venner og mat

… alt jeg trenger i livet mitt 🙂

I går solte jeg meg, var med jentene, spiste god mat og vandret rundt i byen med Emma til sent på kveld i solnedgangen. Idyllisk, ååe. Når jeg kom hjem fant jeg senga ganske fort egentlig, og det kjenner jeg at jeg får igjen for i dag. Jeg våknet uthvilt i ti-tiden, og nå har jeg spist frokost og sagt hade til paps. Han drar til Frankrike igjen han, denne gangen til Nice. Han er så heldig – jeg vil også reise hele tiden!! Så nå er det bare jentene igjen her hjemme, men det er jo kjempekoselig det og.

God som gull

Tror halve forbruket mitt de siste månedene har gått til vaniljekesam og nøtter, om ikke mer. Haha! Det er ikke vanskelig å se hva favorittmaten min er, nei. Yoghurtnøtter og slike sjokoladekuler er såå himla godt, jeg kommer ikke over det. Min fremtidige mann like det.

Emma og Ingvill, mine heeeerlige jenter

Jeg våknet til sol i dag, men det ble nettopp litt overskyet. Håper det forsvinner, for jeg har så lyst ut og sole meg! Er jeg den eneste som føler en stor trang til å være brun på sommeren? Om vinteren spiller det liten rolle fordi da er alle likbleike uansett, men med èn gang jeg får litt farge på kroppen etter en sydenferie for eksempel så jeg opprettholde det. Jeg er liksom livredd for å miste fargen, haha.. Teit, men sant. Det er nesten litt irriterende, åhr! Hvorfor er vi så opptatte av brunfarge, egentlig? Jeg føler meg liksom 1000 ganger finere med en fin brunfarge, men jeg skjønner ikke helt hvorfor egentlig. Jaja, thank god for selvbruning sier jeg, eller så hadde nok jeg endt opp med hudkreft og tom lommebok.

19 kommentarer
  1. Åhh, så kosleig!
   Vet du har svart på det før, men husker ikke, og orker liksom ikke bla tilbake mangemange innlegg, så hvor får du kjøpt de hvite undershortsene?
   Klem Amalie <3

  2. Jeg eeeeeeeeelsker yoghurtnøtter og chillinøtter ! Er ikke heelt fan av sjokoladekulene men de er veldig gode for det om . Jeg elsker også vaniljekesam med bær ,det er så himla godt ! Elsker også den chipsen der på bildet .. he he 🙂

  3. Du vet det går an å kjøpe en boks og ha forskjellige nøtter i den, sånn som i smågodt, sant? 🙂 Kjempefine bilder!

  4. “Om vinteren spiller det ingen rolle for da er alle likbleke”, hahaha du bruker da selvbruning året rundt og er like brun på vinteren som du er etter du har vært i syden.. Du bryr deg mer om brunfarge enn familien din jo

  5. Dere er så himla fine alle sammen! Oooog dere virker såååå supersøte og hyggelige!
   Nå skal jeg ut å sole meg <3
   Kleeem

  6. Kunne ikke du ha startet med masse video’er ogsånt altså sånn som youtubere gjør?? Det hadde vært sykt morsomt:)

  7. GI FAEN HATERE! DERE ER JO SJALU TIL 1000, DET KAN JEG BARE GARRANTER DERE SÅ INNI GRANSKAUEN. VISST IKKE ER DET NOE ANNET SOM FEILER DERE DET VET JEG. SÅ GET THE FUCK OFF, SELVOM DERE ALDRI SKJØNNER NÅR FOLK SIER DET..

  8. kan du vær så grei å skrive hvilken størrelse du har i solbrillene dine? alle jeg spør sier helt forskjellige nummer, jeg skjønner ingenting av hva som er “normalt”..

  9. Når emma står vedsiden av ingvill , får ingvill emma til og se ut som et esel ! Ingvill er drittpen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg