new in: denim jeans

Fra Bik Bok, 599 kr

Jeg anbefaler alle å ta turen innom Bik Bok hvis dere er på utkikk etter ny bukse! Jeg har falt pladask for low-waist buksene deres, faktisk så bruker jeg kun low-waisted bukser for tiden. Har lagt de med høyt liv på hylla – vet ikke hvorfor, men synes liksom de er så mye finere når de er lave. Er i tillegg skikkelig svak for bukser med hull i også, som dere sikkert har merket, hehe. Synes det er så sommerlig og fint 🙂 Så ja, dere som spør hvor jeg kjøper bukser: Bik Bok er svaret. Det er ingen reklame i det hele tatt by the way, får ikke klær sponset av dem hvis dere skulle lure.

28 kommentarer
  1. Veldig fine! Du har så fine bein <3
   Men jeg syns dr denim er bedre. De er mye mer stretchy og mykere, har en bukse fra Bik Bok som IKKE er stretchy, så den er vond å gå i. Med mindre du har kjøpt fra superflex kolleksjonen da. Den har jeg ikke prøvd.

  2. Jeg har den samme og jeg elsker den! Har den faktisk på i skrivende øyeblikk. Buksene fra bik bok som heter “super soft” sånn som denne er så behagelige å gå i, jeg bruker kun disse!

  3. Den passet deg jo helt perfekt! Jeg ville bare si at jeg er utrolig glad for at du laget bloggen din! Jeg får så utrolig mye inspirasjon av den, og deg da! Ivertfall så håper jeg du ALDRI slutter å blogge(haha). Drit i de stygge kommentarene og vær akuratt som du er! Du er perfekt! 😀

  4. Kjempefine jeans 🙂 Kunne gjerne hatt et par selv. Synes klærne dine er fine,men ikke noe jeg ville brukt selv. Er ikke min stil,men det er fint ! Det er din stil og passer deg utrolig godt 🙂

  5. Hvordan får du det til å alltid være sol på bildene dine? Haha, føler du ofte sier det er litt dårlig vær, men på bildene ser det jo helt fantastisk ut?

  6. du har like mange followers på instagram som det bor folk tilsammen i byene Trondheim, Stavanger oog Bergen!Gratulerermed det!:)

  7. Korleis er dei skona å gå i? Har veeldig lyst på eit par som er nesten som dei, men veit ikkje korleis dei er å gå i 🙂

  8. Herregud du har en heilt fantastisk kropp!
   misunner deg noe heilt vilt, å de buksene satt som et skudd på deg!! (:
   bare lurte på en liten ting. du har jo sagt at du bruker selvbruning å sånt, jeg gjør også det, men lurte på at om dersom man soler seg med selvbruning på, blir man da brun?

  9. beina dine er så fine at jeg får vondt 🙁 ossen fikk du så stort mellom rom mellom beina? kan du lage ett innlegg om treningsrutinen din, og hva du spiser osv? vil ha kroppen din 🙁 faen

  10. Du er så fin! Likte buksen veldig godt, hull er drit kult! Likte veldig godt treningsvideoen din for mage, og lurte på om du kunne skrive litt mer om trening? Kanskje hva du trener mest på du er på treningssenteret eller fler videoer? Drit i de som sier du er for tynn, du er perfekt som du er!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg