blogger spot

Sponset tur

Så det er her jeg blogger for dere når jeg er i Florida:

Koselig, eller hva?! Det er liksom et stort fellesrom ovenfor lobbyen, og det er her alle klasserommene er. Så til dere som lurte på det: skolen er på hotellet, ja. Det er jeg glad for. Vi har både hotellet, beachen og skolen på samme sted. Så når vi er ferdig på skolen kan vi bare gå rett til beachen – ganske så smuuud spør du meg.

I dag er det nest siste dagen her i fantastiske Cocoa Beach. Jeg og Veronika begynte å pakke i dag, og jeg innser nå at det nærmer seg slutten på dette fantastiske eventyret. Hvordan kan fire uker ha gått så sinnsykt fort?! Ææh.. Vel, i dag kunne vi bestemme om vi ville dra på shopping, til dyreparken eller om vi ville være på stranden, og jeg valgte sistenevnte. Vi har aldri hele soldager her (noe som er veldig bra, for da slipper vi å bli solbrent), men i dag var det null program så jeg solte meg til halv fem-ish. Gjett om jeg var kokt da eller!! Det var sinnsykt herlig, da. Tips nummer #1 for å klare å holde ut på stranda lenge: bad hvert 15 minutt. Man blir jo utrolig brun når man bader i saltvann i tillegg.

Jeg og Veronika tok bussen til Publix (matbutikk med sykt bra utvalg) med Robert nå nettopp. Han er en av de amerikanske lederene her! Thank you for letting us go to Publix, Robert. You’re awesoooooome. Gonna miss you when we leave!

Vi kjøpte inn tørket frukt, nøtter, yoghurt og cantaloupe, og sistenevnte har jeg spist hver dag siden jeg kom hit. Det er sååå godt, og det er så sykt digg at de har ferdigoppkuttet frukt på froksoten her. Det er populært, for å si det slik!

14 kommentarer
  1. utrolig hvor fort 4 uker går! men vet at du har kost deg, det kan jeg faktisk si at jeg vet 😀 og du har frista meg veldig til å dra på slik tur 🙂 Kos deg masse i dag og god tur hjem 🙂

  2. Du har en awsome body. Barbara Palvin kan egentlig bare gå legge seg. Beina går til himmels jo.
   Den magen. Og gudinnerumpe. Komplekser for at brystene er for små? Derfor litt mye push-up, og defuse topper? Det er det de skal være nå. Naturlige. SMÅ.

  3. Kjipt at man må ha ikke kan dra noe steder uten at disse ef-vaktene er med overalt. Må man ha tillatelse for å gå på do også? Jeg kunne aldri reist på ferie med disse barnevaktene fra EF.

  4. Kan du vere så snill og lage innkjøpsvideo når du kommer heim fra språkreise pliiìs
   Digger bloghen din bare så du veit det 😙😙😙😙😙😙😙😙😙😘😘😘😘😘😘😘😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg