hyggelig overraskelse

Heeej!

Bahh, så treig jeg er til å skrive. Har holdt på med dette innlegget en stund nå, men har aldri kommet skikkelig i gang fordi jeg ser på Gossip Girl og da er det umulig å holde øynene unna tv-skjermen. Vel, let’s give it a try! Dagene går egentlig litt i det samme. Formen er stigende aka jeg kan endelig spise normal mat igjen uten at det gjør vondt i halsen, jeg sover godt om natten og ja, ting er bedre 🙂 Jeg lever på yoghurt, biola og YT-sjokolade-energidrikk (sykt god) da, fordi det er egentlig det som frister mest om dagene. Heheee, men matvanene kommer seg.

I dag bestemte jeg meg for å kle meg litt finere! Det var såå herlig å ta outfitbilder igjen, gud som jeg har savnet det.

Shorts fra petitela.com, genser fra sheinside.com, veske fra modekungen.se og solbriller fra Ray-Ban (junkyard.no)

Jeg fikk forresten verdens fineste blomsterbukett noensinne her om dagen. Det var altså min kjære samarbeidspartner Jofama som hadde sendt som en god bedring. Det er jo dem jeg har mottatt favoritt-skinnjakkene mine fra Jofama By Kenza som har blitt vist mange ganger her på bloggen i forskjellige antrekk! Så utrolig hyggelig gjort av dem. Slike ting gjør meg skikkelig glad ♥

Nå begynte det nettopp å styrtregne her! Wow, kan ikke huske sist jeg så så mye regn her i Førde. Er det galt av meg å være glad for at det endelig er litt dårlig vær? Jeg mener, det er så kjipt å sitte inne når sola steiker ute. Nå kan jeg være inne og se serier med god samvittighet, aah!

23 kommentarer
  1. Så herlig å høre at det går bedre med deg. Håper virkelig at du kommer deg til Florida, også!
   Det med regnet er jeg helt enig, en regnversdag er noen ganger akkurat det man trenger!

  2. Dear Kristine
   I hope you wont take this the wrong way, but with you being so sick and being at the hospital I think it is kinda stupid that you run around in shorts and such.. i care about your health! that the only reason why im writing this! Hope you still can come to Florida! Lots of love Signe!

  3. Kristine vet meget godt at hun må ta det rolig, men la nå jenta få gjøre det hun føler seg i form til.Dette vet hun best selv. Slutt å bry dere negativt.

  4. Hei! God bedring!
   Tenkte bare å tipse deg om å prøve å drikke smoothie. Det er jo veldig sunt, og ligger ikke så tungt på magen heller, så får du i deg masse vitaminer i tillegg til at det smaker kjempegodt 😉

  5. Spis godt og få i deg nok vitaminer så ordner det seg nok skal du se. Nydelige blomster ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  6. Anonym; Nå er det vel ikke så rart at hun ikke vil rumpa skal være det første som synes når man trykker seg inn på bloggen, spesielt når man vet at det sitter gamle damer og kikker innom for å fine ting å kritisere daglig.. shortser er vanskelig når man er høy og tynn – for de blir enten for vide eller for korte. Da er det vel nesten bedre å ta bilde med en shorts som passer og heller sladde litt der man ikke vil det skal vises .. 🙂 Du er ei skjønn jente Kristine, men tror du gjør lurest i å kle på litt bedre denne uka, så kommer du deg så frisk som mulig på Språkreise:)

  7. Hei! Jeg hadde mest sannsynlig kyssesyken i begynnelsen av fjor året. Grunnen til at jeg tror jeg hadde kyssesyken er fordi to av mine nærmeste har hatt kyssesyken etter at jeg hadde det. Jeg gikk aldri for å sjekke om jeg hadde det, fordi det slo meg aldri at det var kyssesyken jeg kunne ha! Jeg var skikkelig slapp, hadde vondt i hodet, halsen, over alt.. Jeg gikk på skolen, lå ikke hjemme pga dette (aner ikke hvorfor, jeg var så dårlig, trett og sløv). Jeg trente hele tiden, spilte kamper. Dagen jeg var dårligest var da vi skulle på skoleturnering å spille mange kamper. Jeg var selvfølgelig med! Bussturen tilbake var heelt forferdelig, klarte ikke holde øynene åpne et sekund, kunne såvidt snakke, i tillegg fikk jeg store smerter i magen (symptom på kyssesyken). Den gode nyheten i ettertid er at jeg ikke fikk ME, er såå glad for det! Veldig rart at jeg ikke fikk det, jeg som trente så mye!
   Håper du får en veldig fin tur til Florida! Og at kyssesyken ikke ødelegger for deg, du fortjener det beste <3

  8. Lena Ludvigsen:
   Hun trenger da ikke bruke akkurat det bilde om hun ikke har lyst til å vise rumpa…
   Man kan bruke mer påkledde bilder istede for å redigere dårlig for å dekke over

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg