shopping i Orlando

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 01.34. (Tidsinnstilt innlegg) Dagen i dag startet med å ligge på stranden frem til lunsj. Det var så så så herlig, for jeg var skikkelig trøtt og derfor sovnet jeg mens jeg solte meg. Vel, vi dro opp til lunsjsalen og spiste digg salat (det er buffèt her), og så dusjet vi og kom oss avgårde til skolen.

Etter skolen skulle vi egentlig til gamlebyen for å spise middag, men det ble utflukt til et shoppingsenter som heter Mall of Millenia i Orlando i stedet – JIPPI! Gjett om vi var glade for det, da. Shoppingsenteret var kjempesvært og hadde dødsmange bra butikker. Her snakker vi Chanel, Louis Vuitton, Forever 21, Michael Kors, Abercrombie & Fitch, Hollister, Vans, Mac, Sephora, Victoria’s Secret, Victoria’s Secret Pink og ja? alle butikker du kan tenke deg. Jeg vet aldri helt hvor jeg skal starte når jeg er på så store kjøpesenter, men det jeg og Veronika gjorde var at vi gikk kjapt gjennom mange av butikkene, slik at vi fikk oversikt. VI skal nemlig tilbake dit på søndag allerede. Jeg kjøpte meg et par fine ting da, på Michael Kors og VS!

Hun til venstre er dansk leder, og til høyre ser dere Guri og hun er våres leder fra Norge. Dødskule begge to!! Våres ledere er best ♥

De hadde sååå mye digg mat der! Jeg er å svak for frukt, smotthies og yoghurt, haha.

Etter å ha sprunget rundt på senteret satt vi oss ned for en liten drikkepause, og så bar det videre på shoppinge.

… og så var det tid for å kjøre bussen hjem igjen til hotellet. 1 og en halv time buss og hjemme klokka 12, jippi ♥ Heldigvis har jeg lært meg å sove på bussene her i Florida, så jeg tar igjen tapt søvn der. Genialt asssss.

Meg og Vetle 🙂

Om dere er i Florida må dere definitivt ta turen til Mall of Millenia som ligger i Orlando! Dette kjøpesenteret har absolutt ALT.

  1. Jeg var i orlando, men er nå i miami så jeg så deg ikke:-( (Jeg så bare noen rosa EF ledere)
   Men jeg skal dra i dag så jeg kommer til å savne Florida masse!! Kos deg videre på dette fantastiske stedet!:-)

  2. hvordan orker dere å gå med såå mye klær (tenker på feks jonas)? er i orlando selv om det er jo 30-40 grader hveer dag.
   forresten så heter ikke kjøpesenteret macy’s, for macy’s er bare en butikk. var dere på florida mall eller mall of millenia?

  3. Heldig!! Forresten er ikke Macy’s et kjøpesenter haha, men en svær butikk som selger mange forskjellige merker. Mest sannsynlig var dere på “The Mall at Millenia” hvor de har blant annet butikken Macy’s! Det har jeg også vært og jeg er helt enig med deg!
   Kos deg masse videre <3

  4. Tror kanskje dere var på mall of millenia? Der er det et diiigert skilt som det står “Macy’s” på, og det kunne ha sett ut som at senteret het det. Macy’s er en stor butikk men mange ulike merker, f.eks Levis, Free people, Calvin Klein, sminkemerker som chanel og dior osv. Mall of Millenia er så sykt nydelig!

  5. Altsåååå Macy’s er en butikk-kjede som er så og si over alt i hele USA, akkurat som Walmart.. såå noe kjøpesenter er det ikke akkurat

  6. Anonym: Hva vil du se bilder av, da? Er ikke så veldig enkelt når du ikke forteller hva du vil se. Når jeg er på et kjøpesenter er det ikke akkurat så syyykt mye å ta bilde av 🙂

  7. Siden du er på en tur som er sponset av EF, så kanskje du kunne ta noen bilder av klasserom, rommene dere bor på og lignenede – noe som viser poenget med oppholdet. Sånn somn det fremstilles nå, så er det jo bare soling og shopping.

  8. Hehe, tror ikke kjøpesenteret het Macy’s, for det er navnet på en stor butikk som man ofte finner inni kjøpesentere 🙂 men for noen fine bilder!! ser ut som du koser deg masse!

  9. hvis du har gjort litt mer research på usa så har de disse butikkene på ALLE sentre i hele landet.. er d samme for folk i usa å dra på MofM som d skulle vært for deg å dra på et senter med bikbok, kappahl, osv

  10. Sidan du får turen sponsa, bør du klare å skrive meir om korleis opplegget rundt reisa er, skulen, hotellet osv. Soling og shopping tenkjer eg er ein heilt vanleg ferie for mange 🙂 Bilder av skulen, hotellet, alle folka du er i lag med er kjekt å sjå. Og når de besøkte universitetet, hadde det passa fint med eit eige innlegg om det! 🙂

  11. Skal til Orlando på mandag, skal du der da? Vil møte deg! Søkte på senteret på google, alle butikkene jeg har letet etter er der, så tusen takk!:)

  12. Jeg synes Veronika er såå lik Emma! Vet ikke hva det er, men spesielt på det ene bildet av dere hverandre her, noe med måten hun står på, haha!

  13. Vil gjerne se mer bilder av området rundt omkring der du bor og rundt utfluktene 🙂
   Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg må bare skrive det, så håper jeg at du kan komme med en forklaring elns 🙂
   Du skriver at du spiser sunt, og trener fordi det er gøy. Er det sunt å bare spise magre produkter? Å gjøre alt av f.eks kaker om til det som blir “sunnere” med sukrin? Nyter du aldri en stor burger med god samvittighet? Mange andre du reiser sammen med går ut og spiser på f.eks Taco Bell (som er et ganske typisk sted å spise når du er i USA, ekte turister haha) men du? Du sitter på rommet og spiser bær, frukt og andre ting.
   Jeg husker for en stund tilbake at du sa du løp fort opp en bakke, flere ganger, så du ble fort ferdig med treningen. Du trener for å ha det gøy? Syns det heller høres ut som om du gjør det for du føler du MÅ.
   Jeg skriver ikke dette for å være spydig eller ekkel mot deg, jeg syns bare det hadde vært interessant å høre ditt svar rundt dette:)

  14. Hei Kristine!
   Jeg ville bare si at jeg håper du koser deg masse på språkreisen din. Jeg vurderer også å gjøre det en gang for det ser så gøy ut! Jeg elsker å lese bloggen din, for du skriver alltid så bra og interessant. Den er spesielt bra nå som du er i USA og blogger derfra. Det er så gøy å lese! Håper du koser deg!
   <333

  15. Vi har vært i florida 3 ganger og skal der igjen til julen, og jeg har alltid bare kalt den mallen for millenium mall
   Dere burde gå i outletene, mye billigere! prime 1 og premium outlet 🙂
   kos deg videre§

  16. Haha selvbruningen fallet litt av på henda hennes ser det ut som :pp
   Koos deg videre, ser såå koselig ut! :*

  17. I must have your pink shirt ! Beautiful Krissy!!! …Where u bought it please or what is the exact name or type of it? :))) I <3 ur style 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg