Pepsi Max tastechallenge

Reklame

Hey! SOM dere garantert vet er jo jeg the biggest fan ever av Pepsi Max. Det trenger man ikke å være trofast leser for å vite, for det er ikke få bilder på bloggen min hvor man kan skimte en Pepsi Max-flaske i bakgrunnen. Haha! Når jeg tenker over det kan det jo se ut som skikkelig skjult reklame, men det er det altså ikke haha – dere vet jo at jeg elsker denne brusen fra bunnen av hjertet mitt ♥

Jeg tenkte å fortelle dere om noe kult Pepsi holder på med nå. Denne våren og sommeren har Pepsi startet den største og mest dristige smaksutfordringen i Norge – de utfordrer nemlig den mest solgte sukker-colaen PÅ SMAK! Jeg mener det er veldig modig av Pepsi, for det er jo en stor risk. Målet er å oppnå et resultat hvor folk sier at Pepsi Max smaker like godt eller bedre enn den mest solgte colaen på smak, og dette vil jo da bekrefte Pepsi Max sitt løfte: Maximum Taste, No Sugar!

For å delta på tastechallenge, så er det satt opp ulike event slik at dere kan smake og gjøre opp deres egne mening. Dette blir GØY!

Bergen: 
♥ 15. juli – 17. juli – VG-lista Bergen

Oslo:
♥ 20. juni – VG lista Oslo
♥ 26. juli – 2. august: Norway Cup – Jernbanetorget og Aker Brygge
♥ 6. august – 9. august – Øyafestivalen/Tøyenparken

Kristiansand:
♥ 28. juni – 4. juli – Hove – testchallenge gjennom hele festivalen
♥ 4. juli – 6. juli – Palmesus

 

Stemmer det med Pepsi Max sitt slagord at du får maksimum smak uten sukker, eller er den mest solge colaen bedre? Det er viktig at du tar ditt eget valg!

KONKURRANSE!
Pepsi Max har også en superfet konkurranse på instagram nå. Last opp et bilde av Pepsi Max, hashtag #maxtastechallenge og du er med i trekningen av et års forbruk av verdens beste brus – Pepsi Max. ÆÆÆH, gjett om jeg skal være med da! Et års forbruk hadde faktisk vært ren lykke for meg. Gråter om jeg vinner, haha!

Så, still opp på tastechallengene i Oslo, Bergen eller Kristiansand om dere har anledning, og vær med i instagram-konkurransen!

22 kommentarer

Siste innlegg