rommet våres

Sponset tur

Jeg har jo vist dere litt rundt på hotellet, men jeg har ikke vist dere rommene våre enda. Det tenkte jeg å gjøre nå! Det jeg liker så godt med rommene her er at døren går rett ut, så man er ikke innestengt i en korridor liksom. Vi bor altså to og to sammen, og det synes jeg er helt perfekt. Jeg tror det hadde vært litt slitsomt å bo flere enn det sammen, så jeg er kjempefornøyd. Rommet til meg og Veronika er rotete 90% av tiden, så jeg har liksom aldri fått noen mulighet til å ta bildene. Greia er at vi har system i rotet, ikke sant?? 😉

Det første som overrasket meg når vi kom hit var de store sengene!! De er SÅ gode. Jeg mener, jeg sover som en prinsesse her! Jeg hadde sett for meg små, harde reisesenger jeg, haha, så det viser seg visst at det er en god idè å ha lave forventinger. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Rommet består egentlig bare av hovudrommet hvor det e seng, skrivebord, speil og skap, et bad (som jeg ikke har bilde av desverre) pluss et lite rom hvor Veronika står på bildet over. Der er det et stort speil som man vi bruker når vi skal finne ut dagens antrekk (hehe), og jeg har kofferten min der.

Apropos kofferten min? Ikke veldig mye system der, nei.

Vi trives stort, vi! Kunne ikke hatt en bedre room-mate. I tillegg føler jeg meg skikkelig hjemme her, det er så koseliiiig ♥ Gjett om jeg skal nyte de fire siste nettene mine her! JEG VIL IKKE HJEEEEEEEM!!!

Her er gangen utenfor rommet.

Yeeeah! Hva synes dere, da? Ser det ikke koselig ut?

17 kommentarer

Siste innlegg