eventyrlig sommer i vente

Wæææ!! Jeg har så utrolig mye å glede meg til denne sommeren!! Kan noen minne meg på at jeg må sette pris på alt det jeg får oppleve?!

I dag var det tilbake på skolebenken, men det går fint, for nå er det mange forskjellige reiser som er bestilt: Oslo førstkommende søndag med broder’n som jeg ikke har sett på mange måneder, Stockholm 24-26. juni, Florida hele fuckings JULI, København i starten av August og Stockholm igjen i slutten av august!! Jeg har faktisk latterlig mange grunner til å være glad for tiden, så her er det ikke rom for å være noe annet enn dritlykkelig. Dere får selvfølgelig være med på alt underveis, og jeg gleder meg halvt ihjel til å blogge på de forskjellige reisene! Det er jo dere som gir meg muligheten til alt dette, så jeg skylder dere virkelig å blogge som en Gud ♥ Tenkte å komme med et eget innlegg om Florida nå, det er jo faktisk bare 22 dager til jeg drar. Om dere har spørsmål til innlegget: kommenter dem her i dette innlegget.

Nå får jeg straks besøk av Vemund og Sigrid. Vemund har eksamen og jeg skal bli intervjuet + bli tatt noen bilder av. Gøy!

Bukse Bik Bok, teddybjørn-genser H&M, sko H&M, veske modekungen.se, skjef Acne

Outfit for et par dager tilbake.. Shit, holder ikke styr på dagene lengre. Føler det er mandag i dag liksom. Håper ikke at dere ser på bildene at jeg er syk, forresten? Plages med at jeg får ekstrem hodepine hver eneste kveld, så jeg har lagt meg før klokka ti mange dager på rad nå. Er heldigvis oppegående på dagtid, men kjipt at jeg er dårlig på kvelden likevel. Håper det går over snarest mulig – satser på det!

  1. Kos deg kjempe mye kriss❤️
   Skal til Oslo på fredag hahah det var litt nedtur, for du er forbildet mitt og om jeg møtte deg, ja da ville et av mine livsmål være krysset av 🙂

  2. hvor mye penger satser du på å ha med deg til shopping?
   når du bestilte rom, så er det noe sånt at man kan skrive opp en man vil bo med, gjorde du det? hvordan vet man liksom hvem man vil dele rom med/hvem som er med?

  3. Kanskje du har fått migrene Kristine? Håper virkelig ikke det, unner det virkelig ingen:(
   Uansett, du er veldig fin synes jeg:)

  4. du blogger jo bare om hva du tenker og skal osv.. ingenting jeg/VI er interresert i å vite om. Hadde du f.eks brydd deg om at jeg skal på hytta i sommer ( meg en ukjent jente) ? tror ikke dt akkurat..
   sorry

  5. great outfit 😀 is it so cold, where you live? I would die, if I wear this here in Austria haha. We had about 36 degrees today ^^ I’m really looking forward to all of you travel posts 😀

  6. Hei! Har du kontakt med noen som skal til Florida samtidig som deg?
   Er du åpen for å bli kjent med alle?

  7. Du er så heldig, håper du virkelig setter pris på det! Gleder meg til å lese om opplevelsene dine, da jeg ikke har råd til å reise på ferie selv. Men er uansett gøy å lese om det, og se at andre koser seg!

  8. Hei, jeg skal også til Florida i sommer. Så jeg lurte på når du drar og om hvor du skal være i Florida? Jeg skal til Orlando og Miami og reiser 4.juli:-)

  9. Hvor mye betalte (uten lommepenger) du for din språkreise?
   Så mye spennende du har i vente! God bedring, foresten 🙂

  10. Du plages med hodepine hver kveld? Hm… Kommer det en uke med intenst halsbetennelse også, er det mest sannsynligvis kyssesyka. Eller slik begynte det hvertfall på meg. Det kan jo være du har hatt det før, men hvis ikke burde du være litt på vakt.. Du har jo begynt å drikke endel i det siste, og da følger ofte kyssesyken med. Man deler mye kopper, flasker, kyssing osv. Ville bare si ifra 🙂 Får håpe du ikke har det! Fikk bare en liten følelse da du skreiv at du har hodepine hver kveld, men føler deg bra på dagen, fordi akkurat sånn følte jeg meg også.

  11. Jeg reiser selv med ef til Long Beach California 25. juni, og lurer på hva du har tenkt å shoppe?
   Hva og hvordan har du tenkt å pakke?

  12. Hei! Du er bare helt utrolig! 🙂 Det er kanskje litt random å skrive det i dette innlegget, men jeg må få sgt det.
   Elsker bloggen din <3
   PS: Du må sitte pris på alt du får oppleve 😉 hahah <3

  13. Du er nydelii! Selges fortsatt buksen??!!?noen som vet det???! Den sitter utrolig fint på deg! Kos dg!

  14. hvor i florida skal du? og har du noen spesielle steder du skal besøke, sånn key west, parker, shopping sentere osv? 🙂
   var der i fjor og drar tibake i år, bare å glede seg masse, det er heelt fantastisk der!

  15. Du har kjempefin blogg! Skal selv til USA i sommer, kunne du lagt ut hva du pakker med deg til Florida? Så vanskelig å ikke pakke med for mye.. God tur!

  16. Det er bra du setter pris på alt du skal og nyter øyerblikkene, for du er veldig heldig som skal så mye gøy 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg