old town og karusellskrekk

Sponset tur

I går kveld dro vi til gamlebyen! Det var sååå gøy, faktisk en av de gøyeste tingene vi har vært på så langt. Gamlebyen var kjempefin med nydelige gågater, koslige restauranter og karuseller.

Sminken min ble helt ødelagt av karusellene! Haha, dere ser det ikke på bildene her, men eyelineren min var fordelt utover halve ansiktet etter den ene vi tok. GJETT om jeg skal være sminkefri på universal da.

Rett før vi dro hjem bestilte vi biff. Jeg fant ut hvorfor jeg er så bleik i ansiktet, og det er fordi jeg har jernmangel 🙁 Legen sa det jo rett før jeg dro, og det gikk opp for meg at jeg nesten ikke har fått i meg noe som helst jern på mange mange uker. Så da fikk jeg streng beskjed av mamma om å spise biff og kjøtt hver dag – so here we go! Det smakte himmelsk, og det var utrolig godt med skikkelig middag for en gangs skyld. Kelneren var forresten creepy as fuck? Jeg og Veronika bestilte bord på restauranten, og han begynte å stille kjempemange spørsmål og ville ha oss med ut på byen. Vi løy litt og bare: “Dude, we’re like 15?” Så vi sladret til de som jobbet der, haha. Shitkids much 😉 Men han fortjente det, vi fikk jo ikke spise i fred…

Jeg og Veronika kjøpte vennearmbånd, så nå vil vi huske denne turen for alltid. Synes det er kjempefint å fylle armene med slike armbånd, så vi skal kjøpe enda flere. I tillegg var det jo litt stilig med tatoveringen i tillegg eller hva? Den er jo fake og veldig dårlig haha, men heldigvis går den bort etter et par uker.

Denne karusellen tok vi!! Her på bildet ser dere Caroline og Henriette, tihi. Én ting dere skal vite om meg, det er at jeg er tidenes pyse når det kommer til karuseller. No kidding. Jeg skjelver når jeg er på fornøyelsesparker, fordi jeg er så utrolig redd. Nå skal jeg overvinne frykten – det har jeg bestemt meg for. Det var nesten ingen karuseller i gamlebyen da, men denne som dere ser på bildet var jo en liten start. Fy søren, så utrolig gøy det var! Vi var høøøøyt oppe i luften, og vi hadde DEN utsikten og solnedgangen. Det er noe av det fineste jeg har sett i hele mitt liv.

Dette selger de nesten overalt her. Yoghurt med bær og musli. Nam! Vi var kjempesultne når vi kom, så vi måtte bare hive i oss en slik før vi startet å vandre rundt i gatene.

Se så fint!

Den var utrolig høy! Dere skulle bare sett den sjuke utsikten.

Jeg GLEDER meg til Universal Studios på mandag! Håper det er mange karuseller der, for da skal jeg virkelig overvinne frykten min altså.

Noen flere som lider av karusellskrekk? Haha! 

27 kommentarer
  1. ahhh du bør glede deg MASSE til universal. Om det er i Orlando dere skal være, så har jeg vært det før – og det er noe av det beste jeg har opplevd!! De har de sykeste berg-og-dalbanene du kan tenke deg, og utrolig mye annet gøy der 🙂 er helt sykt misunnelig på deg som skal dit haha

  2. I went to a high high carousel in Wien and my friend and I could see the whole Wien just like u and it was a beautiful view :))
   Hahah creepy waiter xD not vey nice
   Xx Barbora

  3. Jeg og har skikkelig karusellskrekk!
   Jeg har vært i universal studio i los angeles,utrolig gøy og se hvor mange mange filmer hadde blitt spilt inn,og mange gøye attraksjoner hadde de 🙂

  4. Det er kjempe fint og gøy i universal studios 🙂 Og det er det perfekte stedet for å overvinne karusellfrykten din, det gjorde jeg når jeg var der for 2 år siden og de senere gangene jeg har vært der og i andre fornøyelsesparker har jeg tatt alt! 😀

  5. det ser så kjekt ut! angrer skikkelig på at jeg ikke reiste når jeg var yngre… føler på enmåte det er litt sent å reise dit nå 🙁
   KOS DEG MASSE VIDERE!

  6. Legen din har sikkert sagt det til deg, men det e kansje lurt å ta jerntabeletter daglig også. Jeg har også jernmangel, og har vært veldig dårlig i et år nå, mest grunnet at jeg ikke har tatt jern, sist var jeg så blek i annsiktet at foreldrene mine fikk “sjokk” og vart utrolig bekymret.
   Jeg har også karusellskrekk, det e utrolig kjipt! Må kose deg mye på mandag 🙂

  7. Spis GROVT brød og brokkoli! Mye mer effektivt enn biff 🙂
   Frokost: Gjerne grovt brød med leverpostei
   Middag: Biff OG brokkoli! Nam! 😀

  8. Selv om du spiser mat med jern i er det veldig viktig at du spiser næringsrik mat i tillegg 🙂 Det er ikke for å være frekk, men jeg får et inntrykk av at du ikke spiser så mye næringsrik mat, og da er det ikke rart at du får jernmangel. Jeg har ganske lav jernprosent, og den blir enda verre om jeg glemmer å spise.

  9. Jeg har jernmangel og må ta jerntabletter daglig, for jernrik mat er IKKE nok for meg. Får jeg for lite jern, besvimer jeg hele tiden. Du kjøper jern på apoteket. Jeg bruker duroferon for tiden.

  10. Jeg kom hjem igår fra USA og der var jeg bl.a. i Universal Studios. JEG ANBEFALER RIP RIDE ROCKIT!!! :)) ah, den er sykt bra, den går rett opp og har en loop bare i nedover bakken 🙂

  11. ahhh, nå lengter jeg virkelig tilbake til da jeg var i usa! og universal er SÅ bra – mye bedre enn de fleste parkene i Disney World, synes jeg personlig. Disney, for meg, virket en smule oppskrytt, og det “Animal Kingdom”-greiene de hadde funnet på er bare ikke verdt det. Uansett, kos deg masse masse!

  12. Hei Kristine, vet du om noen språkreiser til usa or de som er over 18 år? eks |5-20 år? Finner bare opp til 8 år, og jeg er 18 i år og vil gjerne dra neste år 🙂 Håper du svarer, klarte ikke å finne noe på nettet 🙂

  13. Tok en lignende den høye karusellen i tyskland for noen år siden, men lurer på om den var enda høyere, mtp. at det var et eller annet høyeste karusell(skandinavia,europa els, husker ikke.. haha)
   DET var sinnsykt, kunne se over typ hele bremen!

  14. tower of terror! dritartig!!!! man får utsikt over heeeeele parker go mer samtidig som man får en dritartgíg fur

  15. Har vært i universal før, og det bør du virkelig glede deg til! Jeg anbefaler å ta en sånn Harry Potter-karusell(?) det er sånn stimulator, den var sykt bra synes jeg! Er ikke så veldig glad i karuseller selv, men den likte jeg! 🙂 de har jo maange karuseller der og de sykeste Berg- og dalbanene. Med andre ord; det er bare å glede seg masse!! 😀

  16. Dersom du har jernmangel så burde du kjøpe jerntabletter også. Helst hemjern, for det tas best opp i kroppen. Jeg kjøper mine på apoteket 🙂 Er faktisk vanskelig å få i seg nok jern kun via kostholdet. Og det er spesielt viktig for kvinner å få i seg nok, ettersom vi mister mye gjennom mensen og vi trenger å bygge opp jernlageret i kroppen frem til graviditet, for i graviditeten overføres mye av vårt jern til fosteret, pluss at mye blod (jern) kan mistes gjennom fødselen. Dette var mye info, men dette er noe jeg brenner for, haha :p Tror mange kunne hatt nytte av å få i seg mer jern!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg