graduation og ball

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:34. I dag var det mange av EF-studentene her som gradueted! Det er nemlig noen som kun skal være her i 3 uker, så de drar førstkommende tirsdag. Det er faktisk kjempetrist, for vi har nettopp blitt kjent med de italienske. Typisk det altsååå. Men ja, de tok da eksamen i dag, og så hadde de graduation, som vi så på. De fikk slik hatt og ble ropt opp èn og èn, utrolig morro å se på!

I kveld har vi hatt amerikansk prom, og det var overraskende gøy! Jeg synes ikke discoen var sååå gøy liksom, men her var stemningen mye bedre. Jentene kledde seg i kjole, høye hæler og sminket seg, mens guttene hadde skjorte og fine klær. Det var DJ selvfølgelig, og dermed masse bra musikk. De hadde masse stilige stæsj også, som for eksempel solbriller, hatter og fløyter. Haha, morroooo! Så da vi kom inn spurtet vi rett til dansegulvet, hvor vi danset mye og lenge, haha. Nå er jeg ganske så sliten, så jeg gleder meg til å legge meg i den gode senga mi.

Guuurls! Hanne, Kaja og meg ♥

Promet var i Dolphin-rommet som det heter. Det er her vi er når alle gruppene fra de forskjellige landene samles.

I love italians, they are so incredible kind! These girls are lovely ♥

Vetle og meiiii!

Mariam!!! ♥ Awesome

ME AND MY ROOOOMIE

Mariam, Veronika, Luca og meg! Jeg har på meg heels på bildene, så det er derfor jeg er unormalt høy

HAHA trutmunn på alle bildene!! 😛 Jeg er klar over det, beklager om det irriterer noen av dere ass. Won’t happen again. Men nå må jeg klappe macen sammen, gå bort til rommet mitt og legge meg, for i morgen skal vi til Disney World og da må jeg være opplagt. Gleder meg dødsmye! Håper det er bra karuseller der, noen som vet om det er det?! Det er Disney Magic Kingdom i Orlando vi skal til.

14 kommentarer

Siste innlegg