avholds fra Pepsi Max

Hei hei! Blogger litt mindre i disse dager, slik at jeg får slappet maks av og slik at jeg unngår å stresse. Jeg er altså mye bedre, nå gjenstår det bare å se om jeg er bra nok til å dra til USA på onsdag! Det finner vi ut av. Dagene mine består egentlig bare av å slappe av. Hehe, meget lite interessant egentlig. Er jo ikke sengeliggende i det hele tatt, men orker liksom ikke å finne på noe enda – u see? Kjip mellomting. Jeg ser på Gossip Girl da, selv om jeg blir lei av selv det etter et par episoder. Jeg er virkelig ikke skapt for å bare ligge i sofaen merker jeg, eeeer så rastløs!! Men det får vente, gamle-Kristine er nok ikke langt unna! Så, i dag var jeg en liten tur til byen. Tok outfitbilder før jeg dro, og nå skal jeg til å lage middag faktisk.

Men over til noe annet. Gjett hvem som ikke har drukket Pepsi Max på type 2 uker?!!! For mange er det ingenting, men heeeeellooo dere vet jo meg, jeg er liksom vandt til å drikke det hver eneste dag. Det er skikkelig rart, jeg tenkte over det i dag? Etter kyssesyken frister ikke Pepsi Max i det hele tatt, heller ikke vaniljekesam med bær og alle de gamle spisevanene mine. Haha, er det normalt? Jeg har skiftet helt om, og alt det jeg spiste og drakk før frister ikke litt engang. Det er jo ikke noe problem da heldigvis, bare litt.. morsomt? Sært? Noen som kjenner seg igjen, kanskje?

Shorts petitela.com, sko Converse (junkyard.no), overdel Bik Bok, solbriller Ray-Ban

Vel, likte dere antrekket? Her er jeg uten skinnjakka og veska da, jeg kan vise bildene med det siden!

30 kommentarer
  1. Gleder meg kjempe mye til du skal til USA og håper du blir skikkelig sprek og frisk igjen snart!<3 Bare gode ønsker til deg! Gleder meg til alle innleggene fra USA<3 Kjempe fint antrekk! Det er egentlig bare bra for tennene dine at du ikke liker Pepsi Max lenger, all syren ødelegger jo tennene:) Men er stolt av at du er norsk sammen med meg uansett!<3 Takk for at du blogger til meg og alle andre! Det betyr mye<3 Har skrevet et spesielt innlegg på bloggen min hvis du vil lese det og legge igjen en kommentar for det hadde betydd ufattelig mye<3
   Er kjempe glad i deg Kriss!
   Masse klemmer:*****

  2. Tragisk om foreldrene dine sender deg til USA nå. De kan i såfall umulig bry seg om helsa di. Dårlige foreldre bør ingen barn ha. Håper du blir frisk snart.

  3. Husker å ha lest at hvis man spiser annerledes mat enn man pleier over en liten stund vil man begynne å ha mer “cravings” på det enn det man spiste før. Jeg begynte å spise gulrotsuppe, biola, yoghurt osv fordi jeg var syk, og nå har jeg helt sykt cravings på det, selv om jeg er frisk. Hahahha, men uansett, likte antrekket veldig godt selv om jeg ikke er suuper fan av tekst på topper, men halo du kler alt og gjør virkelig alt fint!

  4. flink du er da!! klarer ting når man bestemmer seg for det 🙂 så bra du får dratt til usa da, kan ikke akuratt si jeg ikke missunner deg! men kos deg masse 🙂 regner med du blogger når du er der så gleder meg til å se hvordan du får det der 🙂

  5. God bedring, håper du blir frisk til Florida ferien 🙂
   Jeg har selv vært veldig syk i det siste. Bare lagt i sengen å sett gossip girl og New girl. Men nå i det siste har jeg klødd veldig i øynene og halsen, i tilleg til kvalme, svimmelhet og feber da. Så kjøpte jeg noen Zytec tabeletter på butikken, og nå føler jeg meg mye bedre. Bare etter en dag så føler jeg meg frisk. Er rart med det der sykdomsgreiene. Anbefaler deg å teste ut de tabelettene om du er desperat etter å bli frisk, de hjelper på det meste.
   Klem klem

  6. Hei! Jeg digger og lese bloggen din å se all den positive energien din, du er ei så flott jente! Men jeg lurer på en ting, er det egentlig lurt for deg og reise til usa nå siden du er syk, og der er det jo et helt annet klima, om jeg hadde vært deg ville jeg ha utsett d et år til!
   Men så lurte jeg også på, er den siden du fikk snekkershortsen fra sikker? Synes den var så kul men fant ikke noen omtaler om siden så jeg vet ikke om jeg tørr å bestille fra der..
   Håper du svarer på det siste! God bedring!

  7. Jeg hadde kyssesyken og var alvorlig syk over lengre tid, og angrer den dag idag på at jeg ikke tok sykdommen mer seriøst og tok det med ro i god tid etterpå. Om jeg hadde vært deg, ville jeg derfor utsatt ett år fordi en slik tur kan en ta igjen, men så lett er det ikke med helsa. Og som du har skrevet tidligere: den er det verdt å sette pris på 🙂 Bare et lite tips fra meg!

  8. Hahah, kjenner meg veldig igjen der! Før jeg ble syk hadde jeg en favorittis som jeg ikke klarte meg uten, men da jeg ble syk og i tiden etter fristet det ikke i det heeele tatt, og ble nesten kvalm ved tanken på å putte den i munn!? What.. Det er merkelig det der, men tror jeg assosierer isen med å være kvalm og syk… litt trist da! Klem <3

  9. Det med spisevanene er veldig normalt faktisk! Kroppen forbinder gjerne spisevanene dine før en sykdom med kvalme osv, fordi den husker at det var det du spiste i tiden før du ble syk! Jeg for eksempel klarer ikke smash, da jeg fikk spysyke etter å ha nettop spist smash,haha!

  10. Til leser som anbefaler zyrtec: Det er allergitabelletter, og har absolutt ingen effekt mot kyssesyken!! 😉
   Det eneste som hjelper mot kyssesyken er hvile, mat og drikke.
   God bedring, Kristine!

  11. Unnskyld meg men det er så utrolig bullshit at det ENESTE som hjelper er hvile,mat og drikke 😉 Legene sier at det ikke er noe ” medisin ” mot det, men har selv hatt kyssesyken og fikk behandling av en homopat ( naturmedisin ) og ble frisk utrolig fort, på 2 uker 🙂 så ikke kom her å si noe dere ikke vet noe om. Legene anbefaler jo ingenting de ikke kan få betalt for, og naturmedsiin er heller ikke vitenskapelig bevist, men har så mange god kilder at det burde ikke være noe problem å prøve det… god bedring!

  12. Har aldri prøvd naturmedisin, så kan ikke uttale meg.
   Var ikke meningen å fornærme elns, heller bare å informere om at allergimedisiner hvertfall ikke fungerer mot kyssesyken 😉

  13. Var otrolig dårlig i halsbetennelse i 4 uker (kanske mer) og etter det spiste jeg ikke gotteri lengre, jeg röykte ikke heller. Ikke för at jeg hade bestemt meg, men för at jeg ikke syntes det var gott lengre. Såå rart!! Jeg har en veninne som hade kyssesyke som deg også og etter det så spiste hun ikke kött i det hele tatt og blev skikkelig kvalm når hun tenkte på det!

  14. Homeopati er bare tull, så det er ingen vits i verden å prøve det.. Eg kan si det fordi det er blitt vist utallige ganger at det bygger på tull og oppfunnede “teorier”. Naturmedisin som funker benytter legene seg av, natur”medisin” som de ikke bruker er vanligvis uten målbar effekt. Anonym, du var nok en av de heldige som ble frisk raskt (på grunn av kroppen din sitt gode immunforsvar og nok hvile og litt hell;)) Ville bare si dette fordi så syykt mange sløser penger på så mye rart som ikke har noen dokumenterbar effekt-.- Jeg har hatt kyssesyken selv og ble frisk fordi jeg hvilte og fikk i meg bra og nok mat.
   Anyways, god bedring Kristine, håper du får reist til USA! Det er et fantastisk land å feriere i:D

  15. I do not understand the appeal of this girl. Style is nothing special, and she acts as if she’s god’s gift to everybody.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg