Disney Magic Kingdom

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 02:07. Hei hei! Nå kom vi nettopp hjem fra en hel dag i Orlando, hvor vi var på selveste Disney World: Magic Kingdom! Ææh, can you believe it. Min første tur til Disney World. 

Vel, dagen i dag har vært veldig lang, men sinnsykt innholdsrik og UTROLIG gøy. Vi har virkelig kost oss. Det startet med at vi tok bussen fra hotellet allerede klokka ni om morgenen, og vi kom frem i 11-tiden. Da hadde vi 11 timer til fri rådighet før vi måtte møte opp med utgangen igjen. Så da spurtet jeg, Veronika, Vetle og Mats rett til karusellene, selvfølgelig. Haha, jeg ble siiiinnsykt skuffet over karusellene, for jeg hadde trodd de skulle være store. Vi stod èn time i kø på den første, og da vi endelig kom frem viste det seg at det var en familiekarusell. Haha, vi hadde de forventningene liksom – så akkurat der bommet vi litt. Men hallooo, det hindret ikke oss i å ha det gøy i dag. Disney World er jo for “småunger” og det er jo opplagt, men det var så utrolig koselig å gå rundt i den enorme parken og teste alle de forskjellige attraksjonene, spise god mat, se på showene og ja, koke ihjel av den enorme varmen.

Det aller første vi gjorde når vi kom inn var å kjøpe Minnie Mus-ører, selvfølgelig.

Så vi har gått rundt med dem på hodet hele dagen, so cute. Det blir et fint minne fra Florida! Skal gi dem til lillesøsteren min når jeg kommer hjem 🙂

Og ja, slottet – herregud så stas! Det er jo sååå kjent, jeg ble kjempestoked jeg. Jeg ble utrolig fascinert over hvor sinnsykt stor, gjennomført og nydelig parken var. Den er liksom planlagt til hver minste detalj, jeg fatter ikke hvordan det er mulig.

Disse iskalde smoothiesene slår virkelig aldri feil i varmen.

Cocoacrew ♥ Mats, Veronika, Vetle og meg

Å gå langs dennen gaten var helt fantastisk. Følte meg som en unge igjen – alle barndomsminnene mine samlet på et sted. Fantastisk!!

På kvelden var det show på slottet, hvor de hadde slike prosjektorer som viste masse forskjellig på slottet, liksom. Vanskelig å forklare, haha.. Jeg har video av det, så dere får se i Florida-videobloggen. Det var så nydelig! Spesielt når de viste klipp fra Frozen og hadde på sangen “Let it go”. Daaaa hadde vi det koselig, da.

Jeg må i alle fall vase klærne jeg har hatt på meg i dag. Jeg klager absolutt ikke på varmen, men jeg har aldri vært i et så fuktig og klamt klima før, så det er sinnsykt uvanlig. Elsker det, tho!

Her er noen flere bilder av det nydelige slottet.

Some of our lovely leaders!! 🙂

Her var en av attraksjonene. Vi satt i slike “kopper” i en karusell som gikk veldig sakte, og så ble vi kjørt rundt i et rom med masse stilige Disney-animasjoner. Det er helt utrolig hvordan de har fått til å lage alt sammen?!

Vi tok forresten èn veldig kul berg- og dalbane, som heter Space Mountain. Det var flere av dere som anbefalt den, faktisk. Haha, sååå morro den var! Den var inne, i et helt mørkt rom. Trodde jeg skulle le meg ihjel når vi kjørte. Apropos det, så har jeg nok ledd nok til å få six pack i dag ass! Var ikke noe problem å stå i kø når vi ledde så mye hele tiden. Vi har så sjukt bra humor sammen, digger det. Men nå må jeg legge meg, i morgen tidlig skal vi på Florida Mall og shoppe. Gleder meg til det!

12 kommentarer
  1. Hei! Jeg vurderer å dra på språkreise neste sommer, enten USA eller til Malta. En ting jeg lurer på, som det heller ikke står så mye om er: Hvordan er testen dere må ta når dere kommer?

  2. Har vært der!! Det er så sykt bra! 🙂 håper du koser deg i Florida – det er kjempefint der, og mye å oppleve!

  3. Hvis du leter etter de SYKESTE karusellene/berg- og dalbanene i USA må du komme deg til Six Flags: Magic Mountain FOR EN RÅ FORNØYELSESPARK!!! Var der i fjor sommer og jeg falt helt for stedet! De har de sjuuuukeste attraksjonene! Jeg elsker berg- og dalbaner så dette var en fornøyelsespark helt perfekt for meg 😀 Six Flags er navnet på hele parken – og deretter er parken delt inn i to: Magic Mountain er med karusseller/berg- og dalbaner, mens Hurricane Harbor er en vannpark hvor det er vannskiller, “vannkaruseller” osv. Jeg dro aldri innom Hurrican Harbor for vi fikk nok å gjøre med å rekke alle attraksjonene i Magic Mountain – meeeen er sikkert fint å dra innom hvis det blir for varmt 😉
   Six Flags er kun i Los Angeles, California (+Canada), så hvis du skal til L.A. burde du ta en dag på Six Flags! (Helst med først-i-køen pass 😛 )
   Kos deg videre i Florida!<3

  4. ååh du er så utrolig heldig, er virkelig bra du koser deg!
   Jeg har også tatt den space mountain, den er såå heftig, ahah

  5. Skal du til Universal Studios eller Orlando på mandag/tirsdag/onsdag? Hadde vært kjekt å fått møte deg:-)!

  6. Så fine bilder! Disneyland er så koselig, jeg var der i Paris i fjor 🙂 antrekket ditt var forresten utrlolig fint, jeg elsker toppen! Hvor er den fra?

  7. Ahhaha, det er helt sykt, Kristine! Kom hjem fra Orlando for en uke siden og det er akkurat som om du gjenforteller turen vår, ahha! Så moro å lese, spesielt når jeg skjønner hva du mener! Kjenner jeg savner det enormt mye, og du må bare nyte hver eneste dag! Tiden går såå fort, at du nesten ikke rekker å tenke på hvor lenge du har igjen. Jeg dro med venninnen min, også sa hun en dag ” Nora, vi har bare 4 dager igjen” daaaa fikk jeg sykt sjokk! Hahah.. kos deg masse! FLORIDA MALL ER FORRESTEN AWSOME! Macys selger Levis bukser for 35$! Åårh, vil tilbakeee

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg