surpriiise

God morgen 🙂

Her sitter jeg for øyeblikket! Blogger, hører på chill musikk og skal straks lage meg noe godt til lunsj.

I går var jeg i surprise-party for Sivert med en fin gjeng! Haha, var faktisk såååå rart at vi greide å overraske han, for nesten alle møtte på bursdagsbarnet på vei til selve bursdagen. Vi fikk det til da, og det var utrolig gøy! Kvelden ble kjempebra, med kjentfolk, god mat og kaker. Var dødtrøtt når jeg kom hjem, så da fant jeg senga med en gang jeg kom hjem og i dag tidlig våknet jeg til tomt hus. Jeg elsker å være alene hjemme (på dagtid, hehh?), det er så befriende å kunne bare traske rundt i undertøy, ha på høy musikk og slippe alt mas. Jeg er vel ikke alene om det?

Planen nå er å besvare mails og klikke hjem litt nytt i garderoben. Men først: mat! Mamma kommer hjem fra jobb nå straks, så da skal vi lage noe godt til lunsj sammen 🙂

Forresten, jeg har fått Svea-jakka mi tilbake!! Lykke. Jeg hadde faktisk trodd den var stjelt og at jeg ikke kom til å få den tilbake, men den hadde visst bare forsvunnet. Var noen som fant den for noen dager siden – så heyyy, alt ordner seg for snille piker!

21 kommentarer

Siste innlegg