en tur ødemarka

Sponset tur

Sist lørdag var en litt annerledes dag her i Florida. På ettermiddagen hoppet hele gjengen på bussen, og vi kjørte til en badeplass hvor det var helt klart vann og skikkelig fint tilrettelagt. Det var helt greit, men det var utrolig mye mygg der siden det var så fuktig, jeeee. 

Vel, etter det kjørte vi til vi kom til en ganske så øde plass – nemlig en slags dyrepark, Det var ikke en park liksom, bare et område langt inni skogen hvor det var massevis av dyr inne i bur. Haha, jeg tror aldri jeg har vært såå glad for å komme hjem igjen til hotellet. Altså, det var utrolig mange fascinerende dyr der (leopard, tiger, slanger, edderkopper, aper og mye mer), men for et rusjent sted, haha. Det er jo utrolig morro å se tilbake på det nå, men hahah – jeg tror ikke jeg er den eneste som synes det var ekkelt der og da. Vi tente bål til slutt da, hvor vi grillet hotdogs og s’mores, så det var faktisk ganske koselig når det ble mørkt. Spesielt med countrymusikk på musikkanlegget!! Haha, når jeg tenker tilbake på det så er det faktisk et veldig bra minne. Meeeen ja, det var deilig å hoppe i dusjen når vi kom hjem igjen. De som jobbet der bodde i et hus (eller en hytte??) der, og det var liksom toppen av rusjenhet. Haha, holdt på å le meg ihjel når vi skulle inn og låne doen. Jeg og Veronika har jo planlagt å flytte sammen når vi blir eldre, og da tenker vi å bo en slik plass ass. I et skittent hus med slanger, edderkopper og dyr overalt ♥ Søren at jeg ikke tok bilde av det!! Det er liksom så vanskelig å forklare med ord.

Det var en fin dag da, som alle andre dager her i Florida! Det var faktisk gøy å oppleve noe annet enn shopping, karuseller og beach.

11 kommentarer

Siste innlegg