good news

Yes!

I dag ringte legen, og det var gode nyheter. Leverprøvene var da litt for høye, MEN ikke for mye. Hadde de vært veldig høye så hadde jeg hatt en “ille” versjon av kyssesyken, men hadde de vært normale så hadde jo jeg ikke hatt kyssesyken – og da hadde jeg jo ikke visst hva som feiler meg. Det hadde faktisk vært værre. Så det var egentlig et veldig bra resultat, og slik legen så det så kom den mest sannsynlig til å normalisere seg, så vi skal da ta blodprøve to ganger til med en ukes mellomrom for å sjekke at det stemmer. Med andre ord: jeg må ta det med ro denne uken, men da vil jeg mest sannsynlig være “back to the normal” igjen! Kjenner meg jo utrolig mye bedre nå også. Jeg føler meg UTROLIG heldig med kyssesyken. Jeg trodde jo at hele sommeren min var ødelagt, leste mange kommentarer om folk som har vært sengeliggende i mange måneder, og slitt opp til et år senere. Det er selvsagt utrolig viktig at jeg tar det rolig selv når jeg blir frisk da, for ellers kan det slå tilbake på meg. Men det skal gå fint, jeg tar det helt chill for tiden 😉

Så ja, det var en happy nyhet for min del. Nå skal dere slippe å lese så mye mer om kyssesyken fremover!

Disse bildene er noen uke gamle, det ser dere vel kanskje på plasteret på kneet, haha. Følte bildene var litt sånn good-feeling-ish, så da passet de bra.

I dag har jeg spist taco til middag, og det er virkelig altfor lenge siden sist. Dere husker vel den perioden jeg spiste taco type fire ganger i uka?! Vel, plutselig har vi ikke hatt det til middag på sånn to-tre måneder, så i dag fant vi ut at det var på tide. Ellers har jeg vært mesunnelig på Håkon som er i Oslo nå uten meg (svir i sjela at jeg skulle vært der), meeeen en positiv ting er at han kommer hjem I MORGEN! Jeg har faktisk ikke sett han siden påska tror jeg, så det begynner å bli en stund siden sist. Jeg er jo nesten blitt en ny person siden sist vi møttes, SÅ mye har skjedd og jeg har dødsmasse kult å fortelle han. Tipper han har det samme!

  1. Du setter faktisk et dårlig eksempel med den drikkinga di. Greit nok at du drikker, men ikke brif på sosiale medier! Et slags les mellom linjene opplegg, men alle forstår, Kristine, alle skjønner hva du mener.

  2. Hei, jeg har nettopp begynt å lese bloggen din og jeg elsker den. Lurte på om du kunne skrive ett innlegg om trening hvor du skriver hva du gjør for å holde deg i form og noen tips og kanskje hva slags treninger du gjør.

  3. Du bør absolutt ikke gå på sunrise på onsdag , og i allefall ikke drikke menst du har kyssesyken !!

  4. Så bra at det inne var så ille! Men det er likevel veldig viktig at du passer på hva du gjør fremover, og tar det med ro. Noe du sikkert allerede vet 🙂 jeg hadde kyssesyken uten å vite om det for to år siden, fikk ikke vite det før et par måneder etter jeg hadde hatt det. Siden jeg ikke visste om det mens jeg hadde kyssesyken tok jeg det ikke med ro og levde som normalt. Nå sitter jeg igjen med ME (utmattelsessyndrom) og har slitt masse det siste året med at jeg ikke orker noen ting. Jeg har også vært heldig med flinke lærere og har klart å gjennomføre første året på videregående selv om jeg har vært veldig dårlig dette året. Så jeg håper hvertfall det går fint med deg, bare viktig å ta det på alvor 😉 god bedring <3

  5. Eg fekk kyssesyka jula for en 3-4 år sidan og var sjuk i nokre veker flr eg blei heilt frisk. Så fekk det tilbakeslag (gjorde ingenting spesielt for at det skulle komme tilbakeslag, men det gjorde altså det.) og var sjuk i ca 1 mnd. Hovna skikkelig spyttkjertelen på eine sida og det såg rett og slett ut som eg hadde kusma.
   Fekk beskjed om å holde meg unna alkohol i 1-2 mnd etter leververdiane hadde normalisert seg (alkohol kan skade levra, berre sånn du er klar over det. Eg var ikkje begynt å drikke alkohol på den tida så det var ikkje noko problem). Eg fekk heller ikkje LOV av gymlæraren eller legen å trene fordi det var fare for at milten skulle sprekke ved støt i magen. Dette fører til store indre blødningar og kan ha fatalt utfall. Milten er ekstra utsatt når man har kyssesyka og i ein periode etter kyssesyka. Derfor bør du vere forsiktig med både drikkinga di og trening. 😉 God bedring!

  6. Så fint å høre at du ikke har den verste kyssesyken 🙂
   den blå kjolen kledde du syykt godt! <3 🙂

  7. elsker bildet av deg på twitter av deg og en gutt som later som han slikker deg og skriver “let me suck your dick” <3<3<3 du er så classy

  8. Så bra!! Glad på dine vegne. Jeg skulle bare si at jeg er en stor fan av bloggen din, og jeg håper du har det bra. (Den kjolen altså…gorgeous!)

  9. Jeg fikk kyssesyken for 3 år siden uten at jeg visste det, fordi legen hadde ikke tid å ta prøver av meg.. Jeg ble skikkelig syk, var sengeliggende i 2 uker, noen måtte bære meg når jeg skulle på do osv. Så etter det merket jeg at jeg aldri ble helt på topp igjen med tanke på energi nivå, men jeg tenkte ikke så mye over det og fortsatte livet slik det var før jeg ble syk. Så startet jeg å trene veldig mye, det var veldig tungt, men jeg trodde jeg bare var i dårlig form.. Så nå 3 år etterpå sitter jeg her med ME, kan ikke gjøre ferdig utdannelsen min eller noen ting.. Så tenk deg GODT om på hva du gjør fremover, stopp opp når du blir sliten og hvil masse!! Skulle virkelig ønske noen advarte meg når det hjalt

  10. å slite 1år etter kyssesyke er INGENTING! Jeg har slitt i 4år nå, og fortsatt dårlig. Kjenner også folk som har slitt i hele sitt voksne liv pga kyssesyken som ung. Så ta det med ro litt lenger enn det som er nødvendig. Å presse seg for tidlig er krise!!!

  11. Jeg fikk kyssesyken, ble bitt av flått OG fikk blindtarmbetteneslee for 4 år siden med kort mellomromm mellom hver ting, jeg har nå kronisk uttmattelses syndrom, noe som betyr at jeg har hatt den “sterke” versjonen av ME, jeg var nemlig sengeliggende i ett mørkt rom hvor jeg hverken kunne prate eller spise i over ett halvt år, ting har bedret seg enormt i forhol til da, for en uke siden var jeg opp på rommet mitt for første gang på over ett halvt år, og er stor fornøyd med å ha klart å gå opp trappen, jeg er 97er akkuratt som det , og har levd livet akkuratt som deg! så for gudsskyld ikke begynn å tren før om MINST 3 mnd, da kan DU ende opp som MEG!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg