19 days: FLORIDA

Sponset tur av EF

Okei, hvordan nedtellings-appen min til Florida har gått fra 196 dager til 19 dager på noe som føles noen få uker? det fatter jeg ikke. Men nå sitter jeg her da, og begynner å gjøre meg klar til avreise til USA for første gang, sammen med EF. Det føles i grunn bare helt uvirkelig, men om jeg gleder meg? HELL YES. Jeg får nesten vondt inni meg fordi jeg gleder meg så sjukt mye.

Hvordan har du tenkt å pakke? Jeg skal pakke med meg minst mulig, men likevel skal jeg ha med meg litt klær. De fleste reiser jo til USA med en koffert tom for klær og som kun inneholder toalettsaker og undertøy, men jeg er ikke helt der. Planen min er selvsagt å shoppe i Florida, for de har jo det sykeste utvalget av butikker der, men jeg skal for det meste kun shoppe ting jeg ikke får tak i i Norge. Da tenker jeg først og fremst Victoria Secret (kommer nok til å blakke meg der), Nike (utvalget er nok MYE større), ny iPhone kanskje, Abercrombie & Fitch, Hollister, Forever 21 og slike butikker. Jeg kommer heller ikke til å kjøpe mye av “vanlige klesplagg” som topper, gensere og slikt. Skal selvfølgelig shoppe det jeg synes er fint, men planen er ikke å oppgradere hele garderoben min.

Hvor mye penger skal du ha med deg? Jeg tror jeg bare tar med kortet (eventuelt to kort, i tilfelle jeg skulle miste det ene), og så får jeg mamma og pappa til å overføre penger underveis.

Hvor mye betalte du for reisen? Jeg får turen sponset og jobben min er da å blogge den måneden jeg er i Florida. Reisen og oppholdet betaler jeg altså ikke for, men jeg må ha med lommepenger selv. Vi bor på campus så frokost og lunsj er inkludert, og noen ganger er middagene det også, så jeg må ha med penger til mat også.

Har du kontakt med noen som reiser til Florida på samme tid som deg? Ja, jeg har pratet med forskjellige og kommet i veldig god kontakt med noen. Jeg har egentlig ikke stresset så sykt med å bli kjent med flest mulig og få best mulig kontakt før avreisen, litt fordi jeg har vært sinnsykt hektisk dette halvåret (haha, for real), men mest fordi jeg vet at jeg kommer til å bli kjent med de jeg reiser med når vi kommer dit. Tiden før spiller ikke så stor rolle, og det er jo i tillegg grense på hvor godt man kan bli kjent med noen over nett. Gleder meg til å treffe alle sammen!

Er du åpen for å bli kjent med alle? JA, selvfølgelig! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og nettopp det er jo mye av grunnen til at man reiser på språkreise. Jeg håper ikke at noen er “redd” for å prate til meg når vi er der, for jeg er absolutt ikke en overlegen og frekk rosablogger, haha! Og jeg tar meg selv ikke høytidelig eller noe, jeg drar kun for å ha det morro og kose meg.

Har du bestemt room-mates? Har pratet med noen om å bo på rom ja, men vi har ikke skrevet oss opp. Tror vi fikser det når vi kommer dit. Hehe, tar alt som det kommer jeg.

Skal du kjøpe alt av klær der? Nei. Jeg reiser som sagt ikke med tom koffert. Skal ha med meg litt forskjellige shortser først og fremst, og det kommer vel absolutt ikke som noe sjokk, haha! Runwaydreamz-skattene mine må jo få lov å være med til Florida og oppleve USA sammen med meg. Ingen plass uten! I tillegg skal jeg ha med noen få favorittplagg og “basic”-klær, slik at det blir enklere for meg å kle meg der nede.

Er du opptatt av å bli brun når du er i Florida? Ja, det er jo ikke å legge til skjul på at jeg har planer om å bli brun. Det jeg skal passe på er å smøre meg godt med faktor fra dag 1, for jeg skal tross alt være der i èn måned og da skal jeg IKKE bli brent og så flasse av alt sammen. Jeg skal gradvis bygge opp en dyp og varig brunfarge, slik at den holder lenge. Tenker kanskje å bestille hjem noen betakaroten-tabletter eller noe i den duren da, som jeg kan bruke etterhvert.

Men oh my god, bikiniiii?! Til dere som har vært i Victoria Secret-butikkene i USA, vet dere om det er bra utvalg av bikinier der? Har nemlig hørt at det ikke er det, men jeg vet jo naturligvis ikke. Om de har bra utvalg gidder jeg ikke ta med meg mer enn èn bikini, og så shopper jeg resten som en gal der, men om det er dårlig utvalg vurderer jeg nesten å bestille fra nettsiden i forkant av reisen. Setter stor pris på svar angående dette!

Vel, jeg gleder meg helt SINNSYKT SINNSYKT SINNSYKT NÅ!!!! Egentlig er det veldig flaks at kyssesyken kom nå, for tenk da – om jeg fikk det først i Florida. Jeg trodde først at timingen var dårlig, men det ser jammen meg ut som at jeg var heldig her! Nå skal jeg lade maks opp de 19 neste dagene, og så er jeg klar for the time of my life.

I neste innlegg skal jeg dele pakkelisten min med dere! Den kommer om ikke lenge, så hold dere oppdatert sweeties.

Btw! EF har startet salget for språkreiser for 2015, så ta en titt innom HER til dere som ikke fikk dratt i år. Da har dere god tid til å spare!

78 kommentarer
  1. Når jeg var i USA på victoria secret, syns jeg at på noen butikker hadde de stort utvalg,mens andre butikker osm var litt mindre hadde mindre utvalg. Jeg var på en i Florida, nær Orlando som hadde maaange bikiner, så kjøpte mange der når jeg hadde sjangsen

  2. Angående Victorias Secret, kommer det helt an på hvor du er, og hvilken store du er i. De jeg har vært i har et ekstremt utvalg av bikinier, det har vært vanskelig å velge fordi utvalget har vært så sykt. Så er du heldig treffer du på en av de med et bra utvalg av alt!

  3. Da jeg var i USA i fjor (skal i år og) så i på Florida Mall var det en del utvalg, men var ikke akkurat veldig mye utvalg. Var kanskje sånn 10-15 forskjellige topper, og litt flere underdeler. (Vet ikke om det er lite eller mye utvalg) Men jeg hadde forventet mere utvalg. Noen var jo bare i forskjellige farger.

  4. Når vi var i New York i påskeferien. Var det nesten ingen bikinier der. Og jeg tror det er den vs butikken som er størst i verden?

  5. Det kommer veldig an på hvilken VS-butikk du er i. I de fleste jeg har vært på i USA har det vært veldig lite utvalg pga. at alle de fine bikiniene har vært utsolgt. Med andre ord er det veldig utplukket.

  6. Hei Khris
   Du er bekymret for en mann som har en gruppe av deg
   Vi ønsker å spørre hva kamera har du? du bruker objektivet?
   Vennligst svar oss!
   Vennlig hilsen Diana (stor fan av deg)

  7. Nå har ikke jeg vært i Florida, men i SF og LA syns jeg utvalget var dårlig. Jeg ville heller bestilt på nett, størrelsene på bikiniene er ganske normale så jeg vil ikke si det er nødvendig å prøve de på 🙂

  8. Hei! Jeg skal til Florida om bare 6 dager og gleder meg sinnsykt mye! Hvor i Florida er det du skal bo? Vi skal vere der i 3 uker så håper jeg møter på dej!☺️ Trenger tips til hva jeg kan pakke også så gleder meg til det neste innlegget ditt😄

  9. Jeg har vært i Florida selv, og i de butikkene jeg var i be utvalget helt greit. Noen butikker har større utvalg enn andre, så du kan ikke være helt sikker på å finne mange akkurat der du skal være!

  10. du MÅ dra på dolphin mall! Det er enormt og utvalget er helt ekstremt bra! Jeg kjøpte to victoriassecret-bikinier der og kan ikke si noe på utvalget nei:-) Jeg brukte fire kvelder der og fikk ikke gått gjennom alle butikkene engang!

  11. Jeg var på Victoria secret når jeg var i California forrige sommer. Vil tilbake :'( De hadde bra utvalg av bikinier på noen av de jeg var innpå,og litt mindre i noen andre <3 Men tror nok helt sikkert du finner deg bikiner der 🙂 Du kommer til og kose deg masse <3 gled deg!!!

  12. har vært i usa 1000 ganger og utvalget til vs variere fra hvor du er.. florida har mer utvalg enn nyc og chicago fordi det er varmere og flere trenger bikinier osv der 😉 😉 de har sykt fine butikker men spørs hvilken butikk: en stor eller liten 😉 😉

  13. Hadde jeg vært deg ville jeg vurdert å bestille bikinier fra vs til der du skal bo! Da blir det veldig billig og utvalget er 100 ganger bedre enn i de fleste butikkene! Men utvalget av undertøy har jeg bare hatt gode erfaringer med i alle vs butikkene jeg har vært på 🙂

  14. jeg var i Florida for en måned sia, da dro vi til Sawgrass Mills som er Ca en halvtime unna miami/ft lauderdale. Sawgrass Mills er en outlet mall, med hundrevis av butikker (rundt 400 tror jeg) de hadde Victoria secret, det var en del bikinier der, men jeg vet ikke hva som er vanlig å ha, men jeg synes det var mange. det som er bra med outlet mall er at det er mye billigere, de har feks nike, forever 21, ralph lauren, hilfiger der blant annet, å jamasse andre butikker det også og godt utvalg av klær til en enda billigere penge:)

  15. i I Sommer månedene er utvalget kjempe bra på VS 😀 var i miami selv i fjor sommer, GLED DEG!!! det er sjut bra der 😀 stranden ser ut som bahamas (haha, er faktisk bare noen timer unna) og jeg kjørte forbi camphuset deres (EF) eller det er kanskje hotell.. Det er hvertfall kjempe fint, og det ligger ganske sentralt til 🙂

  16. Jeg var i New York forrige uke og på VS, men da hadde de et skuffende lite utvalg av bikinier.. Men det kan hende de får inn mer nå som det nærmer seg sommeren! God tur og god bedring!!

  17. Var på VS i San Fransisco og der hadde de ikke liksom ikke sånn driiitsvært utvalg, var mer bh-er og truser.

  18. Kjære Kristine,
   Du har ALL grunn til å glede deg til dette, fordi Florida er pokker så bra, og når du først kommer dit går det ikke helt ann å beskrive følelser. Selv drar jeg til Florida NÅ på mandag for min 10ende gang(!!) og opplevelsene blir bedre og bedre for hver gang! Denne gangen drar jeg tillegg med bestevenninnen min som gjør det hele bare 383749 ganger bedre. GLED DEG MASSE OG KOS DEG MASSE PÅ SPRÅKREISEN,KRISTINE! FLORIDA ER MAGISK!!!
   BTW, JEG LIKER BEST VS BUTIKKENE I FLORIDA, og det sier seg selv.. Jeg har vært MER enn nok på VS enn jeg burde ha vært i løpet av livet! Holder med 1 bikini!!

  19. Elektronikk (iPhone) er ikke særlig billigere i USA, dessuten har du tre år garanti i om du kjøper i Norge så jeg ville heller anbefalt å gjøre det.

  20. Hei, har bodd i USA i et år nå og har vært her på feire mange ganger før, jeg har altså sett ganske mange Victoria Secret butikker, og JA det stemmer, det har ikke et veldig godt utvalg av bikinier i selve butikkene.. men hvem vet, kanskje du er heldig å finner en som har det 🙂 bare et lite tips!

  21. Nå har ikke jeg vært i Florida, men jeg har akkurat vært i New York og der hadde de ikke et altfor stort utvalg av bikinier

  22. Nå har ikke jeg vært i Florida, men jeg har akkurat vært i New York og der hadde de ikke et altfor stort utvalg av bikinier.
   Det å kjøpe iPhone i USA er heller ikke lurt også på grunn av garanti

  23. Hei!
   Jeg har bodd i USA i 4 år, og jeg synes utvalget av bikinier er veldig godt på VS. Det kommer selvfølgelig an på butikken, men på denne tiden av året har de fleste mer enn nok å velge i, spesielt i Florida. God tur, kos deg 🙂

  24. Hei Kristine!
   De to siste årene har jeg vært i USA i hele sommerferier og i påseferien. Jeg har vært i NY, Florida, Texas og Atlanta. Jeg hadde selv sett meg ut noen bikinier jeg skulle kjøpe meg, men ble veldig skuffet da jeg kom i butikken… Jeg tenkte at i flagstore butikken i Broadway ville det være godt utvalg, men den gang ei… Jeg vil absolutt anbefale deg å bestille på forhånd. Selv måtte jeg bestille en hel haug hjem til kusinen min som jeg bodde hos. Ikke ta sjansen på at de bikiniene akkurat du vil ha er i butikk 🙂

  25. Det er passe utvalg i vs butikkene 🙂 har noen liksom men selvfølgelig ikke alle de har på nettet. Men ikke bestill hjem før? Du kan jo faktisk bestille fra nettet til der du bor når du er der. Mye billigere, men sjekk ut butikk først også heller bestill dit du bor 🙂 du har jo en hel måned på deg til å gjøre det

  26. Heisann:) Jeg var i Florida i 2013. Det kommer helt ann på hvilken butikk du er i, for noen butikker har et helt syyykt utvalg og noen har kanskje bare noen få bikinier. På en butikk vi var på var det veldig mye fint, jeg kan jo si at jeg hamsteret med meg bikinier, haha:) Og Nike er det et enormt utvalg av! God tur og kos deg:)

  27. Åh, USA (og spesielt Florida da, hehe) er UTEN TVIL drømmestedet. Jeg lover deg, du kommer til å kose deg ihjel!! Jeg tok til og med til tårene da jeg reiste der fra, det sier vel sitt haha.. Angående utvalg på Victoria’s Secret så vil jeg si det varierer en del, det er alt ettersom hvor du er. Den jeg var på hadde ikke all verdens, men jeg skal ikke klage i det hele tatt! Samme med Nike egentlig, jeg var på en ordentlig svær en, var sååå klar på å handle som en gal men når jeg satte foten inn der så fant jeg liksom ikke all verdens.. Haha, høres sykt bortskjemt ut, men det er sant da! Og størrelsene var syykt utplukket så når jeg først fant noe jeg bare måtte ha, så var det enten altfor lite eller altfor stort. Samme med Nike sko, i forveien så jeg liksom for meg å kjøpe deee fine skoene i knæsje farger, men fant ikke det jeg lette etter!! Så jeg ble liitt skuffa der, men du de har mye så du finner garantert noe 😀 Og sminken er latterlig billig der borte (ikke på Sephora vel og merke) men på dagligvarebutikker som Walmart, Supertarget, Walgreens, CVS og Publix, det eeer så billig og de har seriøst ALT. Gud, er så misunnelig og jeg vil tilbake nåå:-( KOS DEG KJEMPEMYE og jeg krysser fingrene for deg at du bare blir bedre mtp. sykdom!! klem💗

  28. Florida er FANTASTISK!! Du burde glede deg ihjæl! Jeg har vært der 2 ganger og har allerede planer og flytte der i noen mnd. når jeg blir 18!
   Angående victoriasecret på f.eks Florida mall eller Orlando outlets, så synes jeg ikke utvalget var så veldig bra… Men det kan være jeg var der på en dårlig tid, da de ikke hatt fått noen nye sommevarer. UANSETT, du kommer til finne masse fint der og kose deg MASSE, lover!

  29. Jeg var på rund-tur i USA i fjor sommer,og jeg ble skikkelig skuffet over utvalget av bikinier i VS butikkene. Det var kanskje en liten vegg med bikini, og ingen av de jeg hadde sett på på nettsiden var i butikkene….Så hadde jeg vært deg så hadde jeg bestilt på forhånd, både fordi det er ikke sikkert de har de samme bikiniene i butikk som på nett, og er ikke sikkert det er så mye bikinier der i det hele tatt! Bare et lite tips fra meg:)

  30. Jeg kunne absolutt tenkt meg å reise til Florida! Det høres fantastisk ut 🙂 Men ang pakkingen, tar du med deg alle runwaydreamz shortsene?? Er det ikke morsomt å kunne kjøpe noen nye shortser der nede? Blir spennende å høre fra deg når du er på tur! Synes du er tøff som reiser alene 🙂

  31. Hei!
   Du har jo bikinier fra Victoria secret og lurte derfor på hvordan størrelsene på bikiniane var og om det gikk ann å sende dei tilbake om dei ikkje skulle passe? 🙂 er frakten dyr? 🙂

  32. jeg var i usa for et år siden i Florida i noen i to månder. Der var jeg jo selvsakt på victoria secret, synes ikke de hadde så masse utvalg, enten var det ikke mer igjen i størelse eller var det ikke noen som passet meg. Så jeg vil si det ikke var spessielt bra utvalg, jeg var heller ikke bare i en victoria secret butikk men maaange. Håper svaret mitt var til hjelp:), du må glede deg. Det var en helt fantastik reise, topper alle reisene jeg har vært på, blandt annet, Maldivene, Mexcio , thailand. Fantastisk

  33. Kan du komme med pakkeliste før torsdag. Jeg reiser nemlig til florida på fredagen og det kunne ha vært fint å ta en titt på pakkelisten din før jeg drar:)

  34. Hei<3 Var i florida i fjor (fort lauderdale) og de hadde ikke sånn super bra utvalg. Når det er sagt, så var jeg der i juletider, så det er kanskje ikke så rart? Bikiner har de jo på VS uansett, så jeg hadde tatt med meg noen hjemmenifra og kjøpt noen der <3Koooos deg på språkferie!

  35. Anbefaler ikke å kjøpe iPhone i USA! Mange tror det er billigere, og de får seg et stort sjokk når de er inne på Apple Store i NY og ser at det bare er 100 kr billigere enn i Norge.. Det som er greia er at det ER billigere der, men kun om man kjøper mobilen med et amerikansk abonnement (altså låst mobil) som for eksempel AT&T, men ulåst, hvor du kan ta mobilen tilbake med til Norge, koster som sagt bare 100 kr mindre. Og dette er uten forsikring osv. Dette gjelder alle mobiler og, men ja. 🙂

  36. Jeg var i California i fjor og da kjøpte både venninna mi og pappa iphone. iPhone er jo laget i USA så klart du sparer en del ved å kjøpe den der! Er bare tull at det er dyrer, men husk å kjøpe den ulåst 🙂 Og, victorias secret opplevde jeg at de hadde litt dårlig utvalg av bikiniene, men da jeg var der var det liksom “årets salg” i alle butikkene hele ferien min, haha 🙂 Men du finner garantert noe fint uansett!! God tur:)

  37. Du burde absolutt ikke håpe på å finne mange VS bikinier i Florida – jeg var der i fjor og hadde kun med én bikini fodi jeg skulle kjøpe 10000 av VS bikinier. Men jeg fant faktisk bare én bikini.. Det var ganske så kjipt, så da bestilte jeg meg 3 stykker hjem! Så ja, er du heldig finner du noen ordentlige skatter i VS butikkene, men jeg vil anbefale å kjøpe noen hjem først 🙂

  38. Jeg var i California i fjor, og på VS butikkene der var bikiniutvalget ganske skuffende, dessverre. Kan hende det er annerledes i Florida da 🙂

  39. For 1-2 uker siden var jeg i New York og Houston, og jeg var på VS begge stedene, men kjøpte faktisk ikke èn bikini engang haha! I Nyc var det ganske dårlig utvalg i str på de fineste bikiniene, mens i Houston var det ganske bra:) VS var uansett fantastisk, og jeg opplevde bare dårlig utvalg i bikinier;)

  40. Jeg har reist “USA rundt” og det var dårlig med bikinier i ALLE Victorias Secret butikkene jeg var i, til og med i Miami og andre storbyer i Florida hvor man skulle tro det var bedre. Det er få bikinier og når du først finner en fin bikini er det vanskelig å finne i egen størrelse. De satser mye mer på undertøy og skjønnhetsprodukter, parfymer osv. Dette er to år siden, vet ikke om ting har forandret seg, men jeg ville bestilt bikinier fra nettsiden og fått de levert når du er i USA hvis det er mulig.
   Ellers så er du insane heldig, shit, jeg vil bli med.
   Kos deg 🙂

  41. Jeg har reist “USA rundt” og det var dårlig med bikinier i ALLE Victorias Secret butikkene jeg var i, til og med i Miami og andre storbyer i Florida hvor man skulle tro det var bedre. Det er få bikinier og når du først finner en fin bikini er det vanskelig å finne i egen størrelse. De satser mye mer på undertøy og skjønnhetsprodukter, parfymer osv. Dette er to år siden, vet ikke om ting har forandret seg, men jeg ville bestilt bikinier fra nettsiden og fått de levert når du er i USA hvis det er mulig.
   Ellers så er du insane heldig, shit, jeg vil bli med.
   Kos deg 🙂
   EDIT: jeg var der i august, altså langt ute i bikinisesongen, hvor ting har blitt utsolgt og de ikke får inn så mye nytt. Når du drar kan det jo hende det er mye bedre 🙂

  42. eg var i New York og Boston ifjor, og då var det vilt stort utvalg av bikini! så tror ikkje du skal bekymre deg for at du ikkje finne nokke, spesielt når du er i en stat som består av strender 🙂

  43. Hei, jeg har vært i Florida maaaaange ganger, og jeg har aldri funnet en bikini på VS. Jeg bestiller heller fra nettet, men dette blir ganske dyrt. Jeg ville nok bestilt kanskje en bikini før reisen, bare for å være sikker på at du har en VS bikini….
   Men jeg tror at når du skal være der midt på sommeren tror jeg nok fu kommer til å finne bikini, men det et nok ikke et veldig stort utvalg. Så ikke ha for store forventninger.. 💕💕 jeg ønsker deg en fantastisk tur… Og husk alt av solkremer+++ kan du få kjøpt super billig på target så det er ikke vits i å ta med helt fra Norge! 💗💗

  44. victoria’s secret butikkene har ikke mye utvalg (i hvertfall ikke i forhold til nettsiden) så du burde ikke forvente mange forskjellige bikinier!

  45. Aner ikke hvor mange VS butikker jeg har vært på de siste 4 årene, men det er mange..(ink. flere i florida. Enten har aldri jeg aldri funnet riktig str., bikiniene har vært kjedelige, alt for mye padding, osv. Du bruker nok en str. 32 som er miste rundt(noe jeg aldri har funnet i butikkene). Men lykke til, kanskje du finner riktig str. og noe du liker :)God tur

  46. Hei Kristine! Jeg var i Florida sist sommer og jeg har noen tips. Universal kommer mest sannsynlig til å være stappfullt, jeg vil anbefale (hvis dere får lov av Ef) å kjøpe fastPast. De koster litt mer, men når du ser tilbake på det kommer det til å være hvert det! Disney kommer til å være enda mer fullt. Jeg vil anbefale å heller bruke pengene på Universal og heller dra til Disney på kvelden for å se fyrverkeriet! Når det kommer til VS bikiniene, kan jeg å huske at jeg ble litt skuffet over den første VS jeg var innom når det kom til bikiner, men på den andre var utvalget veldig stort! I Disney er det forskjellige parker: epcot, magical kingdom, badeland, dyrepark. Jeg var selv innom epcot og Disney, og epcot var veldig gøy. Jeg så selv fyrverkeriet på kvelden og jeg må si at jeg fikk tårer i øynene! Anbefaler det sikkelig. Ikke bli overrasket over hvor mye mer utadvendte amerikanere er. De vil gjerne ta en samtale i heisen! Jeg vet ikke hvor du lander når du kommer til Florida, men uansett husk å ta med lettere klær!!! Håper noen av tipsene komme til nytte! Kos deg kjempe mye!

  47. Hei! jeg var i Florida ved juletider. vi dro på et stor shoppingsenter, og jeg var selvfølgelig innom Victoria’s secret. Jeg lette og lette etter bikinier, men fant bare noen får. Utvalget er klart større på nettbutikken deres.

  48. Hei! Var i Florida i fjor høst, og det var helt fantastisk! Du bør virkelig glede deg masse! Var i universal og Disney World (Magic Kingdom) og det anbefales på det høyeste. De har sykt mange bra butikker der, som f.eks ralph lauren, Nike, gant, gap og masse, masse mer! Og dessuten så er det mye billigere enn i Norge. Det er også sykt fine strender der. Åhh, du bør virkelig glede deg!!! Det er en fantastisk opplevelse du aldri vil glemme! Jeg vil tilbake:( nyt det!

  49. GLED DEG SÅÅÅÅÅÅ JÆVLIG!!!! Vært der for to år siden. Og det er bare sykt sykt sykt sykt. ALT er bedre, billigere, større, finere, kulere, absolutt alt er bedre der borte! Maten… ahhh!! Husk å dra på outletsene, der er det gigantiske butikker med haugevis av billige klær! VS’ene der er maange, og utrolig bra. Tror jeg brukte 2k inne på EN butikk, og det var bare 1 av 5 runder innom. Og et annet must er Universal Studios, den parken er bare helt ubeskrivelig rå. Disney World også såklart, men Universal var faktisk 10 ganger bedre. Har kjørt og opplevd noe av det kuleste jeg noengang har sett der inne. Bare gled deg, og ta med deg så mye penger du kan, haha 🙂 Ser ut som om du sier du ikke skal kjøpe så mye klær, topper, gensere, osv. Men når du finner de fineste toppene til under 50spenn, så er det vanskeelig å holde seg unna 🙂 Anbefaler; VS, nike, adidas, forever21, Juicy Coutore, Sephora, Walmart, Charlotte Russe osv osv. Matbutikkene der nede har absolutt ALT, ikke bare mat. Men sminke og stæsj til mellom 5-50kr. En foundation koster kanskje 50kr, mens i Norge 170,- . hmm ;);;) kooos deg masseeeee

  50. Har vært i USA både i NYC og LA, og det er garantert ikke like bra utvalg i butikkene som på nettsiden! det er endel å velge mellom av bikinier, men absolutt ikke de aller fineste.. mest helt basice i forskjellige farger osv 🙂

  51. Var i florida ifjor sommer, og du må bare være klar over at det ikke er ‘solsesong’ der nå. De kaller det jo “sunshine state”, men er hovedsaklig på våren og høsten det er sol hver dag. Vi var der i en mnd og vi hadde kanskje én uke til sammen med sol! Ja, det er varmt hver dag og luftfuktigheten er HØY, men forbred deg på mye regnvær og MYE torden også.

  52. Hei, Kristine! Jeg drar også til Florida denne ferien!! Gleder meg som en gal, haha! Jeg drar 10 juli også lurte jeg bare på en ting? Hvor er det best utvalg av for eksempel de butikkene du nevnte over? Hvor i Florida ligger det?♥ Setter stor pris på svar:)

  53. Jeg var i Florida ifjord, og vs butikkene hadde ikke så særlig bra utvalg og ofte ikke så mange str i de mest populære/fine haha. Men jeg kom hjem med 2 bikinier jeg er kjempefornøyd med, men jeg måtte lete lenge, i masse skuffer osv. Så du finner nok noen fine!!:)

  54. hei! 🙂 Jeg var i orlando i florida, for et par måneder siden og jeg synes de hadde kjempegodt utvalg! du burde absolutt dra innom outletsa der, de har flere og der har de masse VS og Nike. Absolutt å anbefale, kos deg masse! 🙂

  55. Jeg var i både miami og Orlando på victoria secret, og det var ganske dårlig utvalg, så jeg var ganske skuffet. De hat ingen av de “populære” bikiniene, så jeg vil anbefale å kjøpe i forhånd… koos deg i USA!

  56. Jeg reiste med EF til California i 2011 og dere kommer til å dra til SÅ mange forskjellige plasser hvor de har Victoria Secret butikker så om du ikke finner bikinier du liker ett sted så finner du det et annet. Men du finner ikke alt som er på nett, så hvis det er en du MÅ ha så bør du bestille på nett 🙂

  57. Jeg var i LA i fjor. Utvalget i vs butikkene var både og. Første butikkene jeg var innom hadde kun en lite hjørne med bikinier mens resten av butikken var stappet med undertøy. Jeg så endel bikinier jeg ikke har sett på nettsiden i butikkene, men det var veldig lite utvalg forhold til hva det er på nettsiden. Vil anbefale deg å ta med fler enn ett bikinisett.
   Jeg var på språkreise i fjor selv, fikk ikke kjøpt bikinier med en gang. Derfor kan det være lurt å ta med fler:) Jeg tenkte st jeg skulle ta med så lite klær som mulig, men skulle selvfølgelig ha med litt. Men angrer på at jeg ikke tok med meg mer klær. Da hadde jeg sluppet å kjøpe mye unødvendige klær.

  58. jeg var i Los Angeles i februar, da var det nesten ikke noe utvalg av bikinier der.. er bare de som er ganske originale og “plane”

  59. Åhh du er utrolig heldig! Det kommer til å bli en av dine beste opplevelser, du får kose deg utrolig mye! <3
   Jeg var selv på språkreise i fjor, men det var til Bournemouth i England. Hadde mest lyst til å dra til California. Men hadde det utrolig gøy i England da! Opplevelse for livet! 🙂

  60. Dårlig utvalg av bikinier på vs over hele usa 🙂 har vært i hele florida på 10++ vs butikker, å det er dårlig på så og si alle 🙂

  61. Det med Victoria Secret bikiner, så kommer det helt ann på hvor og hvilken butikk du ser. Hvis det er en butikk ved strander selger de naturligvis mer bikiner og den som ikke er ved stranden mindre. Jeg merket hvertfall forskjell på bikni utvalget når jeg var i eks. LA og når jeg var i eks. Chicago. Naturligvis bedre utvalg i LA!!

  62. var på en VS butikk på Mall of America for snart 2 år siden, det var ikke megastort utvalg, noen var det jo! men de bikiniene de solgte var DØDSfine!

  63. Hei! Jeg er i USA veldig ofte! Kom hjem fra Florida (clearwater) for 3 dager siden. Victoria’s secret har mest fokus på undertøy og treningstøy de fleste steder. Men noen av de store butikkene har også. Badetøy. Jeg handlet masse bikinier på “westfield Countryside Mall” 🙂 god tur!

  64. Jeg var i New York i vinterferien. Da hadde de nesten inen bikinier. Det kan hende at det hadde noe å si at det var februar, men de hadde ihvertfall ingenting da, desverre..
   Håper du koser deg i Florida!

  65. Hei.
   Var selv i Florida for 3 måneder siden.
   Utvalget i butikken av bikinier er ikke så veldig stort. De har de helt basic bikiniene, de vanlige med VS merket i midten, ensfargede og de som har en diamant eller noen andre figurer i midten (stroppeløs), men for all del det er alltid en-tre bikinier å kjøpe med seg hjem så ike vær redd for det.
   Går du på premium outlets i Florida der de har VS outlet så kan du finne super mange helt enkle og kanskje mange fjorårets bikinier til ingen ting, Kjøpte selv en bikinitopp der helt blå til 70 norske kroner. Er veldig mye å kjøpe, og er faktisk sortert etter størrelser hele butikken slik at det er lett å finne det du vil ha.
   Kos deg masse, er fantastisk der!

  66. når jeg var i florida i sommer varierte utvalget på bikiniene fra hvilke VS butikk jeg var i. utvalget på nettet er jo selvfølgelig litt større, men det er jo MYE større utvalg i VSbutikkene enn på Cubus f.eks, så det er nok stort nok utvalg for at du finner mange skatter i butikkene 🙂

  67. Du trenger ikke bekymre deg for utvalget!!! du kommer til å slite noe helt sykt med å velge, det er så utrolig mange fine bikinier der 🙂

  68. Har vært på vs butikk i USA,og der var det kjempe bra utvalg av bikinier så ikke vær bekymret for det(eller det kommer jo sikkert an på hvilken vs butikk du er i,noen er sikkert med bra utvalg og noen med ikke så bra utvalg)😁💗

  69. Hei! Jeg bor for tiden i Houston, USA some er en av de største byene i landet, og jeg har også reist ganske så mye rundt i landet, og vært på x-antall VS butikker.Jeg vil si at utvalget på Victoria’s secret ikke er så veldig bra.. De har en del bikinier der, men de har bare noen av årets modeller der så jeg ville kanskje ha hatt med meg et par bikinier i tilfelle de bikiniene de har ikke faller i smak! Men det varierer selfølgelig fra butikk til butikk!
   Online har såå mye mer å tilby!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg