yaaaay

Dagen i dag har selvsagt bestått av å slappe av. Det har gått fint i grunn, og jeg ser faktisk positivt på dette!! Lever i troa om at jeg er syk i en uke til kanskje, og så blir jeg “bedre” og oppegående. Må jo selvsagt ta det med ro etter det også, men så lenge jeg er “frisk” er jeg bare superhappy. Får håpe ikke håpet mitt blir knust på mandag når legen ringer og forteller om leverprøvene, som er veldig avgjørende.

Well, a Kinder Bueno a day keeps the doctor away.. or what?

Hehe, skulle vært så enkelt. Men favorittsjokoladen min gjør selvfølgelig susen!

Har pratet masse i telefon med venner i løpet av dagen (my very best ♥), snappet over gjennomsnittet mye og drukket mye saft. Tok nettopp en IBUX og føler meg sååå mye bedre, herregud så herlig. Har hatt overskudd til å gjøre litt hverdagslige ting, så jeg har fått gjort litt bloggjobb.

Mamma dropper sommeravslutning i morgen, kun for å være hjemme med meg. Jeg er så glad for at hun jobber i helsevesenet, for da vet hun alltid hva som trengst og jeg føler meg bare utrolig trygg hele tiden. Tenk hvor praktisk det må være å være for eksempel lege – da vet man jo dødsmye om forskjellige sykdommer. Kanskje jeg skal bli lege! Dere skjønner, jeg får nemlig tid til å tenke på veldig mye forskjellig når jeg er syk, hehe. Elsker det. Apropos det, så løftet det dagen min ti hakk å sjekke standpunktkarakterene for de avsluttende fagene på skolearenaen! LYKKE! Jeg må faktisk gi meg selv en stor klapp på skuldra! Det er lov i blant 🙂

  1. Jeg skriver ikke dette for å skremme deg, men jeg hadde kyssesyken i 4,5 år uten å vite det. Det kom i en vanlig forkjølelse og jeg fikk altså vite etter 4,5 år at jeg hadde kyssesyken. Siden den ikke hadde slått ordenlig ut ble jeg derfor enormt fort slapp, hadde feber i 4 uker i strekk, var ut og inn av sykehuset men ingenting på prøvene. Jeg fikk altså kyssesyken i en forkjølelse og sykehusene mente derfor det var “umulig” at det var kyssesyken siden jeg allerede hadde hatt det. Siden sykehuset ikke kunne hjelpe oppsøkte vi annen hjelp. Kunne jo ikke gå flere år med å være vekk fra skolen i 4 uker av gangen. Derfor oppsøkte vi en som jobber med naturmedisin. Jeg ble koblet til en maskin som målte energinivået mitt. På første måling var det på 46, og han som behandlet meg hadde aldri noen gang sett så dårlige verdier før. Derfor var det full gang med å få meg frisk. Jeg startet på masse forksjellige naturmedisiner og en måned senere var det tid for ny måling, denne gangen hadde det steget helt opp til 78!! Han hadde nå troen på at jeg skulle bli frisk og etter et halvt år med mye medisiner og behandlinger ble jeg endelig erklært friskmeldt etter 4,5 år med kyssesyke som aldri hadde slått seg orgentlig ut.
   Så om du ikke blir frisk kan jeg virkelig anbefale å gå samme vei som jeg gjorde. De sies at det ikke er medisiner mot kyssesyke, men med de medisinene jeg tok fikk jeg mer energi, styrket immunforsvaret (som var dårligere enn det går an å tenke seg) og andre diverse ting.

  2. Jeg hadde kyssesyken når jeg var 6 år, fikk det ganske kraftig og var på sykehuset i en uke! Om jeg fikk et lite slag i magen kunne jeg dø, så sier litt om hvor kraftig jeg hadde det! Jeg lå også i karantene, helt alene på et rom som 6åring er ikke det jeg ønsker å huske. Nå 10 år senere er jeg fremdeles ikke helt frisk, men kommer meg for hver dag!
   Kyssesyken er dritt uansett, så god bedring :))

  3. 5 i alle fagene er utrolig bra!! Virkelig fortjent ❤️ Sykdommen derimot kunne holdt seg borte – jeg har vært gjennom det samme… Men la meg bare si at selv om det gjerne ser ut som at flertallet er syke i lang tid, så betyr ikke det at det er slik i ditt tilfelle. Du er jo en kjempesunn og oppegående jente som er flink til å trene, og da skal det mye til for å knekke deg helt sammen!
   Stå på, Kristine! Du fortjener alt godt ❤️❤️

  4. Jeg kjenner ei som fikk kyssesyken, og utviklet sann nervesmerter. Hun måtte ha sterke smertestillende, og var syk kjempe lenge.

  5. Ååååå…. Så gøy å høre at du er storfornøyd med karakterene dine, ekstra når det går litt trått som nå for deg!! Og jeg er selvfølgelig nysgjerrig på hva du fikk da, hehe! Kanskje du har lyst til å dele snittet ditt med oss? 🙂 du er uansett et stort forbilde for meg i forhold til skole!
   Og så, selvfølgelig, god bedring <3

  6. Hadde kyssesyken fra sommeren 2013 til høsten samme året! Hadde en veldig alvorlig kyssesyke siden jeg både spilte aktiv med fotball og drakk alkohol da jeg var syk. Alkoholen gjorde at leveren min ble betent, og jeg kunne ikke drikke alkohol på et halvt år etterpå. Men begynte på antibiotika pga mandlene mine hovnet så mye opp! Ble ganske raskt frisk da! Hold deg mye i ro, så går dette fint 🙂 Masse god bedring <3

  7. You claim to be a fashion blogger but your style is nothing worth seeing. Why do you act as if you are the style goddess? -Cass

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg