fine dager

Hei folkens!

Nå har Kristine fått meg til å skrive et gjesteinnlegg på bloggen hennes, noe jeg allerede har funnet ut ikke er min greie, men jeg prøver likevel.

Jeg heter Vetle, jeg er 16 år og kommer fra Gausdal. Gausdal ligger i Oppland og er en av norges fineste bygder (absolutt verdt å besøke).

Nå har vi vært her i snart fire uker, det har gått kjempefort. Vi har igjen to hele dager, som forhåpentligvis skal brukes på stranda og på surfing. Surfing er noe jeg aldri trodde jeg skulle lære meg, men tro det eller ei, jeg klarte det! Nå om dagen går omtrent halvparten av EF-studentene rundt og er forkjølet, inkludert meg. Man hører hosting og nysing uansett hvor man befinner seg. Men selv om forkjølelsen er ute og går, så har vi det kjempegodt, hver dag er like god. De siste dagene har det vært beach-day hver dag, så både Kristine og jeg har selvfølgelig klart å bli solbrente, men vi skal begge overleve de to neste beach-dagene!

Sjekk ut instagram for å se hvor morsomt vi har hatt det! Kristine sin instagram, som dere sannsynligvis allerede følger, er “kristineullebo“, og min er “vetlebaukhol“. Vi kommer til å oppdatere fra reisen selv etter vi har kommet hjem!

Jeg ba Kristine legge til noen fine bilder, her poserer vi på/foran en rund stein:

Vi snakkes!

20 kommentarer

Siste innlegg