friday

Sponset tur

I går: Vi kom hjem fra baseball game og var skrubbsultne, så vi dro til sushi-restauranten over gata og bestilte sushi take away. N A M, det smakte så utrolig godt.

Jeg smakte nigiri for første gang også. Det var såå godt! Men jeg foretrekker maki I think.

I dag: beach all day long (jeg trooor jeg begynner å få en grei farge nå!), skole og så dro vi og spiste midday klokka 6. Jeg spiste mitt første ikke-vellykkede måltid her, og det var seafood enchiladas. For å si det slik: man så ikke at det var en enchiladas engang, fordi hele greia var dekt av ost. ONLY IN AMERICA. Man må liksom streve for å finne noe på menyen som ikke er dekt i ost eller som ikke er frityrstekt. Haha, jajaaaa. Gleder meg faktisk helt utrolig mye til å spise norsk mat igjen.

Veronika, Caroline og Henriette

Stunning!!!

Som dere ser på bildene av meg her så er låra mine dekt av masse nydelige myggstikk? 🙂 Det er heldigvis ikke like ille nå da, som det var de første dagene her nede.

Vi skulle egentlig stå på rollerblades etter middagen, men de hadde dobbelbooket så vi fikk ikke dratt likevel. Vi tar det igjen på mandag heldigvis! Nå er det poolparty, men jeg er så sliten at jeg faktisk ikke orker, haha. Klokka er 23:00 her nå, og jeg tror egentlig jeg turer til rommet snart for å legge meg. Skjønnhetssøvnen er viktig å ikke glemme.

Siste innlegg