UNIVERSAL STUDIOS

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:55. (Tidsinnstilt innlegg) I dag har vært en fantastisk dag. Vi har vært i UNIVERSAL i Orlando! Åååh, jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Parken var gigantisk og sinnsykt bra laget, jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det engang. Man må liksom bare oppleve det.

Hva skal jeg si? Universal har? alt. Berg- og dalbaner, et enormt utvalg av restauranter, butikker hvor de selger suvernier, dødskule attraksjoner som for eksempel The Wizarding World of Harry Potter. Dette er noe dere definitivt må oppleve en gang! 

Her ser dere bilde av verdens største Hard Rock Cafè! How cool?

Etter et par karuseller og mye gåing var det på tide å få i seg mat. Vi satte oss på en skikkelig koselig restaurant med ♥ aircondition ♥. Vi bestilte hver vår sandwich, så nå kan jeg krysse av amerikansk sandwich på listen min! Det smakte utrolig godt, og det beste var vel at vi fikk gratis påfyll av brus. Tror jeg går på do sånn 10 ganger i løpet av dagen her haha

Og så måtte vi chille litt på benken, selvfølgelig. Man blir så fort sliten av å gå rundt over alt. Når det gjelder karusellene? For noen køer! Vi droppet å kjøpe fast pass, og det angrer jeg på med tanke på at jeg kun fikk tatt to attraksjoner. Vi stod i kø i type en time før vi fikk tatt èn av dem. Den største, Rip Ride Rockit, virket SÅ morro. Men gjett hva? Vi stod i kø i to timer, og når vi var kun et par meter før slutten av køen så stengte de fordi det begynte å lyne, tordne og regne. Haha, er ikke det typisk? Men det er jo forståelig selvfølgelig. Bare veldig kjipt at vi ikke fikk tatt den, haha! Den går seriøst RETT oppover i starten. Kan se for meg at man får adrenalin-kick av den, ja.

Her er inngangen til den ene parken! Det var to parker faktisk, så dere kan tenke dere at det var enormt. Man har liksom ikke sjanse til å oppleve alt.

Alt i alt, fantastisk dag. Vi vandret rundt i solsteken, drakk iskald brus, ble brune (håper jeg), tok et par attraksjoner i det minste og bare opplevde Universal. Vellykket 🙂 

22. juli. Jeg sender varme tanker til alle pårørende, selv om det er gått tre år vil vi aldri glemme ♥

23 kommentarer
  1. Heii! Elsker å lese igjennom bloggen din, får så masse inspirasjon! Men jeg bare lurer på én ting, har du noe under (som en shorts eller noe) når du går med så korte skjørt og kjoler? Jeg har veldig lyst å gå med så korte kjoler, men mangler selvtilliten..

  2. It is such a pity you couldn’t ride the big rollercoaster! Bit seeing your positive attutude is soo inspiring!!
   Universal looks sooo amazing <3 I wish to visit it once
   Xx Barbora

  3. Woa, det må jeg virkelig oppleve en gang ja, hahaha. Kjekt å høre at du hadde det gøy da! Tok du noen bilder av karusellene? Vil virkelig se bilde av dem! Kos deg massemasse videre Kristine!

  4. vert der en gang før, og det er det sykeste eg har vert med på! syykt dumt at du ikke fikk ta ride rockit, det er den beste! tok den sikkert over 20 ganger, fordi vi hadde fast-pass og det var nesten ikke noe kø på slutten av dagen! hulken og spiderman simulatore var og helt syke!!

  5. Så bra at du hadde det perfekt! 😀 Hørtes utrolig gøy ut, har veldig lyst til å dra dit en eller annen gang i løpet av livet, hehe. Håper det blir snart. Digger Harry Potter! Kunne du ha lagt ut noen bilder av Harry Potter world i et av de neste innleggene?? Hadde vært kult 🙂 Lurte også på om de som har sånn fast pass måtte også stå i kø litt? Eller kunne de bare gå gjennom med en gang til karusellen? :O

  6. For lang kø, det var jo 2 gater..? Kjøpte du tryllestav?😀 Viss du ikkje var i noken av dei kjem eg sannsynligvis aldri til å tilgi deg, Kristine😠

  7. Tok Rip Ride Rockit da jeg var der, og det er så synd at du ikke fikk tatt den, for den var seriøst helt syk!!

  8. Om jeg ikke tar feil er det vitilig, som er en hudsykdom. Det er ikke farlig 🙂 Men er ikke sikkert jeg har rett i hva det er.

  9. Du bør ikke angre på at du ikke kjøpte fastpasset. Jeg var der og vi hadde kjøpt det, men det var mange av atraksjonene som det ikke var gyldig. Måtte stå i kø i 3 timer! Vi fikk ingen penger tilbake så…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg