simple as that

Shorts fra Bik Bok (opprinnelig en bukse), solbriller fra Ray-Ban, topp fra H&M

En outfit fra ferien som jeg ikke har postet før nå. Hva synes dere?

28 kommentarer
  1. Hvorfor drikker du ikke “normal” pepsi? Er du redd for kaloriene? “vanlig” pepsi smaker faktisk helt likt.

  2. Lurte på hvor høy du er?? Sist du svarte på det var du 1.74, men har du blitt noe høyere nå?? Du ser bare så høy ut, modell 😀
   (Om du ikke kan svare på det i kommentarfeltet, kan du svare på det i neste ”ukens spørsmål” vær så snill?) 🙂

  3. Antrekket var veldig kult og enkelt, men det slitte håret ditt ødelegger alt! Pluss, du må gjøre noe med beina dine fordi at de er helt forferdelige !

  4. Kan du vise hvordan du trener beinene dine? i et innlegg? sånn du hadde når du viste mage øvelsene du hadde?

  5. Enkelte av dere kommenterer så usaklig og umodent, at jeg ikke vet om jeg skal le eller grine. Ble dere født i går? Til deg som lurte på hvorfor hun drikker pepsi max? Muligens fordi den smaker bedre? Visste du at det går an å velge sunnere alternativ, uten å være “redd” for kaloriene? Og dere som ber henne om å klippe håret; Hvis du ser en fremmed på gata med slitt hår, går dere bort til henne og ber hun klippe håret? Nei, det håper jeg virkelig ikke. Ser også en kommentar om at hun må gjøre noe med beina sine fordi de liksom ser forferdelige ut? Hvem tror du at du er som har rett til å bestemme hva en annen skal gjøre med kroppen sin? Skjønner ikke at dere alltid har en trang til å komme med usaklig kritikk og slenge dritt. Er det en form for hobby? Hvis dere trenger tips til fritidsaktiviteter kan jeg anbefale fotball eller dans. Og hvis det ikke høres fristende ut, kan dere kanskje lære dere grunnleggende høflighet, hvis det sier dere noe som helst. Selv om du leser om en liten del av andres liv, gjør ikke det deg til en som skal plukke på hver minste “feil”. Og til dere småbarn som tror man har anoreksi hvis man er slank: Nei, du kan faktisk ha høy forbrenning OG holde deg i form selv om du ikke har noe mål om å gå ned i vekt. Nå må dere som slenger ut av dere alle disse negative drittkommentarene begynne å tenke dere om 1 eller 50 ekstra ganger. SKJERP DERE!

  6. Enig med deg Ida. La jenta gjøre som hun vil. Selv om vi ikke er fornøyd med det,kan ikke dere passe på dere selv? Uansett. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan du klarte å gjøre buksen om til en shorts 🙂 Hvordan du klarte å få den brettet så fint.

  7. Hbor har du kjøpt den skjorta du har knytet rundt livet? Kan su svare på det på neste ukens spørsmål om du huser det?💗
   Klem❤️
   Du er kjempe flink til å blogg å du må aldri slutte å du virker som en utrolig person💗

  8. you are too skinny and boney.. clothes look just shaggy on you. please put on some weight and you will look more gorgeous!

  9. Bare en liten kommentar til Nora her, for funsies: NEI, vanlig Pepsi smaker ikke på langt nær så godt som Pepsi Max. Hva har skjedd med smaksløkene dine? 😛 Pepsi Max er livets nektar (litt avhengig, ja), mens vanlig Pepsi er pissevann, sånn omtrent.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg