venner og mat

… alt jeg trenger i livet mitt 🙂

I går solte jeg meg, var med jentene, spiste god mat og vandret rundt i byen med Emma til sent på kveld i solnedgangen. Idyllisk, ååe. Når jeg kom hjem fant jeg senga ganske fort egentlig, og det kjenner jeg at jeg får igjen for i dag. Jeg våknet uthvilt i ti-tiden, og nå har jeg spist frokost og sagt hade til paps. Han drar til Frankrike igjen han, denne gangen til Nice. Han er så heldig – jeg vil også reise hele tiden!! Så nå er det bare jentene igjen her hjemme, men det er jo kjempekoselig det og.

God som gull

Tror halve forbruket mitt de siste månedene har gått til vaniljekesam og nøtter, om ikke mer. Haha! Det er ikke vanskelig å se hva favorittmaten min er, nei. Yoghurtnøtter og slike sjokoladekuler er såå himla godt, jeg kommer ikke over det. Min fremtidige mann like det.

Emma og Ingvill, mine heeeerlige jenter

Jeg våknet til sol i dag, men det ble nettopp litt overskyet. Håper det forsvinner, for jeg har så lyst ut og sole meg! Er jeg den eneste som føler en stor trang til å være brun på sommeren? Om vinteren spiller det liten rolle fordi da er alle likbleike uansett, men med èn gang jeg får litt farge på kroppen etter en sydenferie for eksempel så jeg opprettholde det. Jeg er liksom livredd for å miste fargen, haha.. Teit, men sant. Det er nesten litt irriterende, åhr! Hvorfor er vi så opptatte av brunfarge, egentlig? Jeg føler meg liksom 1000 ganger finere med en fin brunfarge, men jeg skjønner ikke helt hvorfor egentlig. Jaja, thank god for selvbruning sier jeg, eller så hadde nok jeg endt opp med hudkreft og tom lommebok.

19 kommentarer

Siste innlegg