mot det bedre

Enkelte produkt i innlegget er sponset

I dag var min 3. dag på sykehuset, og da fikk jeg beskjed om at formen min var grei nok til å bli utskrevet!

Wow, jeg føler det er så lenge siden sist nå jeg. Jeg har altså sovet over på sykehuset i 2 netter, og det gjorde virkelig susen. Skjønner ikke hvorfor vi ikke tenkte på innleggelse i helga, for da var jeg jo desidert værst. Vel, sykehuset har gått helt smooth! Mange kvir seg kanskje på innleggelse, men jeg synes det var utrolig deilig å få helt ro og all den hjelpen jeg trengte 24 timer i døgnet. Jeg fikk ikke alenerom da, så for min del var det kun pasientene ved siden av meg som ødela for søvnen min inni mellom. Jeg har fått intravenøst væske og glukose de siste dagene, og det var sååå fantastisk deilig. Følte meg mye kvikkere, selv om halsen fortsatt skrek av smerte. Men på et underlig vis begynte dette å snu om i går kveld, og frokosten var ikke like vanskelig å få i seg i dag tidlig. Fy søren, dere aner faktisk ikke hvor deilig det er å føle seg bedre – selv om jeg fortsatt er syk. Har sovet mye bedre på sykehuset enn hjemme også, og i og med at jeg ikke sov noe i helga så har det vært ren luksus. Sykehuset har altså vært helt optimalt for meg! Følte meg selvfølgelig veldig dårlig i starten og jeg har fått i meg minimalt med mat og drikke, men dagene gikk fort, og jeg har fått så mye støtte fra alle kanter at jeg har ikke følt meg alene i èt eneste sekund. Jeg har jo stort sett vært for dårlig til besøk desverre, men Ingvill og Julie kom innom en liten tur her om dagen og det var såå utrolig godt å se bestevennene mine ♥

1. Dagen jeg ble lagt inn. Hadde sinnsyke smerter i hodet og halsen her, kan ikke beskrives!! 2. Frokost i dag tidlig! Jeg lever jo kun på yoghurt og Biola, men i dag smakte det mye bedre, og jeg ble faktisk sittende i kantina i en evighet aka en time, kun fordi det var så deilig å gjøre noe annet enn å ligge i senga. Nøt livet litt da, ja! Tightsen er forresten fra Nike, og den er VERDENS beste. Det er samme som den jeg har i svart-hvit. Fra Junkyard, her. (Sponset) 3. Aner ikke hvor mange piller jeg har svelgt den siste uka ass.. Klager ikke da, det er tross alt dem som lindrer smerten. Thank Gooood!

Nå er jeg hjemme da, selv om senga mi frister SVÆRT lite med tanke på hvor sinnsykt mye tid jeg tilbringte der i forrige uke, med verdens værste smerter. Men ja, jeg har haugevis med pakker her hjemme da, mange av dem orket jeg ikke å åpne da jeg fikk dem på døra når jeg var på mitt værste.

Jeg har blitt eier av en denim-snekker-bukse!! ENDELIG! Jeg har sett slike overalt, men har aldri funnet en tettsittende. Denne er perfekt! Gleder meg sånn til å bruke den flittig i sommer. Endelig noe litt mer annerledes i garderoben min, det må jeg bli flinkere til. Dere finner den her. (Sponset)

Nå skal jeg spise middag med familien min, kan ikke huske sist alle sammen spiste sammen. De griller og jeg spiler yoghurt, da.. Men det spiller ingen rolle, hehe! 

22 kommentarer
  1. Så bra at du er bedre! Savner bloggingen din, men ta deg god tid 🙂 Det viktigste nå er å bli helt frisk 🙂 Fortsatt god bedring! Forresten så funker det fett med sitron når man har vondt i halsen. Noen sitrondråper i teen eller vanner gjør ofte susen for meg!

  2. Så bra du e på bedringens vei! 🙂
   Men skal du til Florida? d e vell i morra detil California reise i think

  3. Håper alt går bra med deg, det høres helt grusomt ut. Du fortjener det absolutt ikke. Hva skjer med florida? Håper du får reise, for det virker som en drøm.. Stor klem og god bedring!

  4. Åhhh! Så bra å høre at du er på bedringens vei! Skikkelige gode nyheter! Det eneste jeg har gjort i det siste er nesten bare å ha tenkt på deg! <33
   Åh! Nå ble jeg kjempeglad <33
   Fortsatt god bedring :):) <333

  5. Hjelpes meg, jeg blir faktisk ganske frustrert av å lese kommentarer som den over her, “Jævla klage-kjerring. Tenk de som har det mye verre enn deg… herregud, blir så forbanna.” – for ja, mange har det værre, men betyr det at vi ikke skal få lov til å ha det vondt? Det gjør det nemlig ikke. Kristine sliter med kyssesyken, hun har ikke valgt det selv, hun har det forferdelig vondt selv om hun vet at andre har det værre. Jeg skjønner ikke logikken, for i mine øyne skal ikke vi som bor i et bedre land med tanke på mat og helse virke som om vi har det perfekt når vi så absolutt ikke har det. Har vi det bra, ja da har vi det bra – og ingenting er bedre enn det, men har vi det vondt, så må da for svarten vi få lov til å ha det vondt uten å måtte klistre på oss et smil og oppføre oss unaturlig i forhold til hva som virker naturlig der og da. Helsen til Kristine blir bra den, men nå er den ikke det, derfor må hun få lov til å ha det litt kjipt hun også. Kristine er flink til å legge kjipe ting til side og bort i fra bloggen, føler i hvertfall jeg, så en sjelden gang skal vi så absolutt ikke klage på. Jeg tror neppe skriveren av denne kommentarer så langt i livet aldri har klaget over noe.
   Så neste gang, tenk over om du er et så mye bedre menneske selv før du skal kommentere eventuelle feil hos andre.

  6. nå må du spise, ser snart ikke beina dine lenger. Eller jeg ser jo beina som stikker ut overalt, men ikke de ordentlige beina dine. Sorry missforståelsen. God bedring 🙂

  7. Bra at du fikk bra behandling på sykehuset, men måtte du dele rom med andre?
   Jeg er litt lei av sykehus jeg. Har vært innlagt sammenlagt to uker de siste tre årene :/ Jeg fikk gallestein og forstørret milt når jeg var 13, så samme år ble jeg operert for gallestein. Når jeg var 15 fikk jeg mange cyster på nyren min og nyrebekkenbetennelse. Men legene ville ikke høre på meg når jeg sa at det ikke var en urinveisinfeksjon, så noen måneder etter var jeg på ultralyd og pga feil behandlig hadde jeg et stort arr på den ene nyren min 🙁 Hadde nyrebekkenbetennelse + bihulsbetennelse i januar og ble sengeliggende i en uke i strekk og ble innlagt igjen.. Jeg hadde en crp på 321 og var veldig dårlig. I tillegg hadde jeg så høye leverprøver at det så ut som jeg hadde kyssesyken også, noe som jeg da hadde. Yeas, er ikke så heldig og sjelden helt frisk dessverre :/
   Håper du kommer deg så fort som mulig og blir helt bra igjen! GOD BEDRING, KRISTINE =)

  8. Du er virkerlig en bra person kunne ønske at jeg var deg( vis jeg ser bort ifra smerten). Du får oppleve så utrolig mye du reiser liksom alltid på ferie og koser deg mens jeg drar nesten aldri på ferie men jeg holder motet oppe for en sydentur neste år noe jeg tviler på. Men jeg kunne ønske at jeg så ut som deg hadde hus som deg og hadde bloggen som du tjener flere tusen på. Jeg følger 12- 13 blogger eller noe er innom dem alle minst en gang dagelig men bloggen din skiller seg ut. Jeg vet at denne komentaren ble unødvendig lang men hele poenget med den var at jeg ville få fram hvilken god person du er og hvor bra du har det. Men du må stå på videre også håper jeg at du får dra på floridaturen din. Vis du ikke drar synes jeg at det er veldig synd og vis du drar ønsker jeg deg en helt fantastisk ferie! Hilsen en ida som setter veldig stor pris på både deg og bloggen din:)

  9. Så bra du er bedre!! Jeg har da altså også kyssesyka og ble innlagt for noen dager siden. jeg Fikk ene rom da for dem har en egen etasje for spesielt trengede pasienter 😛 Det er rart med det å være på sykehuset og kjenne at du kvikkner til, jeg stoppa jo helt å spise og har på en kort uke gått ned 10 kg og jeg for å være en jente som ikke helt likte fett på kroppen savner jeg litt og spise det jeg vil og faktisk vite at jeg ser frisk ut!
   Jeg har fulgt med på det du har skrevet mens du var innlagt ettersom vi var innlagt samtidig og jeg ser at vi har hatt to forskjellige former for kyssesyka.
   Nå er det bare for deg å ta det med ro og bli frisk så blir alt bra igjen 😀 God bedring <3

  10. Gosh, you are such a whiner. So many people have it far worse than you do, yet you act as if you are suffering SO MUCH that you demand everyone drop everything to give you pity. Self-centeredness is not an attractive trait.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg