gjesteinnlegg fra roomien

Jarraaa, da var det Vero sin tur! Dere ser meg nydusja på bildet over, noe som alltid er et like vakkert syn.

De som leser Kriss sin blogg i ny og ne har nok peiling på hvem jeg er; Roomien aka Veronika with a K aka Vero. Jeg er 16 år og kommer fra en liten bygd på østlandet også kalt Bærum. Endelig er det min tur til å gjesteblogge, så dette blir lættis #becauseveronika.

Allright, nå har jeg sittet her i omtrent 5 minutter med spørsmålet om hvor jeg skal begynne. Vi har vært i Florida i fire uker. Fire uker med nye inntrykk, steder, mennesker og så sinnsykt mye mer. Opplevelsene har bare skutt til værs her i Cocoa (som btw betyr kakao, hehe), Tampa og selvfølgelig Orlando. (Seriøst, bokstavelig talt skutt til værs. Spaceshot i Universial var dritbra!). Det som kommer til å bli aller verst når jeg kommer hjem er uten tviiiil menneskene og aller mest min kjære Kriss. Alle kveldene på hotellrommet, turene på stranda og sist men søren meg ikke minst de lange bussturene til Orlando med “All the way” av Timeflies på repeat. Vi har bodd oppå hverandre en hel måned, og har klart oss overraskende bra. We got it! Og som dere sikkert har sett, men mest sannsynlig ikke skjønt greia med, er det at vi har helt syyykt mye internt. Språket vårt har jo seriøst blitt totalrenovert her i the sunshine state. Allrighty, you got it, absolutely, hundre og helvette, that ain’t cool og kveppe er bare noe av det som dukker opp i annenhver setning. Det kommer til å bli helt forferdelig å reise hjem fra den beste roomien dere kan tenke dere, og ikke ha noen å snakke med uansett hvor du er. Gonna miss you baby!

Øverst til venstre: Kriss og Vero på nye eventyr i Disney World // Nederst til venstre: Kristine i høye heler og meg nydusja som jeg tydeligvis ofte er // Til høyre: Oppsumering av reisen vår fra Norge til Florida.

Til alle som spør er de hvite flekkene mine rundt om en hudsykdom som heter Vitiligo.

SHALLABAIS fra Veronika Nyhus 🙂

53 kommentarer
  1. En bygd som heter Bærum?? Haha! Da bør du be Kristine ta deg med på vestlandet og vise deg en bygd. Bærum er ikke en bygd.

  2. Det første bilde. Du blir jo bare tynnere å tynnere, Kristine. Jeg tror aldri du var innlagt pga av kyssesyken…

  3. Hjelpes, håper moren og faren din kan hjelpe deg med å få hjelp ned spise problemene dine, dette ser virklig ikke sunt ut! God bedring

  4. Hahaha! Drit kult med gjesteinnlegg! Digger deg Veronika! Og Kristine og da, selvfølgelig! Sinnssykt bra låt, hører den på repeat nå jeg og!! Takk for tipset, utrolig bra. Hvordan klarte dere å finne den??

  5. Bærum, bygd på østlandet? Hahahahaha du vet faen meg tydelig vis ikke hva en bygd er:)))
   Bærum er faktisk Norges 5 største kommune, basert på innbyggere, så da vet du det;)
   Jeg skal fortelle deg akkurat hva Bærum er. Bærum er, i likhet med bla Oslo, en forbanna sosseby.

  6. Du virker sympatisk. Jeg vet ikke om du har blogg men om du ikke har kunne du kanskje skaffe deg en når du kommer hjem 🙂

  7. til Kristine: ikke for å dra noen konklusjoner, men jeg lurer litt på hvor lenge du skal nekte at du påvirker/trigger spiseforstyrrelser hos unge…
   Jeg blir selv sterkt påvirket, og ja det er jeg som klikker meg innpå bloggen din, ja det er min feil og ikke din. Jeg gjør mye for å oppnå mitt ønskelige kroppsideal, om det så handler om å faste i 10 dager i strekk, I will do it.
   Men du må legge ut bilder med omhu, ver forsiktig med hvordan du vinkler mat i innleggene dine.

  8. Du har blogga skikkelig bra når du har vore på språkreise, i motsetning til Aurora Mohn, TCMN og Tuvaw har du virkelig blogga dritbra! creds ass!

  9. Hva vet noen av de som kommenterer at Kristine har en spiseforstyrrelse? Det er veldig alvorlig å påstå noe slikt. Jeg tror at nesten alle som kommenterer her, ikke kjenner henne. Ja, Kristine er tynn. Noen er litt lavere, andre høyere. Noen er litt bredere, andre tynne. Hvordan kroppsbygningen er, er ofte arvelig. Dessuten har dette også å gjøre med forbrenning. Personlig er jeg selv ganske tynn, og jeg kan faktisk spise en del uten at det påvirker vekten min. Noen har kanskje lettere for å legge på seg. Jeg skriver ikke dette for å si at dette er den ene sannhet på noen måte, men fordi “ditt anorexiatroll” ikke er riktig å skrive til noen. Det er forkastelig å kalle en person for anorexiatroll, for anorexia er en alvorlig sykdom. For det andre er det ikke mange som har noe som har med det å gjøre, nettopp enn Kristine og hennes nærmeste. Det er galt å anta noe på noens veiene, spesielt hvis man ikke kjenner personen.
   Media påvirker oss stadig vekk. Sunn mat med null kalorier, trene, riktige klær, riktige venner, riktig på alle fronter. Så ja, jeg tror at de fleste steder, så kan man bli påvirket. Det bloggeren kanskje oppfatter som noe helt naturlig å blogge om, føler andre seg presset av. Ja, jeg har i stunder følt et press når det gjelder kropp, det tror jeg de fleste har. Livet er ikke perfekt. Jeg synes selvfølgelig at bloggere skal tenke på hva de legger ut, og at det kan ha en negativ påvirkning på andre. Men til syvende og sist må man vel konkludere med at det er vi selv som velger hvor mye vi ønsker å bli påvirket(?) Det er hvertfall slik jeg ser det.
   Det er selvsagt forferdelig hvis man føler et press til å bli bedre, at man får anorexia av å lese en blogg. Det kan endatil være vanskelig å la være å klikke innom en blogg, nettopp fordi man føler et press til å lese den. På den andre siden er dette et valg man tar selv, og man kan faktisk ikke skylde på noen andre hvis man likevel da velger å lese en blogg. Jeg synes det er kjempebra at Kristine våger å legge ut et bilde av seg selv i shorts, fordi det legger et press på janteloven. Eller man kan se på det i andre retningen, og si at hun er for tynn og ditt og datt. Men før man kjenner en person, kan man da bare skrive “anorexiatroll”? Nei, det kan man faktisk ikke. Ville du likt å bli kalt det av en fremmed over Internett? Nei, jeg tror ikke det. Tenk på hva du selv skriver.
   Haha, oi, det ble litt langt… Men jeg syntes det bare var viktig å legge litt vekt på dette også.
   Ha en fin sommer 🙂

  10. Til anonym over:
   Folk kommenterer på vekten hennes fordi hun har blitt tynnere enn hva hun var før! Hvis du ser for 1 år tilbake på bloggen var hun helt normalvektig, men tynn. Nå er hun undevektig og blir stadig tynneren, og det er DERFOR folk kommenterer slik de gjør. Get your facts straight.

  11. To anonymous above who commented on the weight issue: Kristine DOES have a responsibility. She is an adult who is expected to take responsibility for her actions. Her actions affect MANY young women, many of whom are struggling with eating disorders. In fact, one girl confessed to using Kristine’s images as a motivation to keep losing weight, despite already at an unhealthy weight. Kristine needs to realize this and offer healthy images of a girl who is happy, eats well (not just fruit), and doesn’t prance around in bikinis when she is underweight.
   Of course, girls need to make choices, too, but when in the throes of anorexia, they cannot make healthful choices. This is where Kristine’s responsibility to her followers comes in.
   Kristine preaches “Do what ever makes you happy.” This is an extremely selfish point of view. She instead should be preaching “The best thing is to be kind.” She should be kind by showing compassion to her struggling teenaged followers.

  12. Du anonyme? Hvordan vet du det? Hvis man ser tilbake? Poenget er jo at det er vanskelig å vite..
   Og Nan, det er jeg selvfølgelig enig i! Bloggere har et ansvar, og det skal man ikke legge skjul på. Men å kalle noen anorexiatroll, det er jo ikke bedre det heller. Men var ikke meningen å skape noen diskusjon altså! 🙂

  13. Alle har vel egentlig litt rett i den diskusjonen jeg ser over, Kristine har et stort ansvar, hun må tenke på hva hun legger ut, hun har blitt tynnere, hun påvirker, men hun er også kun 17år = ung og dum.
   Vil også få frem at det ikke bare er blogglesere som blir påvirket, bare se på Emma, en av hennes nermeste venner, har utviklet helseskadelig spiseforstyrrelser i løpet av det siste året.

  14. Til anonym:
   Bærum er ikke en by! Bærum er det feteste og beste stedet å bo i Norge, men det definitivt ikke en by.

  15. KAN FOLK FOR FAEN SLUTTE Å KOMMENTERE DRITT OM KROPPEN TIL KRISTINE?? Og hvordan i helvete skal dere vite om hun har et anstrengt forhold til mat eller ikke om dere ikke kjenner henne personlig?? Folk burde holde kjeften lukket og fingrene borte fra tastaturet og slutte å uttale seg om ting man hverken har noe med eller vet noe som helst om. Ferdig med den saken!
   Kjempebra gjesteinnlegg Veronika, digger at du har tatt med litt køddebilder, haha! 🙂 og kristine; ville bare si at du har vært kjempeflink å blogge mens du har vært i Florida! Digger at du legger tid og arbeid i innleggene dine selvom du er på ferie! Når andre bloggere også har vært i Florida/California har de virkelig ikke blogget like bra som det du har gjort. Digger bloggen din, og håper du klarer å se bort i fra alle de stygge kommentarene ovenfor. Folk burde se å få hodet ut av ræva og tenke på bedre ting enn hvordan kroppen til andre ser ut. Peace out! <3

  16. Du burde virkelig ta kontakt med en lege for kostholdsråd Kristine. Jeg synes det er bra at du spiser sunne matvarer og litt snop innimellom, men er du sikker på at du spiser NOK matmengde iløpet av en dag?
   Om du hadde tatt kontakt med en ernæringsfysiolog kunne sikkert han/hun hjulpet deg på rett vei vektmessig. Har fulgt bloggen din lenge, og nå er du virkelig tynnere enn du noen sinne har vært.. Tenk på at hvis du legger på deg noen kilo, så vil kanskje noen av de stygge kommentarene folk gir, forsvinne:)
   Er HELT enig i at bloggen din kan brukes som inspo av jenter med spiseforstyrrelser, og du Kristine har her et ansvar overfor dine lesere!

  17. Kjære vene, alle som leser og kommenterer, ja, Kristine er tynn, det ser vi, hun vet det, vi vet det, ikke kom å påstå noe spiseforstyrrelse på henne. Jeg er nok enig i at du burde gå litt opp i vekt, uten at jeg sier du er syk på noen måte 🙂 Kanskje får du ikke i det nok næring til tross for at du spiser både ofte og sunt?

  18. Til anonym over:
   Hvorfor skal man skjenne Kristine personlig for å vite om hun har spiseforstyrrelser eller ikke. Serr slutt å lyv til deg selv

  19. Fin onsdagskveld til deg, skjønne du ❤
   Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂
   Like fint hadde det derimot ikke vært dersom du hadde sett meg nå, svetten renner som bare det! Jeg har nemlig nettopp stått ute i solsteken her i Tenerife og knipset bilde på bilde av kveldens antrekk! Både toppen og skjørtet er nytt, du kan se det i mitt seneste innlegg om du er interresert!
   ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig lille-lørdag og en god sommer videre!

  20. Til anonym som svarte på det jeg skrev lengre opp:
   Spiseforstyrrelser/anorexia er psykiske sykdommer. Med mindre man kjenner kristine personlig så kan man ikke vite om hun har en psykisk sykdom kjære deg. Ja, kristine er over gjennomsnittet tynn, men vet du hva? Det har ikke du, eller noen andre av oss NOE med å gjøre. Kristine er nok mest sannsynlig som det virker ut i fra bloggen bare naturlig tynn og slank, og legger ikke fort på seg. Jeg er ganske sikker på at om hun hadde hatt spisefortyrrelser så hadde nok hun eller familien hennes gjort noe med det. Moren hennes er jo i tillegg sykepleier eller noe sånt så tror nok hun kjenner til symptomene og hadde fått gjort noe med det.
   Det å peke med fingrene og si at noen har en alvorlig sykdom uten ordentlig grunnlag blir alt for dumt. Jeg skjønner at dere prøver å hjelpe osv men måten dere absolutt skal få meningen deres om hennes kropp fram gjennom stygge kommentarer blir bare helt dumt.

  21. Det er lett og se hun har en eller annen form for spiseforstyrrelse, ikke kun anorexia eksisterer men også spiseforstyrrelser som er om trening, kun om og spise sunt og mye mer forskjellig.
   Hadde hun vært naturlig tynn som MANGE sier hun er så ville vi ikke sett krage og ribbeina hennes så mye. Ja, noen er naturlig tynne men beina viser ikke godt på dem som de gjør på hun. Selv om hun sier un spiser mye så viser hun kun bilde av frukt, og bær som hun spiser og som hun skriver ofte ELSKER og spise. Det kan være hun har en spiseforstyrrelse som er om KUN å spise rent som overhode mulig (ortorexi), trenger ikke og være hun har anorexia, men hun svarer aldri på kommentarene over det. Har selv hatt anorexia å jeg har vært sykelig tynn. Sjekker bloggen hennes ofte å hun har blit enda tynnere enn hun var for 6 måneder siden ? noe som ikke er bra. Det er lett og se at hun ikke tar så 100% godt vare på kroppen sin med all sunn spising og trening. Selvfølgelig skal man holde seg i form og ikke bare spise dritt men for mye av det gode og sunne er også skadelig for helse og kropp 🙂
   se ting fra flere punkter folk og ikke bare rop ut ANOREXIA fordi beina viser, det finnest andre spiseforstyrrelser som ikke folk tenkter på eller ikke tror eksisterer kansje. Ja vi sier det til hun fordi vi vet hun må slite med noe, men ikke alle har anorexia som ser slik ut 🙂 kan være en annen form for spiseforstyrrelse 🙂

  22. Tynn eller ikke tynn, du har uansett vært kjempeflink til å blogge under hele reisen til Florida 🙂

  23. 1 år siden:
   http://krisssy.blogg.no/1375291528_mobilbilder_fra_forri.html
   se på bikinibildene.. Nå er jeg fckings lei av folk kommenterer på at “ja men hun er naturlig tynn” osvosv!! JA KANSKJE HUN ER DET, men nå er hun UNDERVEKTIG og blir tynnere for hver uke! Er veldig sikker på at hun IKKE ble lagt inn for kyssesyken, men for å være for undervektig.. Hvem faen blir lagt inn på sykehus for kyssesyken og en uke senere føler seg såååå bra og drar til Florida i 1 måned. Sorry folkens men dette er sannheten og slutt og prøve å beskytte henne med disse dumme unskyldningene.
   Nei man trenger ikke å skjenne en person personlig for å vite om de har spiseforstyrrelser, hva faen? Man kan se det godt på en person som er ALTFOR TYNN og har gått ned i vekt drastisk i det siste… Hun har vært i USA der det er nesten bare junk food å få tak i, men hun blir fortsatt tynnere

  24. ååå, du er så heldig! 🙂 håper du har hatt det alletiders! Også har jeg veldig lyst å se et innkjøpsinnlegg!!!
   Du er nydelig og flink! 🙂

  25. Til dere over:
   Dere er klar over at kristine har hatt kyssesyken ikke sant?? man går faktisk ned i vekt av kyssesyken pga dårlig matlyst, muskelsvinning osv.
   Hvis hun har gått ned i vekt er det sannsynligvis derfor og vekten vil sikkert stabilisere seg snart!

  26. Kristine er utrolig tynn, ja, og hun har åpenbart blitt tynnere den siste tiden – MEN, som nevnt over her, så er det ingen av oss som vet noe som helst. Det blir aaaltfor dumt å gå rundt å stille diagnose på Kristine når ingen av oss kjenner henne og vet hvordan situasjonen faktisk er. Er ganske sikker på at familien hennes fint klarer å ta seg av det selv.

  27. Har også den hudsykdommen, lurer på hvordan du klarer å la vær å bry deg om det? Haha, tenker alt for mye over de….

  28. Du ser ut som en fireåring. Helt sykt at foreldrene dine ikke prøver å hjelpe deg.
   Hva prøver du egentlig på? Du kommer aldri lengre opp på topplisten uansett hvor “sjokkerende” bilder du tar.

  29. De e så sykt å læssa over alle kommentaran over her. Kristine hadd kyssesyken, ho va ikke innlakt for no spiseforstyrrelsa som alle spekulere på her i kommentarfelte.
   Det at ho e naturlig slank kan ikke ho nåkka for. Ho e heldig som kan spis de ho vil, å fortsatt sjå ut som ho gjør. Naturlig å fantastisk fin.
   Hadde Kristine hatt spiseforstyrrelsa hadde vi mærka de på andre ting enn kroppen heinnes åsså. Ho hadde for eksempel ikke hatt de fantastiske flotte håret ho har! tennern hennes hadd ikke vorre så kvite å fine! å ho hadde ikke hatt den utstrålinga ho har. Dæm som e så uheldige å utvikle spiseforstyrrelsa får ikke i sæ nåkk vitamina, å dærfor kan ikke ho Kristine ha de, sia ho har eit så sunt utseende.
   De at de e så mange som ska slænge dritt te ho hær i kommentarfeltet e bære bortkasta. Hadd ho slitt me spiseforstyrrelsa hadd ho ikke vorre som ho e.
   alle som kommentere stykt e bare sjalu, for at du har nåkka som dæm ikke har.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg