saturday

TUSEN takk til mine kjære, kjære lesere. Kommentarene deres gjør meg så utrolig lykkelig, dere aaaaner ikke. Jeg elsker dere

I dag er en bra dag.

Jeg har hengt med bestekompisen min, og vi satt oss på taket på en høy bygning og hadde utsikt over Førde. Vi bare satt i solsteken og pratet om alt og ingenting egentlig, med konsertmusikk i bakgrunnen. Mer idyllisk enn det blir det ikke! Så ja, det var virkelig dødskoselig. Senere på dagen møtte jeg Karoline og Ida, og vi bare gikk rundt i byen og pratet. Det er gøy når Karoline er hjemme, for hun bor jo på Geilo og derfor ser vi ikke hverandre så altfor ofte. Det som er så morsomt er at når vi møtes så føles det som om vi ikke har vært borte fra hverandre i det hele tatt, fordi vi “klikker” liksom med en gang. Haha, eller hvaaa Karro? ♥

Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og da spiste jeg en god lunsj sammen med mamma som vi nøt på verandaen. Nå skal jeg hive på meg en bukse og så tar jeg turen ut. Blir hentet om ikke lenge, så jeg må få rumpa i gir. Vet at jeg har en super kveld i vente, så dette blir braaaa! Skulle gjerne mekket et bedre innlegg enn dette akkurat nå, men jeg fikk desverre litt dårlig tid. Har masse forskjellige bilder å vise dere da, så ikke glem å ta turen innom i morgen!

23 kommentarer
  1. Du må jo skjønne at folk reagerer når du bare blir tynnere og tynnere og samtidig skriver mer og mer om mat. Håper det går bra med deg. Kanskje en bloggpause hadde vært noe? Virker som om negative kommentarer påvirker deg mer nå enn før.

  2. Hei, jeg bare lurte på hvor du kjøpte de shortsene?! Men du er utroli vakker! Du e bare heldig at du ikke er tjukk:)

  3. En ting er at du er altfor tynn, men når du attpåtil suger inn magen for å vise ribbeina, så blir det helt feil. Du har kanskje ikke spiseforstyrrelse, men du har et forvrengt syn på hva som er fint og hva som er ok å vise på bloggen din. du trenger IKKE gjøre deg tynnere enn du er!!

  4. Ja du var jo så sjukt lykkelig og det var jo dødskoselig når du bare blowa meg off når eg prøvde å snakke til deg litt om OD <3 som du har skrive om på bloggen før som var dødsinteressant og skikkelig viktig å få med seg! <3 "eeeeeeeeeh..nei." <3 Love you as krisssy <3 Best icon evr <3

  5. Jeg blir provosert. Bare fordi du synes en ting behøver ikke en annen være enig, for eksempel at hun er for tynn. Kristines liv er ikke ditt liv, tror ikke folk skjønner det… (Nå snakket jeg om alle de stygge kommentarene.) Seriøst, de folka som sitter å skriver alt hatet eier ikke skam.
   Kristine, ikke bry deg om stygge kommentarer. Stå på!

  6. Hei Kristine 🙂
   Jeg vet ikke engang hvorfor jeg plutselig bestemte meg for å legge igjen en kommentar. Jeg burde kanskje kommentert på det forrige innlegget ditt istedet, men jeg skriver her likevel jeg.
   Du får masse hate fra mennesker du ikke kjenner, og det synes jeg er trist. Jeg vil at du skal vite at du er bra nok som du er, for det er du. Det er vanskelig å nå opp til alle forventningene som hører til ungdommen i dag – man skal være skoleflink, pen, sunn og sosial. Alt dette går faktisk ikke til enhver tid. Og det er greit.
   Jeg er av den typen som må ha 5-er eller 6-er på prøver. Jeg var nervøs før en kjemiprøve en gang i år, og jeg hadde ikke hatt mye tid til å øve. Før prøva sa noen til meg: “Det går sikkert bra. Hvis ikke, går det bra det også”. Ting ordner seg alltid til slutt uansett.
   Haha, nå begynner jeg å kjenne at dette ble en klein tekst. Men nå som jeg har skrevet alt det her får jeg poste det uansett – poenget mitt med teksten var egentlig at du skal vite at du er bra nok. Mennesker, spesielt ungdommer, gjør feil hele tiden. Vi fucker opp skikkelig, men ting ordner seg alltids til slutt 🙂

  7. Jeg digger deg altså, veeldig mye!!❤️
   Men var det ikke litt drøyt det bildet vennen din la ut på instagram, altså vet du er jo 17 år. Men bare lurer altså 🙂

  8. Du er kjempe fin og flott. Du må ikke bry deg om de negative kommentarene. Jeg elsker alt ved deg og jeg ser opp til deg.
   Du skal bare vite at du er perfekt❤️

  9. Du skal bare vite at jeg slutter aldri å lese bloggen din. Du er såååå inspirerende og sterk. Jeg støtter deg gjennom alt! Hold det i bakhodet! <3 elsker deg Kriss <3

  10. Du er utrolig vakker, Kristine! Til alle kjære blogglesere som sprer hat:
   Dere eier ikke skam! Garanterer dere at Kristine er dobbelt så pene som dere! Synes det er trist at pene jenter skal få så mye hat! Alle jenters drøm er jo å få en tynn kropp! Kristine har den perfekte kroppen som alle jenter vil ha! Dere er så sjalue at jeg blir kvalm rett og slett! Kristine får så mye hat for den fine kroppen og utseende hennes! Dere skal alltid kommentere noe dere ikke liker med henne! Tenk at et menneske som DEG kan være nok til at hun blir såret og lei seg! Hadde likt å sett hvordan dere ser! Det er så morsomt at dere skal gjemme dere bak en skjerm og tro at dere kan skrive hva dere vil! Skulle bare si at Kristine har en høy forbrenning! Hun spiser mye, men legger ikke på seg så fort! Hun er heldig! Nyt dette mens du kan Kristine:) Heier på deg! Ja, jeg er anonyn nå fordi jeg ikke har blogg selv da! Heier på Norges vakreste jente! Hun heter Kristine Ullebø, og er helt perfekt! Skriv noe pent, eller bare logg av dataskjermen! Voks opp og ikke være småe 9 åringer! Du er best kristine!!!

  11. That’s what I like to do in the summer, where there is some nice place with nature and water and all that, and just talk about stuff and the sun is out so long, it’s just like the best.
   Have a good weekend beautiful Kristine!

  12. Hei Kristine!
   Du er min favoritt bloggar. og eg bur i ein timers nabobygda. og nesten alle jentene i klassen min leser din
   blogg, og blir heilt “starstuck” når de ser deg i Førde og tar kansje eit eller to sneakbilde:) og viser det til alle i klassen og seier berre ” EG HAR MØTT KRISTINE ULLEBØ!” ok, kom til poenge…
   Du er ein fantastisk bloggar og MIN favoritt. Eg syntest ikkje du blir tynnare, det bryr eg meg eigentleg ikkje om. Eg liker berre å sjå at du har ein bra dag! du gir meg inspirasjon med dei flotte bildene og dei fine kleda. Håper at du har ein fin dag, då blir eg og mange andre glade!
   eg har eit spm til spmrunden: kva syntest du om at dei i Førde tar vekk mange marker som er bøndene sine og byggjer fotballbaner og slikt, når bonden berre får eit brev at vi skal byggje eit kjøpesenter på marka di. vi begynner feks… i August…uten at bonden kan takke ja eller nei. i Førde bur det 12 000 , og det er berre ein bonde. eg bur også på ein gard og har ein bror. mamma har to jobba får å gi meg og broren nye kleda og mat. men det går bra… bøndene for litt mindre pengar enn det hurtigruta får i støtte… det var ein litte dårlerg slutt, men
   håper du kan svare:)du er mitt idol.

  13. Du er helt nydelig!<3 Jeg virkelig ser opp til deg på alle måter!<3 Ikke bare kroppen din, men personligheten!<3 Du har sterk vilje, er positiv og glad, smiler til enhver tid til bloggen, og du er så ufattelig sterk og modig!<3 ELSKER deg Kriss!<3<3 Jeg synes du virkelig burde få vite hvor bra du er, og at du er en fantastisk jente!<3 Jeg heier på deg!!!<3 Stå på videre med Norges beste blogg!<3 Du fortjener førsteplassen synes jeg!!!<3<3 Er her for deg og er glad i deg, masse klemmer fra meg!<3
   Btw hvor er toppen fra og hvilken str har du den i?<3

  14. Synes det er utrolig dritt at det er så mange som kommenterer om kroppen din og om hvor tynn du er. Jeg kjenner mange som har en ganske likt kropp som deg og ingen av disse har anorexica eller har fått kommentarer som du får og grunnen for at du får alle disse forferdelige kommentarene er jo pågrunn av at du er en toppblogger og kjent. Det er alltid noen som bare må kommentere noe negativt om kroppen din bare fordi at dem selv ikke har det du har.
   Tilslutt må jeg si at du ikke skal bry deg om hva andre sier og jeg vet at det er lettere sakt enn gjort men bare prøv.

  15. Hei Kristine! Først og fremst vil jeg si at jeg synes det er fryktelig trist at du får så mye hat for tiden. Vi ser alle at du er fryktelig tynn, men jeg forstår at du er tynn fra naturens side. Grunnen til at folk blir provosert er vel fordi du er litt over-opptatt av mat, utseende, kropp og trening. Jeg påstår ikke at du ikke burde trene fordi du er tynn, men jeg vil påstå å si at du bringer frem et usunt ideal for leserne dine. Jeg vet det ikke er lett, og at du har folk som dømmer deg hver dag, men jeg tror de aller fleste som kommenterer negativt rett og slett er bekymret for deg! Jeg synes du er en fantastisk flott jente, men du er veldig, veldig hard mot deg selv. Du har mye press på deg og setter altfor høye forventninger når det kommer til skole, blogging, trening, utseende osv. Jeg tror egentlig du burde ta deg en pause og slappe av litt. Jeg beklager virkelig om jeg tar feil, men du ser rett og slett ikke sunn ut akkurat nå. Vil bare ditt eget beste. Klem fast leser som digger deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg