baseball-kamp

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:08. I dag har vært en typisk dag her i Cocoa Beach. Altså: herlig. Stod opp, pusset tennene og heiv på meg shorts og topp, spiste den obligatoriske frokosten som jeg eeeelsker – altså yoghurt med musli og jordbærsyltetøy + deilig frukt, skole, lunsj og så beachen. Jeg elsker at skoledagene går så fort her, fordi vi gjør liksom så gøye ting. I dag spilte vi “baseball” innendørs, og det var faktisk utrolig gøy, haha! Vi har skole fra enten 08.30-12.00 eller 12.00-17.10. Ikke lange dagene, med andre ord. Så i dag hadde vi skole på morgenen, og da dro jeg rett på stranden etterpå. Tror aldri jeg har fått på meg bikinien og solkremen så fort, jeg kunne liksom ikke gå glipp av sola. Jeg ble liggende på stranden helt til klokka ble fire, for da var det på tide å fikse seg til kveldens aktivitet: amerikansk baseball game!

Jeg har aldri sett en baseball-kamp før, så det var faktisk veldig gøy! Alt er så? amerikansk!! Dere vet når man ser på amerikanske filmer og så har man skikkelig forventinger om at det er akkurat slik på ekte også? Det som er så gøy er at det er sant. Alle tingene jeg hadde sett for meg her i USA er akkurat slik jeg hadde forventet.

Det var jo ekstra gøy å se når Amy, læreren vår, hadde lært oss litt regler og slikt på skolen i dag. Nå føler jeg at jeg er litt into spillet! Skjønte det i alle fall mye bedre enn jeg gjorde før.

Me and my babe. Hun har vært syk i et par dager, så det var derfor hun ikke var med på shoppingen til dere som lurte på det. Vi er nok ikke uvenner, haha!

Så, er det noen her som har vært på en baseball-kamp før? 

9 kommentarer
  1. I have never been to a baseball play but at school we were studying about baseball and how to play it 😀 and also Frisbee :)) the rukes
   Ohh it is soo cool that everything is really as in the movies :0
   U guys look so cite on the photo when u have the cap xD
   Xx Barbora

  2. Har hørt baseball er daukjedelig 😛 Har aldri vert på en kamp, men får jeg muligheten til å oppleve det takker jeg ikke nei akkuratt 🙂

  3. Så godt å se at du har begynt å legge på deg litt:) har aldri vært på baseballkamp, men så gøy ut! Kos deg masse videre:)

  4. Synes det er rart at folk her i kommentarfeltet føler de har rett til å kommentere på kroppen din. Det er samme om du har lagt på deg eller gått ned i vekt – andre mennesker har ingenting med det å gjøre! Virkelig frekt og irriterende at folk kritiserer og poengterer slik. Ellers må jeg bare si at du er nydelig Kristine, og som andre også har nevnt; du stråler! Tror Florida-turen var akkurat det du trengte etter en sykdomstynget(er det et ord? haha!) periode 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg