birthday outfit

Vi feiret bursdagen til Håkon (storebror) og pappa i dag ettersom vi ikke fikk gjort det i mai, og det var en fin anledning å få brukt denne fine toppen. Jeg liker det simpelt, jeg. Jeffrey Campbell-skoene er forresten verdens mest behagelige å gå med, jeg blir skyhøy men likevel er det enkelt som en lek å gå med dem. Takk og lov for tykke hæler!

Jeg sitter ute i kveldssola og blogger nå, faktisk. Utrolig koselig. Ingvill var nettopp her, og vi satt ute på verandaen og bare pratet om alt mellom himmel og jord i flere timer. Så utrolig godt å se henne igjen! Merker hvordan jabbingen går i ett altså, går aldri tom for noe å prate om vi to, haha. Ellers har jeg funnet frem lesehesten i meg selv igjen, som jeg gjør hver sommer. Det er alltid så mye gøyere å lese om sommeren, men det er vel kanskje fordi det er da man faktisk har tiden til det. Det er så gøy å ha noe lesestoff på stranda og når man er ute og reiser, men jeg synes det er koselig å våkne på morgenkvisten og lese et par kapitler før man står opp. Jeg våkner halv ni hver dag nå, noe som i grunn irriterer meg veldig mye fordi jeg vil jo sove lengre, så da er en bok veldig greit å ha. Den heter “Bake kake søte”, og det er krim og handler om kidnapping. Syyykt spennende!

Nabokatten kom med på nesten alle bildene, han ville visst bare ha kos, haha! Søte pusen ♥Topp fra sheinside.com her, bukse fra Bik Bok, sko fra Jeffrey Campbell, solbriller fra Ray-Ban

34 kommentarer
  1. Utrolig fint antrekk! 🙂 Men bare en ting – har flere ganger sett deg beskrive et antrekk som simpelt, og vil bare gjøre deg oppmerksom på at det IKKE betyr det samme som “simple” på engelsk. Det riktige ordet vil være “enkelt” eller lignende synonymer, mens simpelt peker mot noe negativt, som f.eks. “det var simpelt gjort”.
   Ellers må du ha en strålende sommerferie!

  2. Du blir bare tynnere og tynnere, og jeg pointer ikke dette ut for å virke krenkende eller sårende mot deg. Jeg blir rett og slett bare bekymret for deg! Jeg vet at du flere ganger har sakt at du har rask forbrenning, men ingen som har rask forbrenning og spiser like mye som deg (tviler på at du spiser like mye som du skal ha det til på bloggen) blir så tynn! (de fleste jeg kjenner har rask forebrenning- inkludert meg selv). Så for ditt eget beste, dra til en lege.
   Klem

  3. Ikke bry deg om alt de sier, hvis du er fornøyd med deg selv så er dette det viktigste! jeg sliter med en spiseforstyrrelse og vet hvor mye det sårer å høre dette! iallefall hvis det ikke er sant! så ikke bry deg kristine, du er pen slik du er <3 Hjelper meg veldig å blogge om mine problemer! det er min måte å tømme meg på!

  4. Haha enig med Maren der! Jeg har også brukt ordet simpelt feil lenge, før mamma begynte å rette på meg. Simpelt betyr at noe er dårlig, ikke enkelt som er direkte oversatt fra det engelske ordet simple 😉
   Ha en fin uke!

  5. De som kommenterer på at hun er tynn sier ikke noe om at hun ikke er pen. Og ja det med kyssesyken: hun har ikke spist like mye, men det at hun har blitt tynnere har skjedd over flere måneder ikke de to ukene hun har vært syk.

  6. Det gjør vondt å se at du blir tynnere og tynnere. Forferdelig trist at du ikke ser det selv.
   Husk at vi som påpeker det ikke gjør det for å hakke ned på deg! Vi er faste lesere som begynner å bli bekymret… *.*

  7. Herregud skjønner ikke hvordan folk kan si eller tenke at Kristine har en spiseforstyrrelse? Selvom hun er tynn trenger hun ikke og ha sf! Det er så mange her som tenker på at sf handler om at man er tynn. Men en spiseforstyrrelse handler om hvordan man ser på seg selv, kroppsbildet sitt. Hvis man er tynn og tror man er feit og ikke spiser noe og kaster opp kan man ha sf. Men Kristine spiser jo, hun er jo fornøyd med seg selv (håper jeg). Kan dere seriøst ro dere ned?? Jeg er selv drit tynn og spiser sykt mye i løpet av en dag men uansett legger ikke jeg på meg noe. Jeg er 18 år og veier UNDER 50 kg, mellom 45-50 kg. Jeg synes selv jeg er tynn men jeg kan jo ikke noe råd for at jeg ikke får til og legge på meg, jeg skulle ønske jeg hadde litt kjøtt på bena. Jeg har fått høre at jeg er tynn, og det er faktisk vondt å høre. Ja jeg har kontakt med lege og er på undersøkelser. Dere som driver og skriver at Kristine er tynn og har en sf, prøv og vær hun. Tenk deg hvordan du hadde taklet situasjonen om noen hadde sagt at du er tynn, at du har en sf. Jeg tror nok dere hadde blitt irritert. Det verste er nok at dere ikke velger og stå fram som hvem dere er, men dere er anonyme. Feige er dere.
   Stay strong Kristine!!! Drit i de andre, ikke la de ødelegge deg eller tråkke deg ned på noe som helst måte.

  8. uansett om du har en spiseforstyrrelse eller ikke, så er du veldig mager nå. jeg skriver ikke dette for å finne feil ved deg eller for å provosere, men rett og slett fordi det ikke ser helsemessig forsvarlig ut å være så tynn. Jeg håper du kan få oppfølgning av en lege som kan passe på at kroppen din har det bra. Og til deg som skrev at det er viktigst å være fornøyd med seg selv, så er ikke det riktig i alle tilfeller. Helse må komme først. Jeg mener ikke at jeg vet om din fysiske helse er god eller ikke kristine, men jeg håper ikke du presser kroppen din for hardt, og håper at du gir kroppen din nok med næring og hvile.

  9. Karoline, der tar du feil. For meg, som er ei 16 år gammel jente, 171 cm høy og 46 kg, er det å lese din kommentar, og FORSÅVIDT alle andre sin utrolig sårende. Jeg spiser og spiser og spiser, utrolig mye, men jeg legger ikke på meg. Det er utrolig vanskelig, for det er jo absolutt ikke det jeg ønsker! Jeg legger ikke på meg uansett hvor mye jeg spiser, så jo, man kan ha så høy forbrenning, for det er det det heter, høy, ikke rask.
   Så jeg synes du skal skjerpe deg. Er det greit å fortelle ei jente at hun er feit og veier for mye? Nei, så hvorfor, hvorfor er det greit å fortelle ei jente at hun er alt for tynn og veier for mye? Det er akkurat like sårt for en jente som er for tynn, som en som er for tykk.

  10. hei hei!
   Jeg kan ikke unngå å legge merke til hvor tynn du nå har blitt! nå er du virkelig tynnere enn ellers vært. Du kommenterer også veldig ofte maten du spiser om dagene. Mer en det som er normalt. En person som er så opptatt av mat, har jo gjerne et unormalt matforhold, og når man i tillegg ser på vekten din..ja da er det ikke så rart at folk tror du har en form for spiseforstyrrelser.
   Bloggen din er ikke lenger en mote blogg for unge. Denne bloggen styres bak en jente som virker anorektik. Jeg kan jo selv unngå å gå inn på denne bloggen, men så tenker jeg på alle unge jenter som ikke vet bedre, og dermed tror det er slik verden er. Du er forbilde. Ikke bra. Du gir dem et feil syn på en jentes kropp. Du ødelegger dem. Beklager, men er ingen finere måte å si det på. Det er din skyld. Du har selv ansvar i hva du legger ut.
   Jeg vil gjerne hjelpe, jeg vil ikke se deg bli syk. Skaff deg en anorexiarecovery insta-bruker, det har hjelpet mange!!!

  11. Fine fine fine, Kristine! Digger deg. Du er helt fantastisk. For så mye inspirasjon av deg. Du virker som en herlig persooooon!
   Du må prøve å lese “perfekt kjemi”..Gud den er elsk!
   Ha en fin dag, fine fine fine perfekte Kristine ;*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg