through my iPhone

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:50. (Tidsinnstilt innlegg)

Blinkskudd av meg og Vero

Vetle og meg // Selfie med donuten

Tnåå, vi måtte ta bilde med “maskottene” da. Dette var egentlig ikke maskottene, men de var cute så vi måtte liksom bare

Se på den nydelige himmelen. Florida ♥

Go Manatees!

Skikkelig amerikansk burger ass!

Two happy girls

Her er noen bilder fra dagen, bare at de er tatt med mobilen. Tipper det er gøy for dere at ikke alle bildene er speilrefleks? Håper det i alle fall. Forresten, så må jeg få sagt tusen takk til alle de fine kommentarene jeg fikk i går!! Plutselig fikk jeg kjempemange fine tilbakemeldinger på smilet og utstrålingen min, og det var sååå hyggelig å høre, aw. Skal bli flinkere å smile slik, haha 🙂 Og ja, jeg er jo ganske så lykkelig for tiden. Husker dere at jeg skrev et innlegg om at jeg savner å være den sprudlende Kristine? She is back!! Livet er rett og slett helt perfekt her i Florida.

Jeg husker at jeg var så i tvil om å dra til Florida etter kyssesyken fordi jeg var redd for å få ME etter å ha fått 1234567 kommentarer om at jeg kom til å få det. Visste dere at det er større sjanse for å få ME av depresjon enn kyssesyken? Legen min fortalte meg at det var tatt en undersøkelse av 800 stykk som hadde ME, og av de 800 så var det bare 12 av dem som hadde hatt virus, altså kyssesyken og andre virus. 788 andre hadde fått det av andre årsaker. Det forteller litt. Jeg setter selvsagt pris på alle tipsene jeg fikk under kyssesyken, men hadde jeg svelgt alle kommentarene rått så hadde ikke jeg sittet i lobbyen her på International Palms i Cocoa Beach nå. Så selv om det er noen som får ME etter kyssesyken så er det veldig opphypet. Det er ingen direkte sammenheng mellom ME og kyssesyken. Man kan ikke slutte å leve fordi man har hatt et virus – bare et tips til dere som ligger syk med kyssesyken nå. Lytt til kroppen, ikke hva andre sier.

Haha, jeg prater meg bare bort jeg. Jaja! God natt ♥ 

20 kommentarer
  1. I CALL BLULLSHIT… Tror du må sjekke fakta litt!!! I hvertfall legen din! Jeg har M.E (fikk det av kyssesyken), og er til gjevnlig behandling ved M.E-poliklinikken på Nordås, og har fått stillt diagnosen av M.E spesialist på Haukeland. Alle stedene ble jeg fortalt at kyssesyken ER DEN VANLIGSTE årsaken til M.E. Tror de har litt mer peiling enn en avdanket fastlege i Førde. Jeg har også vert på mestringskurs på M.E-poliklinikken, og der hadde de aller fleste fått M.E av kyssesyken. Var vell EN av personene på gruppen som hadde fått det av svineinfluensavaksinen. Så med mindre ALLE de 12 personene legen fortalte om bor i Bergen og er mellom 16 og 23 (mestringskurs for unge med M.E) så er både du og han/hun feilinformert.
   Du du burde skjemmes for å spre løgner og oppfunnet fakta om ting du ikke vet en dritt om. Kraftig provosert av sånn idioti som dette…

  2. Syntes det er kjempe gøy å lese bloggen din, Kristine!
   Du er virkelig flink og en sterk person, alle de kommentarene jeg har lest om stygge ting om deg, blir helt sjokket over at folk kan være så slemme.. herregud! Stå på kristine, du inspirer meg ihvertfall 😀

  3. Hei!
   Jeg ville bare si at jeg syns det er veldig bra at du dro, til tross for alle som rådet deg til å være hjemme. For meg virker det som om du har tidenes opplevelse!
   Jeg skal selv til en ME-spesialist om en uke, og legen mener det er fordi jeg fikk en infeksjon på et veldig dårlig tidspunkt, hvor kroppen allerede var veldig brutt ned fra før av. Mange får ME pga. en infeksjon på et uheldig tidspunkt, og kyssesyken er en infeksjon som kan resultere i ME senere i livet, eller rett etterpå. Allikevel så tror jeg folk må skjønne at det er ikke sånn at absolutt alle får ME etter kyssesyken, men det kan skje. Det hender også at noen bare får ME, uten at det blir utløst av en infeksjon!
   Hvis jeg var deg så hadde jeg også dratt til Florida. Du følte at du var i form til det, legen sa ja, og familien din sa ja. Vi vet aldri hva som kommer til å skje i livet, og vi kan ikke slutte å leve, bare fordi at det ene eller det andre kan skje!! Denne opplevelsen kommer du til å huske resten av livet, og jeg tror ikke du kommer til å angre ett sekund!
   Nyt resten av turen, Kristine!!

  4. Skikkelig bra skrevet innlegg, svarte liksom på ting jeg tror mange har lurt på;P haha. Du er forresten dødspen. Viktoria og<3
   Nicole: jeg skjønner at du kanskje føler deg truffet av det kristine mener, men herregud hun prøver da på ingen måte å spre løgner og oppfunnet fakta? Akkurat som at du tror på det du har hørt er sant tror Kiristine på det hun har hørt er sant. Dessuten sier hun til syvende og sist at man skal lytte til kroppen, noe jeg tror er et veldig viktig poeng. Igjen er det antageligvis mange som trodde de var friske, ikke var det allikevel og ble mer syke, så ikke vet jeg egentlig. Men du trenger ikke å angripe henne på denne måten for det Kristine skrev var på ingen måte et personangrep på deg?!!!

  5. Tror både du og legen din må sjekke fakta litt bedre. Kyssesyken er faktisk den mest vanlige årsaken til ME.
   Ellers fine bilder, ser ut som du koser deg veldig 🙂

  6. Veldig fine bilder, Kristine! Jeg ser at du har det utrolig morsomt i Florida, det vises på deg 🙂 Nyt de siste dagene der!

  7. I am jelaous of your height! It is soo amazing to be tall <3
   The sky was soo beautiful :oo
   Hahah never mind u took these with iphone it is a change but I think we don't mind as long as you post 😀
   Xx Barbora

  8. Til anonym over her: Veronika har ingen sykdom, det er bare pigmentflekker, broren min har det, og det er ikke farlig 🙂
   Kristine! Du blir bare penere og penere! Og du må smile oftere:) Du er utrolig heldig som er i Florida. Bare stå på <33

  9. Takk for hilsen på snap gjennom en venn av meg som var på språkreise i florida! haha, made my day.
   Du er så søt og nydelig og virker som en dritkul og hyggelig person! nyt den siste tiden!

  10. Som to andre også kommenterer her, så burde du sjekke fakta før du kommer med utsagn her på bloggen. Spesielt med tanke på hvor mange det er, som leser den og sluker alt du sier rått! Kyssesyka er en veldig normal grunn til att man får ME, og etter vitenskapelige studier så viser det att hele 10% får ME etter kyssesyka. Det er faktisk en del, med tanke på hvor mange som er eller har hatt sykdommen.
   Selv så fikk jeg også ME av kyssesyka, fordi jeg ikke lytta godt nok til kroppen.
   Så klart må man kunne prøve å kjenne etter selv, om man tror man klarer noe – men det er viktig å høre på andre sine innspill også. Det blir feil å si att man bare skal høre på seg selv og ikke bry seg i det hele tatt om hva andre sier.
   Av og til må man faktisk høre på andre, for man kan bli lurt av seg selv. Jeg trodde selv att jeg lyttet til kroppen min, men egentlig lytta jeg bare til viljen min i nærmere ett år. Jeg hadde ingen energi, men gikk på viljen. Noe som bestemor og alle andre rundt meg såg. Alle, utenom meg. Jeg var ganske sta, og brydde meg ikke en døyt om de andre. Jeg visste jo best. Eller? Nei. Man TRENGER innspill fra andre i blandt. Man trenger å få beskjed om å ta det litt med ro. Ofte lurer man seg selv til å tro att man er bedre enn man er.
   Jeg måtte sette hele livet mitt på vent jeg, fordi jeg gjorde som du nevnte. Et halvt år lå jeg nede i en mørk kjeller 24/7. Ingen familiemiddager, selskap eller venner. Alt jeg klarte var å ligge der. Bare det å gå pådo var en utfordring, og jeg hadde ikke særlig matlyst. Nå kommer jeg meg i vertfall ut av senga, og er delvis fungerende i hverdagen. Noen dager.
   Lytt til kroppen, ikke hva andre sier – er nok ikke et godt råd. En god blanding av det tror jeg er bedre. Lytte til kroppen, men samtidig også ha andre sine råd i bakhodet.

  11. De bruker cellegift som behandling mot ME, det er somatisk, man får ikke ME av depresjon, det er å være utbrent. ME-syke har forandringer i hjerne, hjernebark og ryggmarg. De har og syke b-celler, og sykdommen er trolig autoimmun. Vanligste årsak er infeksjon.

  12. Vet dette er mange år siden, men leser fordi jeg kanskje skal på språkreise selv. Jeg har hatt ME og ville bare si at den testen du referer til så var alle de som ikke hadde fått ME av virus var feildiagnosert. ME er såpass likt depresjoner at de var feil diagnose de har fått. I tillegg er det som oftest de som har kyssesyken uten å vite det som utvikler ME, fordi de presser seg selv imens de er syke. Veldig få som får ME som har hatt kyssesyken og gått på medisin for det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg