for et eventyr

Sponset tur

Nå sitter jeg hjemme på rommet mitt med Mac’en på fanget og hører på den offisielle Florida-sangen, altså All The Way by Timeflies. Aah, jeg kjenner sommerfuglene i magen bare jeg hører på den jeg. Det føles fantastisk å være hjemme igjen. På samme tid savner jeg Florida så mye at det svir i hjertet mitt. Jeg trooor det er et tegn på at jeg har hatt det superdupermegaultrafett.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg. Jeg er helt tom for ord. Lamslått er vel det riktige ordet. For en opplevelse. For et eventyr. Selv om jeg har nytt hvert eneste sekund i Florida så merker jeg at det er først nå det går opp for meg hva jeg har gjort de fire siste ukene. Det føles helt uvirkelig å se tilbake på bilder av palmer, Florida-gjengen, beachen, de amerikanske bussene og det fine været.

Å se mamma, pappa, lillesøster og brodern igjen var helt fantastisk. Tacoen stod klar på bordet når jeg kom hjem i går kveld, og jeg har brukte på å pakke ut av kofferten og spise nattmat med broren min. (Minner meg om kveldene i Florida da jeg og Vero satt i hver vår dobbelseng og spiste Nutella med skje ♥) Som jeg har savnet samtalene våres om alt og ingenting! 

Utenfor hotellet. Good bye International Palms!

Veronika, Matthew, Guri, Robert og meg

Matthew er virkelig den skjønneste personen noensinne!! Han er SÅ søt, kul og morsom *hjerter i øynene*. Savner han allerede åååh

Hjerteskjærende farvel ass

Trist å si farvel til rommet vi har bodd på i 4 uker, haha! 1170, we will never forget

Jeg har haugevis av bilder fra Florida som jeg skal vise dere etterhvert, og så skal jeg starte å redigere videoen med alle klippene så fort jeg får tid. Føler jeg har så mye å ta igjen nå etter 1 måned, så nå må jeg bare bruke tiden på å lande litt først, slik at jeg ikke blir helt utbrent, haha. Men ja, stay tuned for mange oppdateringer!

18 kommentarer

Siste innlegg