shopping, for en gangs skyld

Heia!

I dag sov jeg til jeg følte meg helt uthvilt, spiste en god frokost og dro en tur til byen med mamma. Vi skulle ta en blodprøve (skal ta det i et par uker bare for å sjekke hvordan utviklingen er), og etter det bestemte vi oss for å shoppe litt også. Lenge siden jeg har shoppet i byen, og enda lengre siden jeg har gjort det med mamma – så det var koselig. Jeg shopper faktisk aldri lengre nesten, enten bestiller jeg på nett eller så er det ingenting, liksom. Husker før når jeg shoppet hver eneste uke, jeg brukte skikkelig mye penger på klær. Nå føler jeg egentlig ikke det store behovet for det lengre, i tillegg er det så slitsomt å shoppe i byen, haha. Vel, det ble mest nødvendigheter, som sminke and stuff, men jeg fant også en kjempefin bikini så da ble den med meg hjem også!

Føler jeg lider av bikiniproblemer hvert eneste år jeg.. Umulig å finne den perfekte! Denne bikinitppen skrek etter meg da jeg fant den på Bik Bok: 

Ååh, er den ikke nydelig? Elsker paljettene, jeg er jo så svak for det.

Og èn ting jeg har funnet ut av, er at det lureste er å kjøpe en bikinioverdel i simpel farge, som svart eller hvit, for da er det mye enklere å finne bikinitruse til. Hater når jeg finner den perfekte bikinitrusa, og så er den knæsj rosa, og overdelen jeg har er type blå eller noe. Haha, typisk. Bikinitrusen kjøpte jeg på H&M, og den er mye finere i fargen på ekte. Ble litt rart på bildet bare 🙂

Kjøpte også en enkel hettejakke fra Bik Bok, synes denne er skikkelig casual og fin og den kan jo enkelt knytes rundt livet – perfekt når man skal ut og reise for eksempel.

Nå skal jeg lage meg litt mat. Update på Pepsi Max: prøvde å “presse” i meg noen glass i går, smaker fortsatt bare rart. Haha, sææære greier.. Den nye favorittmaten min har forresten blitt yoghurt, YT-sjokoladedrikk og Biola. Haha, det er ca. det beste jeg vet for tiden.

Vi skrives litt senere, dere! Ha en fin start på uken!

25 kommentarer
  1. Eg elske cola og drikk det ofte, men når eg er sjuk så smakar ikkje cola noko godt. Reknar med det er det same med pepsi ettersom det er ganske likt cola:)

  2. Bare lurer på en ting, hadde vært supert om du svarte. Har lest om noen toppbloggere (bl.a. Tcmn) som har fått seg en kraftig baksmell.
   Hun har fått gratis klær og produkter i posten sponset, men har ikke betalt skatt og moms. Det resulterte i en baksmell på 200.000 kroner.
   Lurer på om du betaler skatt på de klærne du får sponset av jofama? (Eller hva det heter) og egentlig alt annet du får sponset?

  3. Selvfølgelig føler du ikke et behov for å shoppe så mye lengre, når du får så mye sponset 🙂 Perks of having a blog, er det ikke det de sier, haha. Du er heldig da. Håper du blir frisk til USA!

  4. ÅÅ! Så mye fint! Bra du er bedre (forhåpentlig vis) 🙂 Du er utrolig pen også, bare sånn at du vet det <33
   Håper du blir frisk nok til å reise til USA, det ikke hver dag man drar dit 😉

  5. Yoghurt og biola er ikke mat. Du trenger fett,karbohydrater og proteiner i store mengder for å vokse og bli sunn.

  6. Du sliter med å finne bikinioverdeler fordi du har små pupper, fordi du har lite fett på kroppen din.

  7. Hei! Har kyssesyken jeg også nå og tror jeg opplever den verste perioden av livet mitt! Samtidig som jeg fikk høre at jeg hadde sykdommen fikk jwh også vite at jeg er blodfattig og har lite jern. Går derfor nå på masse medisiner. Merker selv at humøret blir veldig depressivt og at alle følelsene blir forsterket! Fikk diagnosen for ca. en måned siden og har siden da gått ned 10kg.
   Ønsker deg god bedring! ♥

  8. Hvis du har klart å avvenne kroppen din så anbefaler jeg deg å holde det slik. Savnet/trangen blir ikke så stor hvis du ikke har drukket det på en stund. Og det er jo både økonomisk og bedre for tennene om man står over! God bedring 🙂

  9. Jeg drakk pepsi max sånn hver dag i flere år, før jeg etter jul bare ikke likte det lengre. Det var helt plutselig. Hadde skjenket i et halvt glass, og jeg klarte ikke å drikke det opp. Det smakte bare rart og kjempesøtt (i forhold til før da)… Så nå drikker jeg cola zero.. haha, dumme meg, men det ble bare sånn. 🙂 Men nå savner jeg liksom at pepsi max var godt… Trodde aldri det skulle komme en dag jeg ikke likte det lengre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg