don’t leave us

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 07:42. For noen dager vi har hatt. VI har gjort fantastisk mye morro, men jeg er litt sliten nå kjenner jeg. På en bra måte, da. I går dusjet jeg på kvelden, og så la jeg meg ned med i senga med klær og håndkle-turban i håret, og så våknet jeg av alarmen klokken syv i dag tidlig. Haha, sånn kan det gå. Vi kunne sove så lenge vi ville i dag (snill EF), men jeg, Veronika og Vetle stod opp tidlig kun for å si ha det til de som skulle reise hjem i dag. Så nå er italienerne, franskmennene, svenskene og danskene dratt hjem ettersom de kun skulle være her i tre uker, og det føles helt utrolig tomt på hotellet nå. Skikkelig rart.

Så i dag tidlig tok vi på oss klær, børstet håret i en fei og trasket bort til lobbyen. For meg og Veronika som bor i bygget på på andre siden av resepsjonen tar det kanskje to minutter å gå bort (ikke langt altså), og det var så rart å ikke møte på en eneste person i løpet av den korte distansen. Alle rommene er tomme nå, og det er bare oss norske igjen, pluss de fra Spania og Russland. Det var utrolig trist å si farvel til italienerene, for de er så utrolig hyggelige og morsomme å være med. Synd at vi ikke ble skikkelig kjent med dem før forrige uke 🙁

Vel, vi har altså en uke igjen her, og den skal N Y T E S med store bokstaver. Skulle ønske vi kunne være her enda en måned, haha!

Veronika, Mariam, Marta, Chiara, meg og Cristina. Denne gjengen er så herlig! De er alle italienske utenom meg og Veronika. Jeg er skikkelig overrasket over hvor sykt hyggelige og imøtekommende italienerene er! Nesten alle av de vi har blitt kjent med er fra Italia.

Her dro de. Ååh, trist 🙁 Heldigvis har vi sosiale medier, så vi får i alle fall holde kontakten! Det får meg til å lure på hvor trist det blir å si ha det til de norske på Gardemoen neste tirsdag. Orker ikke tenke på det engang, hahah uff.

♥ International Palms ♥

Vetle, meg, Luca, Marta, Veronika, Chiara, Cristina og Mariam

Hellooo there! Vetle skal gjesteblogge for dere snart, så stay tuned.

♥♥

8 kommentarer

Siste innlegg