jeg bare tenker på sikkerhet, og at bilder på internett aldri forsvinner. Men dette er jo selvfølgelig ditt valg, Kristine!

  6. No hate… Men du er bare ute etter kroppskomplemanger hele tiden sånn her og på insta, det gjør meg helt kvalm:/

  7. Eneste grunnen til at jeg leser bloggen din er for å lese alle de stygge kommentarene. Liker faktisk å se at folk rakker ned på deg. Grunnen til at det er gøy er fordi du oppfører deg som en unge i trassalderen, og bare kler av deg mer og mer…. Lurer på når det går opp et lys for deg.

  8. Sjalue unger, jeg tror hon vet att hon viser magen sin så dere trenger ikke å si de.
   Du er otrolig pen Kriss :* Ha en fin kveld

  9. du er sykt nydelig, ingen tvil om det 🙂
   bare lurer på hva ideen var å gå ut på verandaen i bikinitruse og hettegenser, for så å legge det ut for over 9000 lesere? for all del, kroppen din er smashing, bare lurte litt hehe

  10. Til du over her!!
   Har du hørt om nynorsk? Rekne er like mye rett som regne. Vi nordmenn har faktisk dialekter! Det er sånn at vi snakker forskjellig. Visst du har problem med at Kristine ikke greier å skrive alt på bokmål, kanskje det er du som burde trykke på krysset oppi hjørnet.
   Btw, jeg digger deg Kristine!

  11. hahahha til anonyme som skrev til “du over her”
   hun skriver alltid på bokmål i innleggene sine, velger man å skrive på bokmål, som er sidemålet hennes, må hun jo klare å skrive det rett ut – alle har hørt om nynorsk, tviler på at “hun over her” er helt dum altså

  12. Noen ganger blir det bare litt for mye magebilder. Jeg kjenner ei som har fått anoreksia fordi hun ville ligne mest mulig på kroppen din.
   Det er bare at du burde tenkte 3 ganger til før du legger ut.

  13. Hvorfor går du så lettkledd hele tiden? Vet du hvor mye kroppspress det der skaper eller? Og du skal liksom være et forbilde …

  14. Til alle som ber Kristina kle på seg og sånt, dere må jo skjønne at hvis hun gjør det vil hun slutte å ha så masse lesere. Det eneste som har enda gir bloggen hennes populæritet er at hun er attentionwhore. Blir jo en fin ting å ha med på CVen 🙂 “styrte en gang norges størse lettkledde blogg”.

  15. Føler dere at dagen deres blir noe bedere av å rakke ned på en jente? Vell, tenk hu har like mye følelser som dere. Det at jenta liker croptops gjør jo ikke noe og det at hu viser den nye bikinitrusa, er det ditt problem?NEI! Så jeg syntes alle dere kan holde kjeft. Jenta kan ikke noe for at hu er tynn, kanskje hu har komplekser over det? Vell det å kalle noen anoreksi eller beinragel vil være det samme som å si DU ER FEIT! Det sårer like mye .. Så tenk dere litt om nå!
   Digger deg fra topp til tå Kristine, håper du leser dette❤️
   ❤️elise

  16. Hvilken størrelse har du i jakka?
   Jeg valgte M. Takler ikke små overdeler og jakker, synes det er så masse finere når dem er litt oversized 🙂
   Dette skreiv du for akkurat et år siden. Litt morsomt da. Jeg ser ikke akkurat så mye oversized klær for tiden.

  17. Jeg bruker egentlig ikke å kommentere blogger, men nå kunne jeg ikke dy meg! Jeg synes det så utrolig mange teite kommentarer over her, jeg blir helt sjokkert. Mer sjokkert enn av bildene du legger ut, for å si det sånn.
   Jeg skjønner ikke hva som er så galt i å legge ut bilder av seg selv som viser litt hud, altså, kroppen er jo det mest naturlige som finnes. Det er ikke akkurat edle deler du viser frem! Ååh enkelte altså. Nei, ikke bry deg om sånt Kristine. Jeg synes dette var et kult antrekk på en varm sommerdag. Du går forhåpentligvis ikke ut av eiendommen i bare truse uansett. Stå på 🙂

  18. HAHA attentionwhore. Er du sjuk i hue? ekkelt, blir kvalm. Hvis du vil at folk skal se opp til deg, så stopp å kle deg som en hore for å få folk til å få dårligere selvtillit.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg