der sa det stopp

Der sa kroppen min stopp.

Jeg ligger i senga nå, og har ligget her helt siden jeg dro hjem fra skolen i dag. Har bare vridd meg i smerte, grått ut alle tårene i kroppen min og følt meg helt forjævlig. Helt siden helga har jeg jo følt meg dårlig, og jeg har ikke hatt energi til en eneste ting. Er ikke det typisk.. Den beste tiden i året er her, og hvem blir fuckings syk? Jo, meg. Kall meg bortskjemt, men eg føler livet hater meg akkurat nå. Men ja, jeg dro altså til akuttlegen tidligere i dag – fikk tatt blodprøver og slikt, men jeg skal til fastlegen min i morgen for å ta flere.

Jeg oppdaterer dere mer i morgen etter legebesøket, gode leserne mine. Jeg skal bli frisk, men for å bli det må jeg ta det med ro, og jeg må la kroppen hvile. Jeg håper dere har forståelse for at jeg ikke kommer til å gjøre det like bra som vanlig når det kommer til bloggingen sånn med det første, men jeg skal prøve mitt beste. I dag har jeg hundre ting jeg skulle gjort, men det får bare vente. Helsa mi må prioriteres.

Vi skrives snart! Så glad i dere 

50 kommentarer
  1. huff, så dumt? ta vare på deg selv, fine Kristine<3 håper på å få deg tilbake frisk som en fisk snarest mulig!! ikke stress med bloggen.

  2. Ååå god bedring stakkars Kristine! Du har verdens beste blogg <3 Men ikke tenk på den nå, som du skrev er helsen din mye viktigere!

  3. Du har jo så og si bedt om å bli værre når du har vært ute de dagene du faktisk ikke følte deg så bra. Men, en god bedring fortjener du like mye som alle andre.

  4. Huff! 🙁 jaja, alle blir syke, selv toppbloggere 😉 Håper du blir fort frisk – og ikke stress med bloggingen! 🙂
   Masse god bedring!!

  5. Herregud det er jo bare vanlig influensa. Hvem drar til akutten for det? De lo nok av deg. Ta deg sammen, herregud folk som faktisk er syke trenger legen mye mer enn deg som bare har influensa.

  6. Masse god bedring Kristine! Ta det med ro og ikke stress med bloggingen! Du er en fantastisk blogger, så du fortjener litt fri!! Bare hvil deg masse til du blir frisk! <3

  7. Hva skjer folk?! Hun skriver at hun er syk og når hun har det såpass vondt som hun skriver er det et selvsagt at hun reiser til legen, det hadde dere gjort alle sammen? Hva faen er galt med dere? Ha litt respekt! Lurer virkelig på om dere har noen venner for jeg vet vertfall at jeg ikke hadde orket å brukt tiden min på sånne drittsekker som dere, virkelig. Ta dere sammen, voks opp!
   God bedring Kristine, håper du blir frisk igjen snart! Du er fantastisk på alle måter. Ønsker deg alt det beste <3

  8. Bli frisk fort:) Ikke stress med bloggen, den kommer fortsatt til å være etter en dag uten blogging;) Ikke bry deg om de negative kommentarene, de er bare sure folk og de er sikkert sjalusi for at du (nesten) aldri blir syk:/ Du er fantastisk, GOD BEDRING:):):)

  9. At det går an å ha så lite empati for andre. Det er kvalmende å lese. Dersom man føler at det er noe som skjer med kroppen som man ikke er vant til, SKAL man dra til legen. I hvert fall hvis man har feber eller så sterke smerter som Kristine beskriver. Hva vet vel dere om hennes smerter? Kan dere føle det selv? Tror dere virkelig at hun bare syter og klager for ikke noe? En forkjølelse- eller influensa-aktig tilstand kan fort være streptokokker, lungebetnnelse, eller i verste fall (dersom man har sykt stiv nakke og feber i tillegg til forkjølelsessymptomer) hjernehinnebetennelse. Ja, kanskje man dramatiserer, men man kan aldri vite. Så ja, har man noe man ikke er vant til (Kristine sier selv at hun aldri er syk), så skal det sjekkes.
   Ikke for å gjøre deg urolig, Kristine, jeg tror heller ikke det er noe alvorlig. Dette er mer en beskjed til de empatiløse personene her, som bare skal ta deg for enhver pris. At det går an å oppføre seg så stygt. Man kan i det minste bare si “god bedring”, i stedet for å si at hun klager for alt og ingenting.
   Huff, stakkars dere.

  10. Masse god bedring til deg, godeste og fineste Kristine! Fokuser på deg selv og legg bloggen litt til sides, så blir du nok frisk snart <3 leserene dine forstår så de er her når du kommer tilbake for fullt!!

  11. god bedring kristine, ta den tiden du trenger <3 (btw please ignorer alle de ignorante folkene som skriver noe annet enn god bedring)

  12. Ikke rart det, så mager som du er. Du har bare deg selv å takke. Kanskje du skjønner nå at det faktisk er farlig å være så tynn som du er og ikke passe på kroppen sin? Spis.

  13. Renate: haha, hvaaa fader. Hun spiser jo akkurat hva hun vil når hun vil og hvor mye hun vil, det kalles høy forbrenning lille venn.

  14. Utrolig at enkelte kan være så hjerteløse, er hun syk så er hun syk. Må man stille spørsmål og være pirkeper på alt? Privatliv?
   God bedring, nydelige Kristine!
   Ta pause fra alt du trenger så lenge du vil, vi forsvinner ikke ❤

  15. Ta vare på deg selv! Ikke stress med blogginga, aller først må du tenke på deg selv! Det gjør ikke noe om du ikke blogger i det hele tatt på et par dager, gjør det du føler er best for kroppen, og tenker det er litt stress med blogging da! <3

  16. Tenker kanskje det bare ble verre av at du var ute på dagtid. Selv om du følte deg bra på dagtid er det ikke sikkert kroppen din hadde det bra, og om kvelden ble det da bare verre og verre. Håper du blir frisk snart da!

  17. Jeg har også opplevd noe lignende. Skulle egentlig gjort mye skolrinnleveringer osv men har ikke orket noe 🙁

  18. Jeg har akkurat vært på samme sted som deg Kristine. Jeg har så gjerne ønsket å kunne være så produktiv som mulig, vært med venner og kunne gjøre alt jeg har lyst til, inkludert det jeg elsker – å trene. Og da lytter man kanskje ikke til kroppen i det fulle og hele, og det får man virkelig merke en eller annen gang i den prosessen…<3 Ikke så mye som stress med bloggingen fremover, det viktigste er at du blir frisk. For det er bedre at du blir fort frisk ved å ta det helt med ro, enn å prøve å gjøre litt hele tiden, og bare fortsette å være "småsyk" hele tiden. Jeg håper virkelig dere finner ut av hva dette er for noe. <3 Ta det med ro, og bli frisk så fort som mulig!

  19. Tror egentlig du er utslitt. Jeg tror du har brukt opp alle kreftene dine, og det tar tid å bygge seg opp igjen. Desverre. Ta vare på deg selv, ikke stress med noen ting som helst.
   Det blir bedre<3

  20. Det er egentlig ikke så rart det sa stopp slik du har holdt på de siste dagene. Er man syk, så må man lytte til kroppen sin og ta det med ro til det går over. Holde seg inne, kle godt på seg så man ikke fryser osv. Tror nok det bare er du som ikke er så vant til å være sykt siden du er det så sjeldent, og da virker det jo 100 ganger verre enn det er. Men masse god bedring, håper du blir frisk snart! 🙂

  21. Mange “leger” her, som tror de vet hva som feiler Kristine.. God bedring til dere alle sammen!
   Og en ordentlig god bedring til Kristine.

  22. Jeg er sengeliggende for andre gang på kort tid. Hodet verker og halsen brenner. Har puttet innpå alt mulig mat for å lindre halsbrannen, men hittil har ingenting funket. Har vært våken i hele natt fordi jeg hadde så vondt i halsen at jeg ikke klarte å legge hodet ned på puta. Skal kjøpe Fribol, sterke drops med blant annet sitronsmak som finnes på apoteket – anbefales på det sterkeste! Det er kjipt å være så dårlig. Jeg skjønner egentlig ikke helt hva jeg har klaget for tidligere. Det er når man blir syk det går opp for oss hvor heldige vi er som ellers er friske og kan gjøre det vi vil! Priser meg lykkelig over at jeg ikke ble trukket opp i muntlig eksamen, for det hadde jeg ikke hatt sjans til å gjennomføre i denne tilstanden. Masse god bedring til deg Kristine, og ikke minst til meg selv! Hehe 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg