bedre enn skole

I dag har jeg senket skuldrene hundre prosent. Jeg er en slik person som aldri slapper skikkelig av, og når jeg først prøver å slappe av – så blir jeg bare rastløs. Men i dag har jeg ligget på verandaen med musikk på ørene, iført bikini og solbriller, og slappet helt av. For en deilig følelse! Jeg elsker virkelig sommeren.

Jeg tok noen bilder til bloggen tidligere på dagen, og når sola stod på det varmeste lagde jeg meg en god lunsj sammen med lillesøster ettersom jeg var barnevakt for henne, og litt senere fikk jeg besøk av denne baben:

Så da lå og solte oss og pratet, så deiliiiig. Ganske okei å tilbringe dagen slik, fremfor å være på skolen. Hehe åååh, jeg er så glad for at vi har fri!!

Mamma kom hjem fra fjelltir for ikke så lenge siden, så i dag ble det litt sen middag. Det gjør ikke noe, for nå skal vi grille! 🙂 :-))))

Maten ble nettopp ferdig, men jeg ville bare titte innom bloggen før jeg setter meg til bords. Nå skal maten nytes i kveldssola!

57 kommentarer
  1. Kjære deg. Skjønner at du ikke har spiseforstyrrelser eller noe, og skjønner at du sikkert er driiiiiitlei av å høre det her. Men det der ser bare ikke bra ut! Du burde sjekke deg for cøliaki eller noe. Jeg var sånn før, og det er ikke bra, så fant jeg ut at jeg hadde cøliaki og nå ser jeg så mye sunnere ut.

  2. Wow, Ingvill is the proof a girl can be so pretty without that fake tan and without looking like a skeleton attention whore. She’s truly a real woman!! <3 love her

  3. åherre! alle må da ha rett til å gå i bikini hallo? uten at noen syke drittunger skal pirke på hver eneste detalj? er det mulig? helvette så provosert jeg blir

  4. HAHAHAHAHAAHAHHA trekk magen din LITT lenger inn a! Det er ingen som får slik mage naturlig Kristine, du har lagt ut bilder med korte lageroperatør der ikke ribbena vises så tydelig.. Plis det er bare kleint at du prøver å virke enda tynnere enn du er.. 1. Jeg kan også vise ribbena hvis jeg vil, men hvorfor gjør jeg ikke det? 1: folk skjønner at det er fake. 2: det er stygt hahahha

  5. Med en gang man er tynn mister man retten til å gå i bikini og legge ut bilder av seg selv. Om man er feit og legger ut bilder syns folk du er et forbilde, at du er vakker osv. Alle vet at idealet er å være tynn og det er Kristine NATURLIG.
   Hele livet har jeg selv slitt med at jeg ikke klarer å legge på meg og jeg er like tynn som Kristine. Det kan være like vanskelig å legge på seg som å gå ned i vekt, om ikke vanskeligere. Kan ikke folk bare respektere at folk er forskjellige og holde de sjalue tankene sin for seg selv 🙂 Drittunger

  6. Wow du er nydelig! Misunner deg for ditt utsende, og du har ein fin kropp!
   Kor har du kjøpt shortsen og genseren? Det var utrolig fint!!<3

  7. alle som sier kristine har spiseforstyrrelser, hold kjeft. før du er sammen med kristine 24/7 og vet akkurat hva hun spiser og ikke så har dere ingen rett til og si en dritt. takk for meg

  8. Når skal folk forstå at folk er forskjellige?! Jeg blir direkte provosert over kommentarene over. Om det skyldes sjalusi, verdensmestere eller tilbakestående, ikke vet jeg.. Det jeg vet er at man må ha et problem med seg selv når man har samvittighet til å legge igjen slike stygge kommentarer på bloggen til ei uskyldig jente. Er det galt å være fornøyd med seg selv? Er det galt å legge ut lettkledde bilder av seg selv? Og dette til og med på sin egen blogg? Nei! Det er valgfritt å opprette en blogg og det er valgfritt å trykke seg inn på bloggen!! Til deg som sier at du også kan vise ribbeina, haha javel, så gjør det da hvis det er så viktig for deg! Jeg er ikke her for å holde med Kristine, men for å komme med en påminnelse om at enhver person fortjener å utfolde seg både i dagliglivet og på nett så lenge det ikke går ut over andre (hvis Kristine sine bilder går ut over noen så er det faktisk de som har et personlighetsproblem), uten å bli hetset for det. En har ikke en spiseforstyrrelse fordi om en er tynn, og har hun det så er det iallefall ikke deres sak! Takk for meg!

  9. Uansett om du er naturlig tynn eller har en spiseforstyrrelse, kroppen din ser ikke sunn ut. Jeg skulle ønske du klarte se det selv, men jeg tror at et forvridd bilde på deg selv gjør at du ikke ser det. Håper du ber om hjelp, ikke nødvendigvis av en psykolog, men en ernæringsfysiolog kunne hjulpet deg med å få en mindre avmagret kropp. Venninna di har en utrolig fin kropp.

  10. La være da! Herregud, vi er født forskjellige lol. Alle kan ikke være like. Noen er tynne, noen er tykkere og noen er helt passe. La jenta være den hun er da! Det er ikke hennes feil, og hun bør ikke få alle de drittkommentarene slengt etter seg. Kristine er en nydelig jente. Det er Ingvill også! La de være dem de er!
   Elsker forresten bloggen din! Du får meg alltid til å smile, når jeg ser på bildene og teksten du skriver. Takk for at du er den du er! 🙂 be yourself Kristine, you go girl!

  11. For dere som sier at det er normalt å være så tynn og at det er noen som forbrenner maten fortere enn andre.(så klart er dette sant,men..) Jeg kjenner mange naturlig tynne personer som har rask forbrenning, men ingen av de har ribbein som vises når de sitter og armer som ligner på de tynneste pinnene du kan finne. Dette er IKKE normalt. Ingvild er tynn og har en perfekt kropp, jeg skjønner ikke at folk kan være sjalu på hennes kropp for den ser ikke sunn ut i det hele tatt.
   Jeg synes du bør få deg sjekket hos en lege og få hjelp til å lagt på deg litt. (Og ja, jeg vet at hun spiser “mye” mat)

  12. Hadde vi bare lært å akseptere og tolerere andre mennesker for hvem de er, da hadde vi kommet langt. Hadde vi ikke dømt og vært så negative, da hadde vi kommet langt. Mye lengre enn nå. Begynner å miste håpet for menneskeheten.
   Kristine virker som en sunn, pliktoppfyllende, smart og sprek jente, la hun være HUN. Alle er forskjellige og det bør vi være glade for.

  13. Lenge siden jeg har sett deg med en genser der du ikke viser magen! Det må du gjøre oftere, mye finere på deg!

  14. Ikke for at andre jenter skal klikke på det jeg skriver nå og si ”ååh jeg blir så provosert” og ”hun er bare sånn” og bla bla bla – det kan dere bare kutte ut. Værsåsnill og spar dere for det, det viser bare den dårlige siden av dere. Ser det er noen som har allerede gått litt over streken over her.
   Men, det jeg mener at du burde ærlig talt sjekke deg om du har en sykdom eller noe, for du er veldig tynn. Jeg mener, det er på grensen til anoretisk tynn, som de fleste ser. Det er ikke vanlig å se slik ut. Man ser det på benbygningen og at bena og musklene vises på steder der hvor det er vanskelig å få frem, slik som på skuldrene.. Man kan jo tydelig se den ”skulder-kulen”, hvilket er bare synlig hvis man er for tynn.. Fettprosenten din er alt for lav.
   Er ikke for å være ekkel, vil bare si ifra som en leser som bryr seg.

  15. Er faktisk ganske enig med de ovenfor. Det ser ikke serlig sunt ut :/ og du gir ett bilde av hvordan man skal se ut. Det er flere tusen jenter som ser opp til deg, som vil være deg! Du kan jo ikke noe for det, men syntes du kan prøve å unngå det presset på de stakkars jentene som vil prøve å være deg, et usunt forbilde av hva realiteten er. Og hvis saken er at du ikke legger på deg så burde du snakke med en lege eller noe. Det er ikke bra for deg eller leserne dine!

  16. Jeg blir litt irritert når jeg leser kommentarene. Jeg er veldig tynn selv og spiser som en GRIS. Altså, jeg blir rett og slett ikke feitere uansett om jeg spiser kun fastfood i en måned. Hun sier selv hun ikke sliter med spiseforstyrrelser og jeg er sikker på at hun spiser godt nokk.

  17. Altså, du trenger ikke å trekke inn magen din for å late som du er tynnere enn det du er. Og nei, jeg er ikke sjalu bare fordi jeg påpeker det.

  18. Ja. Hun er skinny, men dritlekker anyway. Tåler noen ekstra kilo, men skal hun ikke til USA til sommeren da? Da ordner alt seg. Digre porsjoner av alt. Det er bare å ete opp. Kristine PLUSS 5 kg. Hva skal man sutre om da?

  19. Ble litt småbekymret når jeg så de bildene, håper det går fint med deg?
   (Til dere i kommentarfeltet) Greit å være naturlig tynn, og det er jo ikke meningen at alle folk skal være svære og slikt, men dette ser jo ærlig talt litt farlig ut? Om jeg ikke tar helt feil har vel Kristine hatt litt mer fett på kroppen før enn bare dette?

  20. Synes det blir litt for dumt å diskutere om Kristine har spiserorstyrrelse eller ikke. Med mindre man er sammen med Kristine eller kjenner henne så vet man ikke om va hun spiser og hvor mye hun spise.
   La heller jenta være i fred, vist hun er syk så blir hun ikke å oppsøke hjelp bare fordi noen av dere sier at hun skal. Tviler uansett for at hun er syk!

  21. Har dere sett bilder av henne for noen år siden da? Hun så mye mer normal og sunn ut. Naturlig slank, og ikke så benete. Man forandrer seg gjennom hele livet. Men de eneste jeg har sett forandre seg fra normal slank til veldig tynn i tenårene har slitt med sykdommer som anoreksi og cøliaki, matintoleranser og lignende sykdommer. Jeg tror det er grunnen til at folk reagerer, det er ikke slik friske ungdommer vanligvis utvikler seg.

  22. …blir så jævla oppgitt av kor trangsynte folk kan vere…asså hærre gud… Når kan folk lære seg at alle folk er forskjellige? Ikkje berre utseende men og personlighet. Kor jævla kjedelig hadde det ikkje vert om alle var heilt like? Kan ikkje folk berre akseptere korleis folk er? Og ho får høre det drite noke her innbiller seg. Slutt å overtenk på korleis folk ser ut og korleis folk er.

  23. Jeg vet du sier at du spiser mye og sånt, og jeg vil ikke trykke deg ned eller komme med en påpekelse om at du har en spiseforstyrrelse eller oppfordring til at du skal legge på deg eller noe sånt. Jeg er en stor fan av bloggen din og ser virkelig opp til deg Kristine! Det eneste jeg vil si er at du er virkelig fryktelig tynn, og det ser ikke helt sunt ut.. (Jeg har anoreksia selv og var innlagt på sykehuset for en liten stund siden, så jeg vet hva jeg snakker om) Du har sikkert ikke en spiseforstyrrelse som du selv sier, men jeg tror bare det kunne vært lurt for deg selv og også for oss lesere at du ikke alltid viste frem magen din på alle bilder. Det er jo ikke engang normalt! Se på Ingvill for eksempel, det er jo skjeldent at vi ser hun med like lite klær som det du bruker på bildene dine..?

  24. Kan du skrive et innlegg som handler om kroppen din osv? så vi får oppklart ting, og da slipper du så mange kommentarer på kroppen din hele tiden også.

  25. Herregud, folkens. Begynner å lure på hva faen som feiler mesteparten av dere? Er det slik at dere føler dere bedre av å rase ut med kommetarer om hvor tynn hun er, at hun har spiseforstyrrelser og at hun trenger hjelp? Dere har faktisk INGENTING med det å gjøre. La nå jenta få vise magen sin på bilder dersom hun vil det. Skal hun slutte med det bare fordi dere synes hun er for tynn? Ingen som tvinger dere til å klikke dere innpå denne bloggen, så bare spar dere for slike usaklige kommentarer. Dere, likt som meg, ser hvor nydelig Kristine er, så klapp igjen munnen. Jeg har flere venniner som er like tynne som Kristine, og jeg skal fortelle dere det at de spiser sunt og normalt. Herlighet, det oser sjalusi av over halvparten av dere som kommenterer. Ja, Kristine er tynn, men er det slik at jeg som kanskje har litt for mye fett på kroppen har mere rett til å vise magen en ei som er tynn? Forstår dere ikke hvor lei dere Kristine blir av disse kommentarene? Bare tenk dere selv, jenter, hvor utrolig vondt det hadde vært å fått hørt hver dag at de ser ut som et beinrangel. Kristine har følelser hun også.
   Kristine, synes du er ei superfin jente og stå på, sier jeg bare! Trur du er fullstendig klar over at du er tynn fra før av, og så lenge du trives med det, er det søren meg det eneste som telles. Stor klem fra meg <3

  26. hei!<3 Du er en heeeelt nydelig jente!<3 Jeg håper det går bra med deg PSYKISK etter alle disse unødvendige kommentarene!<3 Jeg synes kroppen din er nydelig!<3 Så lenge du ikke merker noen symptomer eller liknende selv og bare er sprek, glad og fornøyd med kroppen din så er alt bare vell og bra!<3 Husk dette Kriss;
   Det er ikke viktig hva andre mener,
   det er ikke viktig hva andre ser,
   det er ikke viktig hva andre sier.
   Det som er viktig er hva du er,
   det er viktig du er glad,
   det er viktig du har det du har,
   det er viktig du er hvem du er!<3
   DRIT i hva andre synes/sier!<3 Du er du, du er sprek og frisk og rask, og det er det viktigste!<3<3 Jeg merker at du er tynn ja, men på en fit måte!<3 Jeg har selv sett treningsvideoen din, du spiser masse sunt og usunt!<3 Du er bare direkte vakker, og hjertet mitt svulmer av perfeksjonen din og gleden du utstråler!<3<3 Mens jeg leste kommentarene fikk jeg lyst å bare denge sofaen jeg sitter på rett i tryne til noen av de visse kommentatorene!!! Er alltid her for deg Kriss, og jeg håper at du virkelig vet det!<3 Jeg er uendelig takknemlig for at du blogger og lyser opp dagen min!<3 Jeg er ikke så flink til å kommentere bloggen din, og unnskyld unnskyld for det!!!:( Jeg mener det ikke når jeg glemmer det!!!:'( Jeg har bare ikke tid, men jeg LÅVER deg, jeg har DEN dårlige samvittigheten når jeg har glemt å kommentere!<3
   Men jeg er glad i deg Kriss, og håper du har det bra psykisk!<3 Er her for deg vennen, lulu!!!<3<3

  27. Det er ikke Kristine som trenger hjelp, det er dere som sier hun trenger det. Det er en dårlig egenskap og påpeke det ”dårlige” ved folk. I stede for å se etter ”feil” kan dere heller se på det nydelige smilet hennes og påpeke det. Det er like lett å la være å skrive en kommentar med negativt innhold som å gjøre det. Det er også like lett å klikke seg ut av bloggen som å klikke seg inn. La være å lese og se på bildene for å kommentere om spiseforstyrrelser og at hun bare ser ut som bein. Du kaller jo ikke en feit person for et fleskeberg og sier at de har et problem med mat, så hvorfor føler dere at dere har rett til å kalle henne et beinrangel og si at hun har anoreksi? Man kan dø av overvekt akkurat som av undervekt, man er bare på ulike sider av vektskalaen. Jeg skjønner man kan bli bekymret av at det kanskje kan være en sykdom, men det er mer sårende enn hjelpende for Kristine.

  28. Aldri postet en kommentar før på en blogg. MEN NÅ. Dette problemet har jeg kommet over før. Folk som dikterer hva de selv synes ovenfor andre. Deres egene meninger er ikke like andre sine, ergo, la folk gjøre som de vil – ettersom det er ikke DITT liv, men noen andre sitt. Feks. Du synes hun er for tynn pga du har annen standard, men for henne selv er hun komfortabel! LA JENTA VÆRE, please!
   Ikke hør på andre sine “forslag,” go your own way. Det er ditt liv, Kristine! Du er en herlig person, du kan klare dette! Stå på 🙂

  29. Så lenge en spiser sunt og riktig + trener så mye som det er normalt å gjøre ser jeg ingen grunn til bekymring. Ja, Kristine er tynn, det er jeg også, og kommentaren over “Du viser skulderknoklene, det er ikke normalt” eller noe i den duren, selv om man gjør det betyr det ikke at man er syk. Jeg har vært tynn hele livet (jeg viser ribbein, skulderknokler, beina ved halsen, hoftebeina osv.) , jeg har alltid vært mye lettere enn de andre, og jeg er stort sett høyere enn de fleste jenter, men jeg er en av de som er minst syk i klassen, om ikke hele trinnet. Om Kristine hadde vært lavere hadde hun nok ikke sett like tynn ut, men hun hadde mest sannsynlig veid det samme, om ikke mindre.
   Dere som rakker ned på Kristine er ikke nødt til å besøke denne bloggen hver dag, hvis hun irriterer dere så mye. Bruk heller energien deres på noe det er verdt å bruke den på.

  30. Du skal bare drite i hva alle sier om at du er for tynn eller noe sånt. Du er perfekt akuratt sånn som du er. Alle kan ikke være helt perfekte heller.
   Jeg håper du kan se på bloggen min http://www.musikkogmeg.blogg.no jeg hadde satt utrolig stor pris på det. Elsker alt med deg og bloggen din. Håper at bloggen min kan bli som din men det er nesten helt umulig. LOVE U

  31. Du må vite at du er utrolig vakker, Kristine! Jeg kan ikke fatte og begripe at folk har samvittighet å skrive så stygt til deg. Ingen er like, noen er store, andre er tynne.
   Hvorfor må de som er tynne få slengt så mye stygt? Hva med de som er ekstremt store få skryt? Er ikke det litt feil? Noen er større enn andre og er vanskelig for å få ned i kilo. Andre er tynnere og har vanskligheter med å legge på seg.
   Jeg synes du ikke er for tynn, du er slik naturlig. Det er det som er deg Kristine. Jeg elsker utseende ditt og kroppen din! Du ser ut som en modell, ei nydelig ei!
   Stå på Kristine, du er unik! Klemmer fra Kristine 🙂

  32. av å se at anatomien din rett og slett er et skjelett, med betakaroten-hud over. Av anoreksi mister man hårvekst på hodet, men får hyppigere hårvekst ellers på kroppen, uregelmessig mensturasjon og senere dårlig kalsium i ben og sener som kan skape smerter for deg om utvikler sykdommen. Maren Viks blogg kan du sjekke ut, hun har det ikke bra. Hun har hadd sykdommen i mange år. Men du er ung og kan sikkert stoppe det om du ikke har disse symtomene jeg har beskrevet her. Kos deg i sommer, spis, snakk med en lege før og etter ferien slik at du kan få sjekket helsen din! du har en veldig fin blogg og jeg tror du kan rette fokus meg DEG og ikke kroppen din om du visuelt sett på bloggbildene dine retter rett fokus.

  33. Astrid S.H, hvorfor gidder du egentlig å bry deg? For alt du vet så er Kristine frisk selv om hun er tynn. Forstår du ikke hvor jævla frekt det er å uten i det hele tatt å vite om hun er syk og bare begynne å brake ut med at hun ser ut som et skjelett, og alle komplikasjonene som kommer ved anoreksi? Hvor kjekt hadde du syntes at det var dersom jeg hadde sett hvor feit du er, uten å vite bakrunnen til hvorfor, og kommet med den lange regla om hvor farlig fedme er og diverse. Dersom Kristine er syk, er det familie og venner sitt ansvar og ta det opp med henne.

  34. Kjære Kristine!
   Du er mitt ikon og jeg elsker deg ♡ Du viser at man kan klare seg gjennom alle de stygge kommentarene. Du har en helt NYDELIG kropp og de som sier noe annet er bare sjalu på hvor vakker du er! (Btw jeg heter også Kristine)

  35. Herregud dette er helt utrolig. Jeg er enig i den delen selv. – At jenter som er tynne får mye mer kritikk for å gå i bikini, og at de litt tykkere får skryt. Bryr ikke meg det, men dette er på kanten! Hadde du, Kristine, lagt ut et normalt bilde av deg selv i bikini hadde ingen reagert. Jeg vet at du er tynn, og det respekterer jeg, er tynn selv og har blitt en god del mobbet for det selv i min fortid.
   Tror ikke du har spiseforstyrrelser, men dette ble bare over kanten at du ligger å presser inn magen din på den måten.
   Har du tenkt på hvor mange unge lesere du har?
   Har du tenkt på hvordan de kan reagere og hvordan de tenker kroppene deres burde være. Ærlig talt du har et ansvar.
   Og om du ikke trekker inn magen, hvorfor legger du dette ut?. Du ser det jo selv, gjør du ikke?
   Jeg digger bloggen din, jeg digger deg. Jeg DIGGER livsstilen din, men dette ble veldig drøyt føler jeg.¨
   Tenk på de ungjentene der ute, som kanskje blir mobbet for kroppen sin hver dag, og som leser bloggen din og ser opp til deg. Så blir de servert… Dette?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg