søndagen sin det

Hei fra kjøkkenet! Nå skal jeg straks en tur til byen for å møte Ingvill en kjapp tur. Trenger litt pause kjenner jeg 🙂 Har stort sett jobbet med matte i hele dag, men desverre blir det ikke så veldig effektiv jobbing. Skulle ønske jeg hadde den egenskapen, hadde blitt mye enklere da. Men det går fiiint.

Dagen i dag har gått til å sole seg, regne (ikke REKNE :P) matte, drikke store mengder brus for å prøve å overleve og hørt på sangen jeg linket til i forrige innlegg. Matten blir litt gøyere med den i bakgrunnen, tehe! Jeg og mamma lagde god middag i dag som vi nøt på verandaen. Det var nesten slik at det var litt for varmt i et øyeblikk, men jeg skal absolutt IKKE klage. Nå må vi nyte finværet! Kjenner jeg Norge rett så er vel dette sommeren 2014, er jo aldri fint vær når sommerferien faktisk er her. Så folkens, nyt det maks.

Haha, jeg har søren meg plaser over hele kroppen for tiden. Skjønner ikke hvordan jeg greier å kutte meg og skrape meg så mye?!

Nå skal jeg møte Ingvill! Blogges, fininger!

Noen flere som jobber med skolearbeid i dag, eller? 

12 kommentarer
  1. Matte blir det på meg, har tentamen på onsdag😧🔫 jaja, vi hadde ikke så bra vær oppi nord i dag så da går det greit å sitte inne. Ha en fin dag videre☺

  2. Det er bare dokker der nede i sør som har varme… Her oppe i nord e vi fornøyd om vi får 5+.. I hele helga har dt dalt ned sne på veien :(blir lei Mæ av å høre på alle bloggerne si: nyt det folkens!

  3. Nyt det? Nyt hva? Her i Alta er det varmeste vi har fått 5 grader.. Snøen er her fortsatt og folk går fortsatt i parkas og votter 🙁 Bloggere altså… Lever i en liten boble

  4. Bloggere? Haha, det er sommervær i omtrent hele landet, så tror ikke det er snakk om noen boble her…

  5. Jeg må bare få si tusen takk til deg! Du inspirerer og motiverer faktisk enormt de gangene du nevner at du gjør skolearbeid, jeg får oppriktig talt lyst til å gjøre det! Tusen takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg