går fint

Jeg er glad i dere. Dere må bare vite at det går fint med de negative kommentarene. Det er jo kun fordi dere bryr dere om meg, og akkurat det – er det eneste jeg trenger.

43 kommentarer
  1. Du er mitt forbilde, altså nå mener ikke jeg bare med hvordan du ser ut…Det er den indre styrken din jeg beundrer deg så mye for 💓Det kan godt hende du ligger i senga med tårer og at massakrane renner , men du er så modig! du tørr å være deg selv ✋Jeg er ikke som deg..sier noen som som er dumt om meg blir jeg veldig fort lei meg…Men du inspirerer meg💓Selv om folk sier du for tynn tørr du å legge ut bilder av kroppen din!! hilsen en stooooor fan💕💕

  2. Helt ærlig- æ har flere ganger klikket innom både din blogg, men også andre sine og tenkt; what the fuck, haha herregud så lett kledd ho va, shiiit kor tynn ho e, fyfaen så mye sminke ho sku bruke da osv! Men om æ skriv det i kommentarfelte gjør det INGEN forskjell for mæ. det å sette sæ ned å skrive dritt til en anna person e det latterligste man gjør, det sier mer om person som skriv at du e ekkelt tynn enn det gjør om dæ, husk det! med mindre du ville skreve den “stygge” kommentarern til en anna blogger kristine, ikke bry dæ om ka som står på den, grin litt der og da om du må, men drit i det.

  3. Stå på Kristine! Du er perfekt på din måte. Du er et forbilde for så mange. Ikke la deg knekke, tenk positivt og lev livet sånn som du vil! Husk at ingen er perfekte, og de som skriver stygge kommentarer gjør det kun fordi de er sjalue. Sykt hvordan verden har blitt – folk skriver stygge kommentarer om andre kun for å få seg selv til å føle seg bedre. Det er tåpelig, rett og slett. Har vært fast leser i mange år, og elsker å lese bloggen din, Kristine! Imorgen er det offisielt sommer, wohooo!!
   Du er helt nydelig, vakker og du virker sykt awsome å være sammen med. Kooos deg i sommervarmen! Det skal jeg (hihi)

  4. ^kommentaren over her det viser bare at hun ikke bryr seg om stygge folk som deg… Stå på Kristine♡

  5. fantastisk er du!
   ja, du er veldig tynn. du er fortsatt utrolig vakker og jeg beundrer hvordan du ser på ting. stå på!

  6. Unnskyld meg, alle dere andre.som må rakke ned på Kristine. Nå er det nok dere aner absolutt ikke hvor mye arbeid Kristine legger ned i denne bloggen. Ja hun er tynn, og fin. Men det kan hun ikke noe for, hun trener fordi hun, som alle andre er opptatt av å ha god kondis og være veltrent,. Jeg skal si dere jeg, det finnes faktisk folk som er mye tynnere enn skjønne Kristine som ikke har blogg. Det sitter faktisk et menneske bak den bloggen også, som får den dritten slengt etter seg, hun har følelser som oss andre. Du som skriver noe stygt til andre, lag deg blogg selv så kan du føle på hvordan det er å få dritt slengt etter seg, gang på gang!! Fortsetter 1/3 av blogglesere hennes sånn så er jeg ganske sikker på dere virkelig har fridtids og misunner henne så mye at dere må snakke stygt til henne!! Møt henne en gang og si det samme som du skrev på bloggent til henne ansikt til ansikt, tørr du det? Jeg er rimelig sikker på at du ikke tørr det!!
   VI ANDRE ER GLADE I DEG, KRISTINE ULLEBØ!!❤️❤️❤️

  7. Ullebofan – du tror at ved å støtte Kristine med å slenge dritt om andre gjør deg til et bedre menneske, gjør du ikke? Think again…

  8. Du som er så feig at du ikke skriver navnet: det er absolutt ikke at jeg tror jeg blir et bedre menneske. Jeg syntes bare at folk ikke fortjener at de skal få dritt slengt etter seg😊 å bare så du vet det, kan du holde deg for god til de idiotiske kommentarene dine, du har ingenting her å gjøre hvis du skal skrive dritt til andre som prøver å støtte Kristine!

  9. “Du som er så feig at du ikke skriver navnet”… hmm, gjør du det selv da? I det siste innlegget ditt skriver du ikke navn, i alle de andre skriver du “Ullebofan”. Det er vel ikke navnet ditt, er det? Og svaret ditt bare beviser hva jeg sier. Se bare på måten du skriver 😉

  10. Jeg ble så lei meg av å lese dette innlegget.. Håper det går bra med deg kristine, skjønner det må være utrolig vansklig når det er så mange som dømmer deg.. Men jeg tror du på instagram hadde fått mye mindre hets om ikke profilen var så kroppsfokusert? Det er jo slike bilder du legger mest ut av. Kanksje det hadde vært deilig med en “pause” på kroppskommentarene hvis du noen ganger hadde slengt inn noen bilder av hva du hadde gjort den dagen? <3
   Klem

  11. Vil bare fortelle deg at du er så pen, smart og morsom! Bloggen din betyr så mye for mange og vi håper du aldri slutter! 🙂

  12. de som kommenterer negativt på bloggen din om deg er bare misunnelige på utseendet og den indre styrken din! og uansett så sier det mer om personen som slenger dritt enn deg:-) stay strong!

  13. Unnskyld meg men at det er ikke noe vits i å krangle, vi kommer ingen sted😊
   Til anonym som jeg krangler med..

  14. Stå på, Kristine 🙂 Jeg DIGGER bloggen din, er innom hver eneste dag. Håper du ikke lar de negative kommentarene påvirke deg så mye, for de som skriver anonyme, negative kommentarer har det nok ikke så bra med seg selv, derfor må de rakke ned på andre.
   Litt random, men du har en utrolig fin mage btw!! Legg gjerne ut flere innlegg med tips til mageøvelser. Hehe :p

  15. You set a terrible example for young girls. Do you realize how many young teenage girls adore you and want to be like you? Take some responsibility and think about how you are affecting so many young girls. Set a better example than being sexy and showing off lots of skin.

  16. Vet du hva Kristine? Du virker som en helt fantastisk person! Du er deg selv med dine egne meninger. Du er et stort forbilde for mange unge jenter i Norge, blant anna meg. Jeg elsker bloggen din og ser etter nye innlegg gjerne flere ganger om dagen. Hihi:) Du er utrolig vakker og så herlig! I løpet av den tiden jeg har lest bloggen din har det følt som om du har vert med meg når jeg har det tungt. Alle har jo det inniblant? Og bare ved hjelp av dine ord og hva du sier på bloggen så har det fått meg i bedre humør! Du sa selv på bloggen din at du ble kjempe glad over at en veldig kjent person hadde likt eller begynt å følge deg på instagram. Så derfor lurer jeg på om du kan like et av mine? Nettopp fordi du betyr så mye for meg og da vil ikke ord kunne beskrive hvor glad jeg hadde vert. Du skjønner 🙂 jeg håper du kan ta deg tid til dette Kristine, i såfall så heter jeg “martinemee”
   Jeg håper at alle de negative komentarene du får ikke vil knekke deg, for når du leser en stygg komentar, så bytt ut alt det negative som blir sagt med positive ting! Det pleier jeg å gjøre når noen skriver noe stygt…
   Jeg er en fast leser og håper at bloggen din varer lenge! For dine ord hjelper meg tross alt gjennom hverdagen <3
   loveu

  17. Når man skal skrive om moter, må man kanskje vise dem frem? Og Kristine har en perfekt kropp til det. Slank, høy og lekre små modell-bryster. Og den gudinnerumpa. Ikke verre.
   Aldri bilder med negler der neglelakken er flasset av. Det er usexy! Ellers er hun perfekt.

  18. I am a mother of two teen girls, and I don’t let them follow your blog because of the type of clothes you wear. I do let them follow @emilymnering, another Norwegian blogger, who sets a far better example than you do for young teens. You come across as shallow, vain, and self-centered who clearly doesn’t eat and who clearly wants to become a model. On the other hand, Emily’s focus is on friendship, school activities, and not dressing like something out of a Maxum magazine. You are such a terrible example for teenage girls. Do you even have a life or do you just spend most of your time taking pictures of yourself and writing about shallow image-oriented topics? I am so disgusted with you.

  19. Mother of two teen girls: You clearly have issues if you feel it is ok to write this to another person. You are a MOTHER, what kind of example do YOU set for your girls writing this to a 17 year old girl? Im shocked by the hatred and discrimination you demonstrate, you should be utterly ashamed of yourself and apologize. If you try to protect your daughters from “such a terrible example”, I think you should learn some empathy and kindness yourself or Ill feel very sorry for your daughters.

  20. Stå på kjære Kristine! Du er nydelig og en stooor inspirasjon 🙂 får sommerfølelse av å lese bloggen din, tihi <3

  21. Dear Emilie: I agree with the mother of two teen girls. She has every right to be protective of her daughters. Kristine Ullebo does not set a good example for her followers. Her fashion is often very sexually provocative and she promotes shallowness, unhealthy thinness, and self-absorbsion. You should be ashamed of yourself for your attitude.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg